Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar konuya yabancı kaldım bu aralar, Şimdi ödeme yöntemim olan paypalı değiştirmezsem bundan sonraki aylarda ödeme alamayacak mıyım ?

Kardeşim bende uzak kaldım konuyada yardımcı olurmusun.

Bana bir miktar paraya bloke koydular ve parayı geri sildiler.Şimdi bu miktari alamayacakmıyım ne yapmalıyım ?
üstad ödeme yöntemini banka veya webmoney'e cevir

bide çevirdiğine dair quize mail at o kadar

üstad ödeme yöntemini banka veya webmoney'e cevir

bide çevirdiğine dair quize mail at o kadar

mail adresimize gelen bilgileri tekrar quize yolladım,

papal ödemeye blok koydu ve size tekrar paralar iade edildi , şu banka hesabına ödemelerimi gönderin diye bi cevap gelmedi bana

size geldimi cevap.

mail adresimize gelen bilgileri tekrar quize yolladım,

papal ödemeye blok koydu ve size tekrar paralar iade edildi , şu banka hesabına ödemelerimi gönderin diye bi cevap gelmedi bana

size geldimi cevap.

rica etsem banada o maili yollarmısın bende yollayım en azından elimde paypal işlem nuamrası filan var

Bizde mail yolladık ama gelen giden cevap yok beklemekten başka yapacak birşey yok sanırım.. webmoneye istedim bende...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim de paypalda değişik bi sorun çıktı. Bankaya para çektim paypal bakiyesinden. Gittim bankadan gelen parayı aldım. Sonraki gün paypala girdim bi baktım. Para paypala geri dönmüş. Ama ben parayı çoktan çektim bankadan :/

Benim 800 $ hala blokeli, PayPal soruşturması yazıyor.

Bundan sonraki her quiz ödemesinde sorun mu olacak mış ?

Bir sürü quiz kanal var hangi birinin ödeme yöntemini değiştireceğim ?

Henüz netleşmedi mi, blokeleri nasıl alacağımız ? 10 gün geçti

Benim 800 $ hala blokeli, PayPal soruşturması yazıyor.

Bundan sonraki her quiz ödemesinde sorun mu olacak mış ?

Bir sürü quiz kanal var hangi birinin ödeme yöntemini değiştireceğim ?

Henüz netleşmedi mi, blokeleri nasıl alacağımız ? 10 gün geçti

Ben paypali aradim 2 tane odemem var bloke koydunuz cevap bekliyorsunuz bu ôdemelerle ilgili, ne tip bilgi bekliyorsunuz anlamadim hizmet karsiligi bi ôdeme deyince hizmet karsiligiysa aramaniz gerekiyor hemen kaldiriyorum dedi ve 2 odemenin blokesinide kaldirdi. Hizmet karsiligiysa ôdeme aramaniz gerekiyor blokenin kaldirimasi için dedi. Bu arada fransadayim, fransada sartlar bôyle paypalda trdede ayni olmasi gerek sanki trdeki paypal paralariniz isletiyor gibime geldi israr edin arayin kaldirmak zorundalar.

bu ay quiz naptı böyle anlamadımki ben ya paypal parayı iade etmis adamlara tekrar ödenecek mi bu zımbırtı

hayır sadece mail attım

paypaldaki blokeli paranın geri gitmesiyle beraber mail attın ve o parayı sana bankadan gönderdiler doğrumu anlamışım ?

nasıl bir mail attın ve hangi hesapla attın

paypal mailiylemi attın

kanal mailiylemi attın ?

nasıl bir mail attığını yazarmısın bizde gönderelim teşekkürler..

---------- Spam Engelliyici 17:06 ---------- Önceki Mesaj 17:04 ----------

Ben paypali aradim 2 tane odemem var bloke koydunuz cevap bekliyorsunuz bu ôdemelerle ilgili, ne tip bilgi bekliyorsunuz anlamadim hizmet karsiligi bi ôdeme deyince hizmet karsiligiysa aramaniz gerekiyor hemen kaldiriyorum dedi ve 2 odemenin blokesinide kaldirdi. Hizmet karsiligiysa ôdeme aramaniz gerekiyor blokenin kaldirimasi için dedi. Bu arada fransadayim, fransada sartlar bôyle paypalda trdede ayni olmasi gerek sanki trdeki paypal paralariniz isletiyor gibime geldi israr edin arayin kaldirmak zorundalar.

daha önce bilgi verseydin ya hocam herkesin parası iade edildi :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri