Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paramızı alalım savaş çıkmasın..Sorun quiz'de beyler buna resmen kanaat getirdim artık.
---------- Spam Engelliyici 15:42 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------
Şimdi arıcam Paypal'ı dicem Quiz'e ulaştım sizin için şöyle böyle diyolar, sonra quize mail atacam paypal ile görüştüm sizin için şöyle böyle diyolar, 2 firmanın arasına fitne sokacam savaş çıkacak görecekler sonra.![]()
Quizgroup için bir mail hazırladım :
Greetings,
You know that PayPal payments have been blocked. We ask for PayPal customer service by constantly talking to open blocked. PayPal officials said that; "We can not open blocked from sending us Quizgroup required documents. As soon as Quizgroup should send us the required documents. In order to talk about the issue with the authorities give us Quizgroup Quizgroup mail address or phone number."
Dear quizgroup;
Please contact PayPal for blocking. All users are very nervous because this block are set to pay. So you are a quality MCN but This blocks the eyes of a bad situation partner for you. As soon as possible we expect the solution
Thanks.
Türkçesi ;
Selamlar,
Biliyorsunuz ki paypal ödemeleri bloke olmuş durumda. Paypal müşteri hizmetleri ile sürekli konuşup blokeyi açmaları için rica ediyoruz. paypal yetkilileri söyledi ki; "Quizgroup bize gereken belgeleri göndermeden blokeyi açamayız. En kısa zamanda Quizgroup bize istenilen belgeleri ulaştırmalı. Quizgroup yetkilileri ile konu hakkında konuşabilmek için bize Quizgroup mail adresi veya telefon numarası verin."
Dear QuizGroup;
Lütfen blokeler için paypal ile irtibata geçin. Tüm kullanıcılarınız ödemelere konulan bu blokeler yüzünden çok gergin. Kaliteli bir MCN siniz fakat bu blokeler tüm ortaklarınızın gözünde kötü bir izlenim yaratıyor. En kısa zamanda çözüm bekliyoruz.
Teşekkürler.
Bu paypal'ın bahsettiği tehtid olayı şu ise; ''Binlerce abone kaybedebilirsiniz'' evet sabah bunu onlara söyleyenlerden biri benim.
Şöyle ki, bu kazançlarla ev geçindiren, okuyan hayatta kalmaya çalışan insanlar var dedim. Siz keyfi bir hareket ile hesaplara sınırlama getirirseniz ve bu adamlar bu yüzden nakit sorunu cekerse bir daha sizinle calısacaklarını düşünüyor musunuz dedim. Siz quiz quiz diyorsunuz ama dedim sizinde karşınızda hisseleri milyar dolarları bulan bir firma var dedim. Ve emin olun bu firmaya bağlı 100 bin veyahut daha fazla kullanıcı var dedim. Bu kullanıcıların yarısını kaybetmeniz demek sizin açınızdan bir kaynağın kesilmesi demek dedim. Bence müşterilerinizle empati kurmalısınız dedim. Ve bunları söylerken hiçte kibar değildim.![]()
Serdar bey adında birisi bana söyledi bizi arayıp tehdit ediyorlar diye. Birçok kullanıcı aramış ben QuizNetwork diyince hemen anladı![]()
Aha sonunda illuminati te baglayanda cikmis ulan ya ne adamsiniz
sen bu mesajdan bunu mu anladın içip içipmi geçiyorsunuz ekran başına anlamıyorumki.Forela nasıl ''illuminati'' nin ağına bağlıysa, bu Quiz Group'un ve Life nin bir şirket aracılığı ile bu MCN lik görevini üstlendiğini biliyorum
Bunları duyunca aklıma şu gelmiyor değil, Forela nasıl ''illuminati'' nin ağına bağlıysa, bu Quiz Group'un ve Life nin bir şirket aracılığı ile bu MCN lik görevini üstlendiğini biliyorum, yasal yollarla ana şirkete ödemenin sahiplerine gönderildiğini gösterip aslında gönderilmeyen ödemelerin üstüne yatma girişimi içinde olduğunu düşünmüyor değilim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.