Paypal Atm Kartı Artık Türkiye De Kullanılabiliyor

• Kullanıcı InfazTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu hortlattım da varmı bi gelişme sizlerde paypal kart hakkında kartı kullanabilen yada bilgi edinebilen ...
[MENTION=4779]Şizofren[/MENTION] [MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] [MENTION=2251]LooKTeri[/MENTION] [MENTION=1495]zQrrQ[/MENTION] [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] [MENTION=3169]rhaegar[/MENTION] [MENTION=3199]KondansatoR[/MENTION] [MENTION=114]FGA[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=2113]vatancafe[/MENTION] [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] [MENTION=5422]Sertan[/MENTION] [MENTION=1663]ozelgoktug[/MENTION] [MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=4275]toprak112[/MENTION]

Etiketlediğin iyi olmuş.Bende alırım bir tane.Bakırköy çevreleri satılıyor mu migroslarda fln her yerde olmuyor çünkü.

Para çekebilen arkadaşlar resim atmışlarda, kartı tam anlamıyla kullanımını anlatan bir konu açarak tüm foruma aktarsa daha güzel olacak teşekkür ederim..

Biraz önce kurye getirmiş kartı isteyeli 3 hafta oldu sonunda getirdiler :)

arkadaşlar selam, paypaldan sadece tl olarak ödeme cekebiliyoruz di mi ? orda da dolar kurundan geciriyor :(

ilk kez mi yaptın hocam,çünkü daha bugün denedim yine object error diye birşeyler verdi bende bankaya çekim yaptım.

birde masraf yok mu bunda 240 yükleyip 240 çekmişsin atmden.

var masrafı bu çekimden önce 2-3 gün önce TEB den çektim 1 tl kesti

bunu ptt den çektim 5 tl kesim yaptı.

arkadaşlar selam, paypaldan sadece tl olarak ödeme cekebiliyoruz di mi ? orda da dolar kurundan geciriyor :(

atm de dolar vs de var ufak bi dolar miktarını denebilir aslında3-5 birşey.

paypal dan karta transfer oluyor.ayrıca karttan nakit çekimde yapılabiliyor.daha yeni kendi yaptım :)

xGz0Ab.jpg

Hocam paranın karta geçmesi için ne kadar beklediniz?

ben siparişimi verdim, ilk kredi kartım olucak yaşım 18. adsense işlerinede başlıyorum inşallah hayırlı olur. ancak bir yardım istiyorum. çalıştığım şirketteki paraları biriktirme amaçlı bu kartta tutsam herhangi bir para kaybım olurmu ? aylık vergi çekimi vs ? birde internette her bakiye sorgulamada ücretmi çekicekler ?

Bence en iyi Kart Enpara arkadaşlar hiç bi masraf yok. Adsenceyede oluyor paypala da onaylatabiliyorsunuz. Bu kartlar gereksiz Enpara varken. ( Ana Sayfa | Enpara.com )

Haklısın dostum enpara çok iyi bende kullanıyorum ama partnerli kanallarda ödeme alıyorum ben malum paypal a gidiyor o parayıda çekmek lazım yani kart lazım dostum :)

Haklısın dostum enpara çok iyi bende kullanıyorum ama partnerli kanallarda ödeme alıyorum ben malum paypal a gidiyor o parayıda çekmek lazım yani kart lazım dostum :)

3günde geliyor zaten hesaba sonuçta ha bekleyemem diyorsan bu paypal kartı tam sana gore :)

Ben paypal atm nakit kartı aldım fakat henüz bir atm ye gidip kullanmadım. Kullanmayınca kart açılıyor mu ?bilginiz varmı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

вєякαη;278695' Alıntı:
Ben paypal atm nakit kartı aldım fakat henüz bir atm ye gidip kullanmadım. Kullanmayınca kart açılıyor mu ?bilginiz varmı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bildiğim açılıyor . Çünkü kartı atm'ye taktım normal şekilde giriş yaptı. Hani bi uyarı felan vermedi kartınız kullanıma açıldı der gibi

beş para etmez bir kart,yıllık 3-5 bin lira limiti kim ne yapsın beklerim bikaç gün çekerim banka hesabıma,zaten para aktarmada teknik sorunlarda ortada.gereksiz.

beş para etmez bir kart,yıllık 3-5 bin lira limiti kim ne yapsın beklerim bikaç gün çekerim banka hesabıma,zaten para aktarmada teknik sorunlarda ortada.gereksiz.

öyle devam edecek değil ya dostum . İllaki güncellemeler gelir , sıkıntılar giderilir. Her yeni çıkan şey dört dörtlük olmuyor ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri