Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Amerikadaki musteri hizmetleri arayarak blokeyi kaldirdim.

Darisi diger arkadaslarin basina. Ingilizce bilen arkadaslar burdaki paypali arayabilir.

ovNjyyU.jpg
Amerika ile alakalı oldugunu sanmıyorum demekki yeni gelişmeler oldu ki blokeler açıldı :) [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] [MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION]

Amerika ile alakalı oldugunu sanmıyorum demekki yeni gelişmeler oldu ki blokeler açıldı :) [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] [MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION]

Hocam sevindim biran için blokenin kalktıgını sandım. :D halen bloke.

---------- Spam Engelliyici 03:01 ---------- Önceki Mesaj 03:00 ----------

Zaten Usa ile ilgili demedim :) sabahi beklemek istemeyen arkadaslar olursa arayabilirler ;)

Hocam sen bi zahmet arasan kubarbaz var desen, cok seviyomus sizi desen, he bi el atsalarda kaldırsalar şunu? Onlardan başkası kaldıramaz çünkü! :D

Az sakin beyler acele işe şeytan karışır derler yarın olsun ararsınız :)blokeler kalkmış gibi temiz bir uyku çekin şimdi

Amerika paypal ı arayarak sorun çözülebiliyorsa buradakiler ya beceriksiz, ya da aralarında iletişim sorunu var demektir. Paypal da aile şirketiymiş kurumsallık sıfırmış anladık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Amerika paypal ı arayarak sorun çözülebiliyorsa buradakiler ya beceriksiz, ya da aralarında iletişim sorunu var demektir. Paypal da aile şirketiymiş kurumsallık sıfırmış anladık

isyankar 034 arada uğra da cennetlik yüzünü görelim :p

Biraz once baska bir arkadasin blokeyi kaldirmak icin paypali aradim ayni kendi hesabimda yaptigim gibi gerekli bilgileri verdim bu sefer quiz bizimle hala iletisime gecmemis dediler blokeyi kaldirmadilar. Neden bende kaldirdilar da baska hesapta kaldirmadilar anlamis degilim.

bunlar kafalarına göre iş yapıyorlar. insan gibi konuşmak iş çözmüyor görünen o.

Biraz once baska bir arkadasin blokeyi kaldirmak icin paypali aradim ayni kendi hesabimda yaptigim gibi gerekli bilgileri verdim bu sefer quiz bizimle hala iletisime gecmemis dediler blokeyi kaldirmadilar. Neden bende kaldirdilar da baska hesapta kaldirmadilar anlamis degilim.

Gerekli bilgiler derken? ... Biraz detay verebilirmisin? acaba rica etsem ...

[MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION] paypal gibi saniyede yüzlerce işlem yapan şirket kişisel insiyatife iş bırakmaz öyle tek tek blokeler kaldırılmaz,burda blok bi sorun var herkes bunu görüyor ama problemin çözümü gecikiyor,sen abd de kanada da meksika da çözmüşün bi anlamı yok

Hocam birbirlerinden iletişimi kopuk paypal çalışanlarının sorun ilk oluştugunda bana gelen e posta ile ilgili bilgi almak istiyorum dediğimde bizden öyle e posta gönderilmedi dolandırıcı bir e postadır itibar etmeyiniz dediklerini bile bilirim :)

Hocam birbirlerinden iletişimi kopuk paypal çalışanlarının sorun ilk oluştugunda bana gelen e posta ile ilgili bilgi almak istiyorum dediğimde bizden öyle e posta gönderilmedi dolandırıcı bir e postadır itibar etmeyiniz dediklerini bile bilirim :)

hocam naptın aradınmı :)

Ali bey ile görüştüm ve
Arkadaşlar güvenlik birimi hala cevap bekliyormuş 72 saat sabredin diyorlar 10 gün içinde eğer hiç bir belge sunmaz ise paralar quize geri ödenecekmiş . ama dediğim gibi güvenlik birimi tatmin olmamış verilen belgeler için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri