Paypal Atm Kartı Artık Türkiye De Kullanılabiliyor

• Kullanıcı InfazTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi diyelim sipariş verdim.Kart gelince benden herhangi bir ücret alıyorlarmı yoksa herşey ücretsizmi birde kartta bakiye olmazsa para çekiyorlarmı?Kredi kartı gibi olmasın başımız derte girmez değilmi her ay ödeme fatura filan :)

//Edit

Şuan için gereksiz sanırım herşey için ücret kesiyorlar vazgeçtim.

öyle devam edecek değil ya dostum . İllaki güncellemeler gelir , sıkıntılar giderilir. Her yeni çıkan şey dört dörtlük olmuyor ya

hadi yeniler teknik sorunu anlarım ama limiti arttırmadıkları sürece bir işe yaramaz,limitte sanırım bunlara bağlı değil değişmesi zor.

millet hesap doğrulama için falan kullanır en fazla başka da işe yaramaz pek bu kart.niye bunu kullanayım zaten teb bankamatik kartıyla limitsiz herşeyi yapıyorum,bu kadar düşük limit için uğraşılmaz.kart cüzdanda yer kaplıyor başka bişey değil.

işe yaramaz boşuna heveslenip almayın emin olun aldığınıza pişmaz olacaksınız.

Arkadaslar karti siparis vermeye karar verdim.Bir kac sorum olucak alan arkadaslara.Kart gelince herhangi bir ucret aliniyormu?Birde yillik ucret vs. varmi?Ve tam olarak kart ne gorevi goruyor atm kartimi yoksa kredi kartimi?Birde partnerlikten gelen odemeleri bu kartla cekebiliyormuyuz.

Tesekkurler...

konu dışı ama bir sorum daha var.

partner kanallar ödeme yaparken paypal'ın aldığı bir komisyon miktarı varmı?

partnerde kazandığın net olarak sana ödenir kesinti sana yapılmaz ancak kur farkından doğacak kaybın olur tl ye çevirirsen

çok teşekkürler. paypalda usd para birimi oluşturdum tavsiyenle.

çok teşekkürler. paypalda usd para birimi oluşturdum tavsiyenle.

Değişen birşey olmaz,paypal hesabındaki parayı eninde sonunda türk lirasına çevirmek zorundasın zaten bankaya yada karta çekim yapacaksan.

Değişen birşey olmaz,paypal hesabındaki parayı eninde sonunda türk lirasına çevirmek zorundasın zaten bankaya yada karta çekim yapacaksan.

üsted bankaya usd çekip, kur'a göre kendim birgün çeviririm. bilgiiçin teşekkürler.

Bankaya USD çekemiyorsun işte o yüzden söylüyorum,Paypal da bütün işlemler TL üzerinden.USD-EURO çekme gibi bir seçenek yok.

Arkadaşlar bu kartın eksi bir yönünü gören oldumu? Yani bu kartı almak karlımı?

değerli hocam, paypal bildiğin gibi 800 tl üzeri çekimler de kredi kartı onayı istiyor bankamatik kartı vermen yetmiyor. acaba kredi kartı olmasa da kredi kartı onayı niyetine kullanabilir miyiz ?

Aynı banka kartı gibi düşünebilirsiniz. Kartta para varsa çekiyor yoksa çekmiyor. Kredi kartı gibi vs. değil.

Hiç bilgim yok hocam. Fakat paypal onayında kredi kartı gibi onaylayabiliyorsunuz.

1 ay önce paypalı aradım kredi kartı kullanmadığımı fakat yurt dışı alışverişlerinde paypal benden kredi kartı istediği söyledim. Bana paypal kart alıp kredi kartı gibi tanımlayabilirsiniz dediler. Dedikleri gibi yaptım şuanda sorun yok.

değerli hocam, paypal bildiğin gibi 800 tl üzeri çekimler de kredi kartı onayı istiyor bankamatik kartı vermen yetmiyor. acaba kredi kartı olmasa da kredi kartı onayı niyetine kullanabilir miyiz ?

sipariş gecdim internetten T.C de istendi sıkıntı olmaz herhalde ? bide paypaldaki suanki param kartın içindemi olacak yoksa benmi aktarıcam ? her yukledigimdede otomatikmi kartta olacak yoksa benmi aktarıcam karta ?

5 iş günü içinde gelecekmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri