Bunların garezi bize misabah benim gibi quizgruptan ödemesi olan arkadaşların bekletmesini kaldırmışsınız-benimkinide kaldırırmısınız dedim-2 dakikada kaldırdılar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunların garezi bize misabah benim gibi quizgruptan ödemesi olan arkadaşların bekletmesini kaldırmışsınız-benimkinide kaldırırmısınız dedim-2 dakikada kaldırdılar.
Bunların garezi bize mi
Bende dedim kaldırır mısınız diye, demekki her kaldırır mısınız diye kaldırmıyorlar^^Adam birazda sesimden tırstı sanırım,çok ciddiydim![]()
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] bu sabah paypalı aramıştım benden bişey istemişti paypal numarasımı aklıma gelmiyor onu nereden bulacağız ya tek kullanımlı bişey miydi neydi
Hocam ne dedin Allahın seversen ben bugün 3 kere aramıştım uzattıda uzattı yüklendinmi relaxmı takıldın naptın hele bir dede bizde uyguluyalım.Bloke kalktı ,arayın sizinde kalksın
![]()
Hocam paypal hesabınızda en altta iletişim bölümü var oraya girin sonra sayfanın sagında telefon ile destek vs var ona tıklayın 6 haneli tek kullanım bir kod verecek bunun paypal calısanına vereceksiniz.
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] bu sabah paypalı aramıştım benden bişey istemişti paypal numarasımı aklıma gelmiyor onu nereden bulacağız ya tek kullanımlı bişey miydi neydi
Şu an kimsenin blokesi açılmamış, açıldı diyenler yalan konuşuyor kanımca ?
Son dakka bilgisi Quiz banka ödemelerini 30 dolara çekti
Mail paylaşır mısın ya da kaynak
Greetings,
We have received many requests from the partners asking us to provide payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.
Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee.
To change your payment method please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard.
Please provide the following details:
Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number or IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT.
Use English characters only.
Best regards,
The QuizGroup Team
Greetings,
We have received many requests from the partners asking us to provide payments to the bank account instead of PayPal to avoid multiple PayPal constraints.
You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.
Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee.
To change your payment method please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard.
Please provide the following details:
Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number or IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT.
Use English characters only.
Best regards,
The QuizGroup Team
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.