Quiz'e mail atalm temaslarını sıklaştırıp hızlandıırp, acilen ödememizi almamızı sağlasınlar.
İngilizcesini düzgün bir şekilde yazarsanız hocam bizde mail atabiliriz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Quiz'e mail atalm temaslarını sıklaştırıp hızlandıırp, acilen ödememizi almamızı sağlasınlar.
Webmoney?Herkes odeme geldi bloke konuldu diye uzuluyor bana daha odeme gelmedi konuyu tarafsiz bi sekilde takip ediyorumpaypala saglam bi rakip ciksada rahat etsek
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Webmoney?
Sahsen o kadar guclu gormuyorum webmoney i
Sebep?![]()
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocam haklı, arkadaşlar bunlar işi boşlarlar yoksa üstüne gitmiyoruz diye ingilizcesi iyi olan birisi küçük bir yazı hazırlasın baskı yapıp herkes o maili atsın böylece daha kısa sürede çözmeye, çalışırlar diye düşünüyorum.
toplu halde mesaj atılacaksa rusca hazırlansın en azından,ingilizceleri malumsiz şuan içinde bulundugumuz durumla ilgili mesaj hazırlarsınız,hepimiz göndeririz.gelicek cevap büyük ihtimalle panelden ödeme yönteminin nasıl degiştirilirecegini anlatan bi mesaj olucaktır
![]()
Paypal ile webmoneyın indexine alexa degerlerine falan bakiyorum arada daglar kadar fark var biri 350 bin bile degil paypal 1 milyonu devirmis
Senin için alexa değeri güven sağlıyorsa diyecek bir şeyim yok valla![]()
Yok o acidan degil sadece paypalin yarisi kadar popülaritesi yok biraz daha gelismesi gerekiyor paypalı alt etmesi icin. Her ay kac tl oduyoruz paypala yazik gunah
dashbordlar birlestirilsin
Organize oldunuz mu beyler ? Şunu Rusça'ya çevirebilir mi biri?
Büyük güven duyduğumuz firmanız ile emek vererek çalışıyor, kanallar hazırlıyor ve bünyenize katıyoruz. Ancak Quiz olarak sizden ödeme aldığımızda, Paypal sizi resmi şirket olarak tanımayıp şüpheli ödeme olarak görüyor ve paralarımıza bloke koyuyor. Lütfen Paypal ile aranızdaki diplomatik sorunları çözüp, bundan sonraki ödemeler dahil olmak üzere 100'lerce mağdur kullanıcınızın kazançlarını akıcı ve sorunsuz şekilde almasını ve mevcut blokelerinin kaldırılmasını sağlarmısınız.
Büyük Bir Youtuber Kitlesi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.