mail gelmişmiydi hocam
Evt dün gelmişti
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mail gelmişmiydi hocam
An itibariyle benim iade edilen para da en paraya yattı![]()
Sana mail gelmişmiydi.
Hesapların çoğunu webmoneye çevirmiştim hocam.Bu hesaplarına bloke getirilen arkadaşlar son durumunuz nedir ?
Bu ayki ödemelerde herhangi bir durum yaşayan varmı ?
@acan38
Arkadaşlar şu ana kadar son 1 yıl içerisinde paypala toplam 5000 tl ve altı ödeme alıp hesabı sınırlandırılan kimse var mı ? Varsa tek seferde ne kadarlık bir ödemeyi bankaya çekerken sınırlandırıldı ?
Biri WMZ Biri WME Biride WMR Aralarındaki fark Z ile biten usd hesabıdır. E ile biten uro hesabıdır R ile biten ise rusların para birimi. Siz WMZ olana kayıt olucaksınız. Kayıt olurken sallama bilgiler girmeyin. ilerde lazım olabilir. Daha sonra ayarlarınızı yapın SMS onay.. ödemeleriniz 3 haneli ise light clasik yada busunes clas olun. Light clas için ek bir ödeme yok fakat busines hakkında bilgim yok.. Webmoney candır.Teşekkür ederim hocam. Ben de webmoneye geçmek istiyorum da ayrıntılı bakamadım. 3 tane cüzdan açtım birinde avrupa birliği bayrağı vardiğeri de altın hesabı mı ne anlamadım tam sadece birini kullanabiliyorum. Yeni cüzdan için pasaport doğrulaması istiyor.
Hocam peki bu cüzdanlar sınırlı değil mi ? add new channel diyip aynı dashboarda mı toplamak lazım kanalların bir kısmını ? @fatihbaz @OquzAlp Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam. Ben de webmoneye geçmek istiyorum da ayrıntılı bakamadım. 3 tane cüzdan açtım birinde avrupa birliği bayrağı vardiğeri de altın hesabı mı ne anlamadım tam sadece birini kullanabiliyorum. Yeni cüzdan için pasaport doğrulaması istiyor.
Hocam peki bu cüzdanlar sınırlı değil mi ? add new channel diyip aynı dashboarda mı toplamak lazım kanalların bir kısmını ? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] Teşekkür ederim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.