Paypal bloke koyarsa ne olur?

• Kullanıcı mutluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Quizden , Lifetan , Cointellect ten ödeme alıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum ...

Geçen haftalarda (Tahmini 2 - 3 Hafta Önce) Hesabım Sınırlandırıldı ama Sebep Başkaydı :D

O esnada o hesapları incelerken Quizi ve CoinTellecti sordular ...

Birine ''Youtube için ödeme aldığım , ödeme yapan bir şirket'' dedim ...
Diğerine ''Cointellect Mantıgını yatırım vss '' şeklinde anlattım ...

Bir hafta tırmalandırdılar açtılar ...

Konuşarak çözebilecegini sanıyorum ...
Sizin onlari aramaniz etkili olmuyor onlardan sizi arayan kisi yetkili oluyir ve kaldiriyor sinirlamayi

web money kullanımı hakkında bır arkadas konu acsa ne guzel olur

2006 yılından beri Paypal kullanıyorum, bu tür konularında yakından takipçisiyim. Bence herkesin başına bir gün gelecek PP bloke koyacak paraya. Bazı arkadaşlar blokeyi açtıracak bazıları açtıramayacak forumda da bir kaç örnek var. Ama ha bugün ha yarın benimde başıma gelecek korkusuyla yaşamak istemiyorum zaten bir sürü sıkıntı yaşıyoruz YT ile bir de bunlar çıktı karşımıza. Benim tek güvencem PP hesabımın eski olması ama iki gün sonra benim başıma gelirsede hiç şaşırmam. Ama acilen Quiz yönetiminden birilerinin bu konuya el atması lazım, bir çok insan mağdur duruma düşmeden. Forum yönetiminden de bu konuda yardımlarını bekliyoruz.

3-4 senedir aktif olarak kullanıyorum.Gerek kredi kartından ödeme geçiyorum , gerek hesap bakiyemden ödeme geçiyorum.Yüklü miktarda ödemede alıyorum 1 kere bile sınırlandırılma yaşamadım..

Paypal sonuçta kredi kartı bilgilerini açıklamadan ödeme yapmaya yarayan bir sistem herhangi bir illegal durum olmadığı sürece para gelir gider bu paypalın yetkililerini ilgilendirmez.İllegal bir durum olmadığı sürece bana hesapta soramazlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri