Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim ne olacak bizim bu bahtsızlığımızAnladığım kadarıyla paypal genel anlamda bloke vermedi yani hala işlem yapılabiliyor . Sadece bugün gelen ödemelerle ilgili bi bloke var o da en kısa sürede çözülecektir inşallah
Anladığım kadarıyla paypal genel anlamda bloke vermedi yani hala işlem yapılabiliyor . Sadece bugün gelen ödemelerle ilgili bi bloke var o da en kısa sürede çözülecektir inşallah
ulan benim bakiyeyi -69 tl yapmslarbide içeriye borçlandırmışlar yuhh yaa
-69,34 TL
Bakiyenizi düzeltmek için para ekleyin
kardeşim ne olacak bizim bu bahtsızlığımız![]()
Daha ortada bişey yok kardeşim hemen en kötüsünü düşünmeyelim düzelecek inşallah.
https://www.youtube.com/watch?v=ov4e5o6-af4Bu paypala sövmemek için zor tutuyorum kendimi. Tam bir kazıkçı yanısıra yaptığı iş iş değil![]()
ara dostum ara kamuoyu baskısı oluşurbeyler ben yeni gördüm mevzuyu ama herkes toplu sorun çözülcek demiş bende bloke yemişim napayım şimdi paypalı arayayımmı gerek varmı
beyler ben yeni gördüm mevzuyu ama herkes toplu sorun çözülcek demiş bende bloke yemişim napayım şimdi paypalı arayayımmı gerek varmı
Gerek yok hocam adamlar artık telefonu quız blokesi için mi aradınız diye açıyolar![]()
beklemekten başka yapacak bişey yok sorun düzelecekmiş
![]()
dün sabah 1.8 k lık bir ödeme aldım quizden ama bloke koyulmadı bana. sanırsam sorun bazı arkadaşlarda var
evet ssorun bugünkülerde dünkü ödemeler normal olarak duruyordün sabah 1.8 k lık bir ödeme aldım quizden ama bloke koyulmadı bana. sanırsam sorun bazı arkadaşlarda var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.