powerstorm
Yasaklanmış
editt
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kısa bir süre önce hesabınızda bir soruna rastladık. Hesabınız sınırlıyken neler yapabileceğinizi ve neler yapamayacağınızı görmek için Çözüm Merkezi'ne gidin.
Hesap erişimim neden sınırlandı?
Hesap erişiminiz aşağıdaki neden(ler)den dolayı sınırlanmıştır:
30.01.2015: Kimliğinizi doğrulama konusunda yardımcı olması için biraz daha fazla bilgiye ihtiyacımız var.
(Bu nedenle ilgili vaka numaranız xxxxxxxx)
Arkadaslar benim hesapta sınırlandırıldi yaziyor. Sizde ki durum da boyle mi yoksa sadece gelen odemeye mi bloke koydular?
Allah başına gelmeyen arkdaşlardan uzak tutsun nedir bu ya yt ban şimdi de pp blacked işimiz var bu alemdeumarım daha da kimse sıkıntı çıkartmaz
Life yada mn ödemelerinde de bloke koyarmi bu pp?
işte ben bunu sordum paypal da dün karşıma çıkan kişiye, aslında pek anladığınıda zannetmiyorum ama bana dediği, kurumlar farklı ve pp nız blokeli veya sınırlandırılmış değil sadece o ödemeye bloke konuldu vs... dedi. Velakin bugün ödenecek diğer partnerler var, onlardan biri ödeme gönderdiğinde blokeye girmezse anlamış olucaz tam işin rengini. Arasıra kontrol ediyorum pp yi gidişatı burdan yazarım. Saygıyla...
bekleyelim bakalım,teşekkürler
ben bunun tamamen kurla alakası oldugunu düşünüyorum adamlar bloke koyacak olsa parayı baştan göndermezlerdi, gönderip çekmek ne yahumnde filan sorun olmaz ama life da olur.neden dersen o parayıda quiz gönderiyor bu ay![]()
1 aralık gecesi bu şe... paypal yüzünden Vanda -2 derecede pc başında terledim titredim 2.5k parama sınırlama getirmişti:S ve yaptığım tüm ödemeleri iptal etmişti 3k ya yakın içeri çekti
bir kısmını iade yoluyla gönderen kişilerden aldım kalan kısmı da 45 gün sonunda alabildim kafalarına göre sınırlamaları da normal adam gibi bir rakip çıkmadıki bunlara akılları başlarına gelsin.
Pazartesi sabah paypal mesaiye başlar başlamaz hepimiz yükleniriz onlarda çözüme kavuşturur sanıyorum, çünkü geceden yapılan ödemeleri aldık sabah mesai başlangıcı olanlar böyle oldu, paypal Quizden gelen ödemelere sorun çıkarttı halbuki havuzda duruyor para Paypal Quize sorun çıkartıyor para Paypalda duruyor, Quiz ödeme olarak yanlış ödeme yönteminde göndermişte olabilir son ödemeleri, geceden ödeyen ekibiyle gündüze geçip ödeme yapan ekip değişikliği ile ödemelerde bir mal alımı karşılığı olarakda göstermiş olabilirler yanlışlıkla, Paypal da paraya bloke koymaya çalıştıkca parayı kendisinde tutup çeşitli yollarla değerlendirdiğinide düşünmüyor değilim ona buna bloke bir durda adam gibi hizmet alalım yok, Paypaldan hizmeti kolay olduğu içinmi, hızlı olduğu içinmi alıyoruz sadece var olduğu için, komisyonunmu az geldi paypal..Paypal'ın başında çaresiiz bekliyoruum, bekliyorumm ama bloke kalkmayacaaak biliyorum :/
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.