Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Herkes odeme geldi bloke konuldu diye uzuluyor bana daha odeme gelmedi konuyu tarafsiz bi sekilde takip ediyorum :D paypala saglam bi rakip ciksada rahat etsek

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocam haklı, arkadaşlar bunlar işi boşlarlar yoksa üstüne gitmiyoruz diye ingilizcesi iyi olan birisi küçük bir yazı hazırlasın baskı yapıp herkes o maili atsın böylece daha kısa sürede çözmeye, çalışırlar diye düşünüyorum.

toplu halde mesaj atılacaksa rusca hazırlansın en azından,ingilizceleri malum :) siz şuan içinde bulundugumuz durumla ilgili mesaj hazırlarsınız,hepimiz göndeririz.gelicek cevap büyük ihtimalle panelden ödeme yönteminin nasıl degiştirilirecegini anlatan bi mesaj olucaktır :D

toplu halde mesaj atılacaksa rusca hazırlansın en azından,ingilizceleri malum :) siz şuan içinde bulundugumuz durumla ilgili mesaj hazırlarsınız,hepimiz göndeririz.gelicek cevap büyük ihtimalle panelden ödeme yönteminin nasıl degiştirilirecegini anlatan bi mesaj olucaktır :D

O zaman geriye bir tek rusça bilen arkadaş bulmak lazım :D varmı arkadaşlar rusçası sağlam olan?

siz yazılacak metni hazırlayın ben ruscaya cevirticem.

Paypal ile webmoneyın indexine alexa degerlerine falan bakiyorum arada daglar kadar fark var biri 350 bin bile degil paypal 1 milyonu devirmis :D

Senin için alexa değeri güven sağlıyorsa diyecek bir şeyim yok valla :)

kur yükseldikçe mevcut para azalıyor :(

35 tl den -78 tl ye düşmüşüm :d

Senin için alexa değeri güven sağlıyorsa diyecek bir şeyim yok valla :)

Yok o acidan degil sadece paypalin yarisi kadar popülaritesi yok biraz daha gelismesi gerekiyor paypalı alt etmesi icin. Her ay kac tl oduyoruz paypala yazik gunah

Quizle alakasi yok buyuk ihtimal , paypalin sikmasi bence , Rusya meclisinde paypalin lisansinin (Rusyada merkez bankasinin verdigi lisans)iptal edilmesi icin bir iki milletvekili soru onergesi vermisti dun , onlan ilgili olabilir , parayi size verirlerse acaba Rusyadan alamayiz diye mi cekiniyorlar acaba :D

Yok o acidan degil sadece paypalin yarisi kadar popülaritesi yok biraz daha gelismesi gerekiyor paypalı alt etmesi icin. Her ay kac tl oduyoruz paypala yazik gunah

Popülerite konusunda şuan paypal gibi başka bir tane daha yokki zaten.. O şekilde bir rakip ararsan bulma ihtimalinde az. Bilmiyorum ben başka varmı acaba ve partnerler paypal harici onlara ödeme yapıyormu? Valla popülerite önemli değil benim için kesinti az. Güvenlik konusunda da sıkıntı yok gördüğüm kadarıyla.. Webmoney ideal bence.. :) Ve şuan bizim yaptığımız işte en güçlü rakip paypala..

Bence Quiz fazla üstüne düşmiyor düşse şimdi ödemeler ve sorunlar bitmiş olurdu, adamlar bizi paypaldan vazgeçirtmek istiyor aslında haklılarda hak veriyorum hem bizim üstümüzden geçiniyorlar kesinti kur vs.vs. hemde çok sahtekarlar.Bu durumda en iyi 2 yol kalıyor 1i banka diğeri ise webmoney bundan sonra bakıcam paypal sorun çıkartmaz ise paypal ile devam edeceğim eğer baktım çıkartıysa direk bankaya geçicem kafam rahat edicek bekleme süresi yok direk gidip çekicem.

Edit : Arkadaşlar mail için birisi yazı hazırlayabilirmi türkçe hazırlayın arkadaşlar gereken çeviri yapacak.

Organize oldunuz mu beyler ? Şunu Rusça'ya çevirebilir mi biri?

Büyük güven duyduğumuz firmanız ile emek vererek çalışıyor, kanallar hazırlıyor ve bünyenize katıyoruz. Ancak Quiz olarak sizden ödeme aldığımızda, Paypal sizi resmi şirket olarak tanımayıp şüpheli ödeme olarak görüyor ve paralarımıza bloke koyuyor. Lütfen Paypal ile aranızdaki diplomatik sorunları çözüp, bundan sonraki ödemeler dahil olmak üzere 100'lerce mağdur kullanıcınızın kazançlarını akıcı ve sorunsuz şekilde almasını ve mevcut blokelerinin kaldırılmasını sağlarmısınız.

Büyük Bir Youtuber Kitlesi.

Bence quize mail atılıp banka ödemeleri düsürülsün yada dashbordlar birlestirilsin hep tek tek ödeme almakdan kaynaklanıyo toplu halde tek seferde alırsak hic bi sıkıntı cıkmaz diye düsünüyom

Organize oldunuz mu beyler ? Şunu Rusça'ya çevirebilir mi biri?

Büyük güven duyduğumuz firmanız ile emek vererek çalışıyor, kanallar hazırlıyor ve bünyenize katıyoruz. Ancak Quiz olarak sizden ödeme aldığımızda, Paypal sizi resmi şirket olarak tanımayıp şüpheli ödeme olarak görüyor ve paralarımıza bloke koyuyor. Lütfen Paypal ile aranızdaki diplomatik sorunları çözüp, bundan sonraki ödemeler dahil olmak üzere 100'lerce mağdur kullanıcınızın kazançlarını akıcı ve sorunsuz şekilde almasını ve mevcut blokelerinin kaldırılmasını sağlarmısınız.

Büyük Bir Youtuber Kitlesi.

Halledicem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri