Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Web moneye geçmemek için hala ısrarcı olan varmı![]()
Sanirim quizin gonderdigi paranin tamamina bloke konulmus yani odemede paypalin kestigi para paypala kaliyor
Ne belgesi istiyorlar acabaBende de bloke var...Biraz önce aradım Müşteri Hizmetlerini adam GÜNÜN POPÜLER ARAMASI BU dedi....Hesabı inceledi gayet sakin ve sıcakkanlı bir sesle sorunun hesabımla ilgili olmadığını karşı tarafla ilgili olduğunu, onlardan şu anda ismini telefonda söyleyemeyeceğim bazı belgeler istedik, cevap gelmesini bekliyoruz bu nedenle bir kaç gün beklemeniz gerekebilir dedi...Biligilerinize...
bu sabah gelenlerde bi sıkıntı var sanırım
Paraya bişey olmazda süreci uzatıyorlar, en kötü Quiz kanallarınıza farklı bir ödeme yöntemi tanımlayınız der, 2 hafta daha ödeme bekleriz. Buda acil ihtiyacı olanlar için kötü bir durum olur![]()
Valla bilmiyorum ama adam ürün falan göndermemişsinizdir inşallah, göndermediyseniz sakın göndermeyin dedi...Bende ürün falan sattığım yok Quiz Youtube Networkü benimde onların ağına bağlı kanallarım var video reklamları üzerinden para kazanıyorum dedim..Hmmm yani bu ödeme bir hizmet karşılığı yapıldı öyle mi dedi...Ben de evet aynen öyle dedim...Önce onlardan bir cevap gelsin bu durumu halledelim sonra sizin de bu firmaya karşı HAK kaybınız falan varsa onlardan gerekirse keseriz gibi birşeyler dedi...Anlamadım valla olay bayağı bir çetrefelli gibiNe belgesi istiyorlar acabaBizimde başımızı ağrıtacak belgeler olabilir onlar. Örneğin ödeme yapılacak kanallarla ilgili belgeler isteyebilirler.
İçmiyom ama başlayasım geldiben bi paket sigara almaya gidiyorum var mı isteyen?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.