Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .

KimLanBunLaR

Yasaklanmış
BLOKELERİN KALDIRILDIĞI YÖNÜNDE DUYUMLAR VAR PARASINI İADE ETMEYEN VARSA BAKSIN !!(10.02.2015)

cleardot.gif

BEYLER ŞİMDİ PAYPAL MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞTÜM ADAM DİYOKİ BİZLİK Bİ DURUM YOK QUİZ YA ŞİKAYETTE BULUNMUS BEN BÖYLE Bİ ÖDEME YAPMADIM YADA ONAYLAMAMIŞ GÖNDERDİĞİ PARAYI DİYO NAPABİLİRİZ DEDİM BEN KONUYU ARAŞTIRIP SİZE DÖNÜŞ SAĞLAYACAĞIM DEDİ

arkadaşlar sürekli arayın müşteri hizmetlerini napıyolarsa yapsınlar

Paypal Müşteri Hizmetleri : 444 77 01

EDİT 2 : MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN GERİ DÖNÜŞ YAPTI ARKADAŞ TÜM QUİZ ÖDEMELERİNDE SIKINTI VARMIŞ KESİNLİKLE ÇÖZÜLECEK HİÇ CANINIZI SIKMAYIN DEDİ

EDİT 3 : Bİ ARKADAŞIN PP MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ İLE GÖRÜŞMESİ

Bende de bloke var...Biraz önce aradım Müşteri Hizmetlerini adam GÜNÜN POPÜLER ARAMASI BU dedi :) ....Hesabı inceledi gayet sakin ve sıcakkanlı bir sesle sorunun hesabımla ilgili olmadığını karşı tarafla ilgili olduğunu, onlardan şu anda ismini telefonda söyleyemeyeceğim bazı belgeler istedik, cevap gelmesini bekliyoruz bu nedenle bir kaç gün beklemeniz gerekebilir dedi...Biligilerinize...

QUİZDEN MESAJ:

quizden cevap geldii

Dear xxxx

We are working to resolve the issue.

EDİT 4 : Bİ ARKADAŞIN DAHA PP MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE GÖRÜŞMESİ

Bende görüştüm şuan paypal ile. Adamlar 300 kişi aradı felan dedi forumdan bahsetmiş bir de birileri gerek yoktu buna neyse. Sizin beklemekten baska yapabileceginiz bir şey yok dedi. Herhangi bir şey yapmanıza gerek yok bazı belgeleri bekliyoruz QuizGroup'dan dediler. Neyse bekleyelim görelim. Bu arada haftasonu güvenlik departmanları çalışıyormuş mail yolu ile.

EDİT 5 : Beyler Elinize yeni mesaj mail not geçerse veya telefon görüşmesi yapan olursa paypal quiz farketmez bana yazın burayıda güncelleyelim

EDİT 6: Arkadaş Quizden Gelen Mail.. (ÖNEMLİ)

PayPal is constantly monitoring all kinds of activities and reviewing transactions.

Your payment had been selected for review and PayPal internal security system had suspected that your payment was not authorized by QuizGroup.

No doubts, we have authorized it. We see in our PayPal dashboard that the current status of your payment is marked as 'Completed' and our PayPal account is debited, i.e. we do not have your funds on our account.

Unfortunately, it's usual for PayPal to review and suspect high value transactions. Public explanation is maintaining high security level and users fraud protection. Our experience shows it causes a headache for all parties involved without any logical link to the security issues. Once, PayPal security system detects a number of high value transactions within a short period of time it starts suspending that payer account is accessed not in a proper way. We have introduced to PayPal all details about our business model and provided detailed explanation about our regular period of massive payments, warned PayPal in advance that many partners have very high revenues in comparison to regular PayPal transactions. It didn't work. Each month we have the same problem due to PayPal security system functions independently, once programmed. Even our PayPal managers are not able to prevent a problem. They know we approve all payments but they have no any power to change security system settings, such are regular and never changed security procedures. Unfortunately, it's a matter of luck to get suspected. PayPal system starts either making occasional choice of payments to suspect or suspects all payments after a certain period of time. Nothing is possible to predict, and it looks for us PayPal engineers are proud of such a super system.

PayPal sends an email to seller (i.e. you) and requests full details about transactions (e.g. description of your services). Please, provide information requested. That is a mandatory action to start resolving a dispute.

Concerning the current issue, we have contacted the PayPal Customer Service Department in order to authorize your payment once again. We have confirmed that the payment is made by us under our known circumstances. We hope that the payment should be delivered to you soon after we have authorized it second time.

We appologize for the inconvenience caused but PayPal is not going to change its rules. We strongly suggest you to change a payment method and switch to the bank transfer option to avoid a problem with receiving your payment in the future.

You may receive payments to your bank account now. You may stay with PayPal as well. It's completely up to you.

Please keep in mind that banks will impose $30 per transaction. It's a flat fee. To our point of view, it's much better to pay this fee and forget about a headache with PayPal. Our Swiss bank maintains the highest level of service and security, much higher than PayPal may even dream, and we have no any problem sending money to our partners. Many partners have already switched to the bank transfers and enjoy receiving money in time.

To change your payment method please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard.
Please provide the following details:
Beneficiary name, Beneficiary's address, Account number or IBAN, Beneficiary's bank name, Beneficiary's bank address, SWIFT.
Use English characters only.

Best regards,
The QuizGroup Team

Bravo

Merhaba, QuizGroup tan banka ödemesi alacak arkadaşların formu doldururken Banka Swift kutusuna aşağıdaki listeden kendi bankasının karşısındaki kodu yazabilir.

Garanti Bankası Swift Kodu : TGBATRIS
Türkiye İş Bankası Swift Kodu : ISBKTRIS
Akbank Swift Kodu : AKBKTRIS
Bank Asya Swift Kodu : ASYATRIS
Ziraat Bankası Swift Kodu : TCZBTR2A
Halk Bankası Swift Kodu : TRHBTR2A
Türkiye Finans Swift Kodu : AFKBTRIS
VakıfBank Swift Kodu : TVBATR2A
Şekerbank Swift Kodu : SEKETR2A
Denizbank Swift Kodu : DENITRIS
Kuveyt Türk Swift Kodu : KTEFTRIS
TEB Swift Kodu : TEBUTRIS
Finansbank Swift Kodu : FNNBTRIS
ING Bank Swift Kodu : INGBTRIS
HSBC Swift Kodu : HSBCTRIX
Yapı Kredi Swift Kodu : YAPITRISFEX
Enpara Swift Kodu : FNNBTRISXXX

Banka bilgilerini nasıl ayarlarım?
UYARI : Bu Resimdeki Swift Code FinansBank Enpara ya aittir. O kısıma ilk mesajdan kendi bankanızın kodunu seçip yapıştırın. Her banka için değişmektedir.!
cvqzajld4z39nymak.gif

Son düzenleme:
Edit:

Arkadaşlar merhaba, yttalk'ta herkese açık bir mesaj da attım, quiz'e mail yoluyla da ulaşmaya çalışıyoruz, eski çalışan dediğim arkadaş aracılığı ile de bilgi göndermeye çalışıyorum. Mümkünse aşağıdaki maili paypal'ine blok gelen arkadaşlar [email protected] 'a göndersinler. Kanal ismi ve paypal ismini girerek ;)

Hi,

All payments sent by you (Quiz Group International Inc.) is blocked by PayPal right now (maybe only in Turkey). We got in touch with them(Paypal) and they told us that you (Quiz Group) must reach Paypal and solve the problem. They told us that they can only unblock payments, if you reach them. Please reach them ASAP. Thanks.

Channel id: KANAL ISMINIZ
Paypal: PAYPAL ADRESINIZ

Son düzenleme:
Bide benden ne yapmamiz lazim

Quizden gelen odemelere bloke koymuslar cevremde keep m varsa

aynı sorun bendede var simdi herkese aynı anda bloke geldi bugun quizden ödeme alanlara biraz zaman geçsinde telefona yığarız tüm paypalı

benimde bir ödeme de bloke var az önce baktım 200 dolarlık bi ödeme,diğerlerinde şimdilik bişey yok

Quiz e bloke mi attılar acaba bu kadar hızlı ve yüklü miktarlar aktarım yapınca.. bu demek oluyor ki Quiz ödemeleri yine bekletecek mecburen :/

Arkadaslar ne yaparsanız yapın özgün kanal gönderin telif icerikli hakları vs denildigi icin ödemenin üzerine yatıyorlar çözümü bu

allah allah sabah gelen paraya bloke koyuldu.ne kadarda sevinmiştim ya

İki ayrı Paypal hesabıma da bloke gelmiş 6 k para var işin ucunda telefonla mi aramam gerekiyor

bencede quizle alakalı quizin halledip otomatik kaldırması gerekir

Bu paypala bloke gelenler, aktif olarak alisveris yapiyor mu hic? yoksa sadece para cekmek icin mi kullaniyorsunuz?

Konuştum şimdi paypal ile bugün çok fazla şikeyet almışlar quız blokeleri ile sizden kaynaklı bi sorun yok quızden kaynaklı bi sorun dediler kısa sürede çözülür suan beklemekden başka yacapk bişe yok dediler.Başka görüşen var mı?

Konuştum şimdi paypal ile bugün çok fazla şikeyet almışlar quız blokeleri ile sizden kaynaklı bi sorun yok quızden kaynaklı bi sorun dediler kısa sürede çözülür suan beklemekden başka yacapk bişe yok dediler.Başka görüşen var mı?

bende görüştüm ilk mesaja ekledim hocam

bu paypal bence ruslara kafayı takmış.
ruslardan başka sorun yaşayan yok şu paypalla

parayı çekeyim bari geri almadan:D

arkadaş ne diye ödemeyi seçip gönderirsin ki quiz. bu vakadan sonra banka hesabı ekliyecem hiç uğraşmıyacam böyle şeylerle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri