Paypal Blokeleri [ SON DAKİKA : QUİZDEN ÖNEMLİ BİR MAİL GELDİ]

Paypalınıza Bloke Konuldumu ?

• Evet

Oy: 82 38,9%
  • hayır

Oy: 129 61,1%

• Kullanılan toplam oy
    211
  • Anket kapatılmış .
aoL2A4.jpg

Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account has been made on 2015-02-17.

17 Şubat'ta gelen mail:
Dear Partner,
Payment will be made on 2015-02-18
Best regards,
The QuizGroup Team

19 Şubat'ta gelen mail:
Dear Partner,
Your request will be processed.
Payment will be made on 2015-02-24
Best regards,
The QuizGroup Team

NOT: 2 Mailde aynı kanallar için gelmiştir.

Greetings!

Payments to you shall be sent by QuizGroup within thirty (30) days after the end of any calendar month, provided that your earned balance is $5 or more.

You can change your payment method (or some details). To change your payment method/details please submit your application in the Profile section of the QuizGroup dashboard before the 10th day of the month. Example: New payment method/details will be applied in October if you make changes before the 10th of October. If you change payment method/details on the 10th of October or later, new payment method/details will be applied in November.

The payments come between the 15th and 27th of each month. When you have more than one channel or your monthly earned balance is more than $5000, payments to you can be sent on different days.
Example: The payment for May reporting period will be made on 15th – 27th June.

Please keep in mind, the payment shall be sent in 57 days after the end of the month, when your channel has been terminated. Example: The payment for June will be made after the 27th of August.

gönderdim böyle bi otomatik mesaj geldi

ben gonderdım dahsboardtan yapın ayarı diyor. giremiyorum dediğimde cevap gelmiyor

Life dan gelen ödemelere de bloke yi cakmis paypal haberiniz olsun ödeme yapan kedoo,cepteyim pc başına geçip iyice incelicem

Bunuda Facebookta bir arkadaşım yazmış.

HAYIRLI CUMALAR paypalda hesaplarına kısıtlama getirilen arkadaslar paypal musteri hizmetlerini aradıgınızda. Tanzel Boz isimli musteri temsilcisini baglattırın onunla gorusun. cok ilgileniyor. ve kolaylık saglıyor. sagolsun bana cok yardımcı oldu.

Bu hesaplarına bloke getirilen arkadaşlar son durumunuz nedir ?

Bu ayki ödemelerde herhangi bir durum yaşayan varmı ?
[MENTION=13118]acan38[/MENTION]

Bu hesaplarına bloke getirilen arkadaşlar son durumunuz nedir ?

Bu ayki ödemelerde herhangi bir durum yaşayan varmı ?
@acan38
Hesapların çoğunu webmoneye çevirmiştim hocam.
Paypalda kalan hesapların ödemesinide aldım
Paypal hala kısıtlı durumda aldığım ödemelerde üç haneli...

Arkadaşlar şu ana kadar son 1 yıl içerisinde paypala toplam 5000 tl ve altı ödeme alıp hesabı sınırlandırılan kimse var mı ? Varsa tek seferde ne kadarlık bir ödemeyi bankaya çekerken sınırlandırıldı ?

Arkadaşlar şu ana kadar son 1 yıl içerisinde paypala toplam 5000 tl ve altı ödeme alıp hesabı sınırlandırılan kimse var mı ? Varsa tek seferde ne kadarlık bir ödemeyi bankaya çekerken sınırlandırıldı ?

ilk defa ödeme alan ve bu ödemesi 3-5$ olan hesapların dahi bloke yedigi oldu.bütün hesapların ortak noktası quizdi...sorun bankaya para çekme degil,quizden gelen ödeme yani.

yoksa siz hala pp .. ?

edit :D şaka bi yana bırakın abi şu pp yi geçin web money e ödemesi yüksek olanda bankaya

Teşekkür ederim hocam. Ben de webmoneye geçmek istiyorum da ayrıntılı bakamadım. 3 tane cüzdan açtım birinde avrupa birliği bayrağı var :D diğeri de altın hesabı mı ne anlamadım tam sadece birini kullanabiliyorum. Yeni cüzdan için pasaport doğrulaması istiyor.

Hocam peki bu cüzdanlar sınırlı değil mi ? add new channel diyip aynı dashboarda mı toplamak lazım kanalların bir kısmını ? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim hocam. Ben de webmoneye geçmek istiyorum da ayrıntılı bakamadım. 3 tane cüzdan açtım birinde avrupa birliği bayrağı var :D diğeri de altın hesabı mı ne anlamadım tam sadece birini kullanabiliyorum. Yeni cüzdan için pasaport doğrulaması istiyor.

Hocam peki bu cüzdanlar sınırlı değil mi ? add new channel diyip aynı dashboarda mı toplamak lazım kanalların bir kısmını ? @fatihbaz @OquzAlp Teşekkür ederim.
Biri WMZ Biri WME Biride WMR Aralarındaki fark Z ile biten usd hesabıdır. E ile biten €uro hesabıdır R ile biten ise rusların para birimi. Siz WMZ olana kayıt olucaksınız. Kayıt olurken sallama bilgiler girmeyin. ilerde lazım olabilir. Daha sonra ayarlarınızı yapın SMS onay.. ödemeleriniz 3 haneli ise light clasik yada busunes clas olun. Light clas için ek bir ödeme yok fakat busines hakkında bilgim yok.. Webmoney candır.

Hocam peki bu cüzdanlar sınırlı değil mi ? add new channel diyip aynı dashboarda mı toplamak lazım kanalların bir kısmını ? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] Teşekkür ederim.

pasaport dogrulaması diyince insanın aklına ilk gelen şu; bi webmoney hesabı açtırmak için gidip pasaport mu çıkarıcam arkadaş.sanki amerikaya götürecekler beni vb :D oradaki pasapor denilen şey farklı hocam yani.kimlik ve adınıza ait bi fatura gerekiyor bunun için.öncelikle bunu belirtmek istedim :) pcye kurulan bi programı var,onu kurdugunda sınırsız bi şekilde dolar hesabı,cüzdanı açabilirsin.benim programda çarşaf gibi cüzdan oldu şuan,alta in in bitmiyor :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri