Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Anladığım kadarıyla paypal genel anlamda bloke vermedi yani hala işlem yapılabiliyor . Sadece bugün gelen ödemelerle ilgili bi bloke var o da en kısa sürede çözülecektir inşallah

Anladığım kadarıyla paypal genel anlamda bloke vermedi yani hala işlem yapılabiliyor . Sadece bugün gelen ödemelerle ilgili bi bloke var o da en kısa sürede çözülecektir inşallah

aynen paypal sadece bugunkı odemelere kısıtlama getırdı,hesapta ışlem yapılabılıyor bu kadar paranıza ışlem yapabılırsınız dıye gosterıyor.

umarım bu sorundan bıran once kurtuluruz yoksa vay halımıze

O degilde pp personelleride bu ise baslicak galiba isin icinde usd var :D

Ins fazla kur farki olmaz bari

Bu paypala sövmemek için zor tutuyorum kendimi. Tam bir kazıkçı yanısıra yaptığı iş iş değil :)

Ben dün tüm quiz ve life!den gelen paramı çekmiştim. İyi yapmışım :)

beyler ben yeni gördüm mevzuyu ama herkes toplu sorun çözülcek demiş bende bloke yemişim napayım şimdi paypalı arayayımmı gerek varmı

beyler ben yeni gördüm mevzuyu ama herkes toplu sorun çözülcek demiş bende bloke yemişim napayım şimdi paypalı arayayımmı gerek varmı

Gerek yok hocam adamlar artık telefonu quız blokesi için mi aradınız diye açıyolar :) :) beklemekten başka yapacak bişey yok sorun düzelecekmiş :)

dün sabah 1.8 k lık bir ödeme aldım quizden ama bloke koyulmadı bana. sanırsam sorun bazı arkadaşlarda var

evet, tüm sorun bugünkü ödemelerde. bloke konanlar arasın hemen. notu youtube reklam gelirleri olarak yazıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri