Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Bu Değiştirme Mecburi birşeyse TEMİZ bir KONU Açılması gerekiyor neyin nasıl yapılması gerekiyor bununla ilgili.
BİLEN VE UĞRAŞACAK BİRİSİ VARSA ÇOK MAKBULE GEÇER BENİM GİBİ BİLMEYENLER VAR.

birçok kişi hangi kanal hangi dashboarda bağlı bilmiyor. ödeme yaparken adam gibi kanal url lerini yazsalardı bu sorunlar olmayacaktı. tek çözüm dashboardların birleşmesi. bence quize toplu mail atalım dashboardlar birleşsin.

birçok kişi hangi kanal hangi dashboarda bağlı bilmiyor. ödeme yaparken adam gibi kanal url lerini yazsalardı bu sorunlar olmayacaktı. tek çözüm dashboardların birleşmesi. bence quize toplu mail atalım dashboardlar birleşsin.

2 3 gün önce attım bi kac mail hala cevap alamadım toplu yollarsak belki bi faydası olur

Bukadar insanın değiştirmesi için 1gün mü vermişler? Tamamen saçmalık bunların yaptıkları.

dashboardları birleştirmeleri için şu maili atabilirsiniz
[email protected]
Lots of us wants to change payment method to bank acount. We wont use paypal anymore. But threre is a problem. We have lots of channels and dont know which channel added which dashboard. So we want you combine dashboards that have same payment method please.

dashboardları birleştirmeleri için şu maili atabilirsiniz
[email protected]
Lots of us wants to change payment method to bank acount. We wont use paypal anymore. But threre is a problem. We have lots of channels and dont know which channel added which dashboard. So we want you combine dashboards that have same payment method please.

hemen yolluyorum. ne kadar çok o kadar etkili haydi arkadaslar !

paypaldaki açık vakaların kısmı tekrar boşlukdan çıkıp eski haline döndü arkadaslar

Müşteri Temsilcisi xxxx hanım
Sorun sizden kaynaklı değil quiz şirketinin hesabı blokenmiş oldugu için gün içinde yaptıgı tüm ödemeler otomatik olarak bloklanmıs oluyor.Quiz grupun yeterli evrakları yollaması ve belgelemesi gerekmektedir bu işlemlerin genel olarak süresi 7-10 iş gününde meydana geliyor quizin grupun blokesi kalktıkdan sonra ödeme yaptıgı herkesin blokeleri kalkıcakdır.Cuma günü 20-30 adet şikayet aldık bu durumla ilgili ama karşı tarafın hesabı blokelendiği için sizin herhangi bir evrak yollamanıza gerek yok dedi.Bende buna karsılık bu ödemeyi geri yollama iptal etme şansımız varsa kullanmak istiyorum çünkü webmoney firmasıyla bu tarz sorunlar yasamadıgımızı beyan ettim efendim şuanda zaten para gelmediği için iptal edemiyoruz ama quiz grup bize belgelerini arayıp ulastırdıgı zaman blokesi kalkar incelemesi yapılır ve tüm blokeler kalkar dedi bende esas kıyamet bugün kopucak bir çogumuz o saatte kontrol etmedik paypalı ama 200den fazla telefon alıcaksınız bu konuyla ilgili dedim kızda yandık dercesine nidalar çıkardı:D yani yapcak bişey yok bu para bugünde yatmaz çip etti saolsun quiz parayı hem geç atarak hemde kendini şu paypala bir türlü şirket olarak kabul ettirmeyerek

Çağrı merkezleri için 200 çağrı hiç bir şey bizim ekip kişi başı 350 den fazla çağrı alıyor

şöyle diyim hocam

şuan paypal'a alıyosanız ödemenizi yine paypal'a atarlar ben webmoney'e geçmiştim ondan sordum

Yok hocam şöyle diyim şimdi ben kapanan kanalimin ödemesini almistim ona bloke koydular blokeyi kaldirmicaklar ödeme yontemini mi degistiricez?

Hocam sakin olun, nasıl bir düzeltme yaptıklarını bilmiyorum er geç düzelir, en geç yarın öğlene kadar düzelir, fakat Quizin son attığı mail ile sorunun net bir şekilde çözüldüğü ortada.

Not: benim açık vakalar kısmı yok. düzelmiş görünüyor kısmen.

You may change your payment method in the Profile section of your dashboard during Feb 3 to receive December payment to your new payment account.
If you do so, please inform us at [email protected].

On Feb 4, we'll continue and complete all payments.

Ya biri lütfen şu ilk sayfada yazan maılı nasıl sorucaz şu adamlara dogrumu yalanmı diye şuna bir yardım etsin bu herifler maıllerime cevap vermiyor bile

iş bankası vadesiz tl hesabıma ödeme alabilir miyim. illa dolar hesabı olması şart mı? 1000$ da ortalama ne kadar kesinti olur. Bilen biri cevap verirse çok sevinirim.

Benim bu işten anladığım Quiz yanlış şeyler yapıyor . Belki kara para vb . Quiz neden paypallla sorunu çözmüyor ? Demekki Quiz etik olmayan şeyler yapıyor . Açıkçası benim tahminim bloke kalkmayacak ve paralar Quize geri iade edilecek . Quizlede iletişime geçenler ödemelerini webmoney yada bankaya alacaklar .

Bakın arkadaşlar yazdığım aynen çıkıyor . Ödeme yöntemi paypal olanlar değiştirsinler banka ödemesi ile .

Değiştirmezsek ne olacak arkadaşlar bilgisi olan varmı ? yeni bi konu acılsa nasıl değiştireceğimiz hakkında birisi yol gösterebilirmi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri