Paypal Depents Oyun adlı kişi yaptığı ödemeyi geri çekti

bosuna tatava yapıyorsunuz. sırf muhalefet olmak için yazan bir arkadaş var karşında [MENTION=2357]iwocan[/MENTION]; sen ilk mesajında zaten adama skypeden yazdıgını ve onunda bu durumu önemsemediginden bahsetmisin zaten.

gerisi tatava. banlayın gitsin, beklemeyin bile. sonuc itibariyle burası ticaret amaclı kurulmuş bi forum degil. bilgi edinme amaclı kurulmuş bi forum.

sayfa değiştiği için uyarıyı yineliyorum...
konu şikayet konusudur ve ilgisi bilgisi bulunmayanların gereksiz post atmamasını rica ederiz.

Öncelikle beni beklediğiniz için forum yönetimine çok teşekkür ediyorum. Mailimde dolaşırken gördüm hemen geldim. Geciktiysem özür diliyorum. Şimd gelelim olaya...

Arkadaşlar skypede konuşurken ytpara üyeliğinin oldugunu söylemişti bende hiç sormadım nickini benden mail almıştı ufak bir meblağ parayı geri çekmesi sıkıntı yaratmaz ama forumdan başka birileride olabilir bu kişi ile ticaret yapmış olan.
Skype Adresi: depents
Paypal Gönderdiği Adres: Depents Oyun

Aynisini bana yapti. Youploader satin almisti. 3 gun sonra vazgecip parasini iade istedi, biz de iade ettik. Gecen gun de iade talebinde bulunmus. Ben iade yaptigimi cevap olarak bildirdim Paypal'e .. Hatta ustune aradim, teyit de ettirdim Paypal Musteri Hizmetleri'nden. Kendisine sordugumda ilk once haberim yok dedi. Sonra yanlislikla olmus dedi.. Yani uzun lafin kisasi

Skype'da DEPENTS nickli veya Paypal adresi DEPENTS OYUN adresli kisi DOLANDIRICIDIR..

Kendisinin de yakinda Paypal hesabi sahte bildirimden dolayi da kapanacak..

Allah boyle acizlerden korusun..

Allah islah etsin..

Siz kimsiniz bana dolandırıcı diyorsunuz onu anlayabilmiş değilim. İbrahim bey ile skype üzerinden uzun süre konuştuk kendisine onun hakkında bilgim olmadığını söyledim. Daha sonra hata olduğunu gördük zaten.

Gelelim asıl şikayetci ve youpl... olayına paypaldan yapılan bir ödemeye bankada itiraz ettiğin zaman tüm paypaldaki alışverişlerindeki paralar bloke ediliyor. Bu parayı alıp sonra geri aldığımı göstermez. Para şu an bloke durumda ben asıl şikayetimin sonucunu bekliyorum. ( Paypal tarafından inceleniyor oda zaten ) 5-10 tl hatta istiyorsanız 30 tl olsun bunun peşinde paypal ile o kadar uğraşan insan emin olun yoktur.

[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] bosuna bekleme kardesim. Adama soyledim konu acacagim diye, zaten girmiyorum foruma acsan nolur gibi biseyler soyledi. :)

Forumu artık eskisi kadar takip etmiyorum. Lütfen konu açıp beni uğraştırma. demiştim. Elinizde skype var buyrun bakın kimseyi baltalama hakkınız yok.

Uzun Lafın Kısası;

1 ila 50 tl ye kadar tüm paypal ödemelerim bloklanmış. Ana sorun çözüldüğünde bunun gibi küçük sorunlar otomatik olarak iptal olacaktır.

Paypalın yardım merkezindede okuyabileceğiniz üzere max 30 gün , işin içine banka girerse max 75 güne kadar çıkıyormuş

Siz ilk once bana haberim yok dediniz, ben yapmadim oyle bisey dediniz.. Ertesi gun yanlislikla olmus dediniz. Yanlis okumus olamam heralde? Eger silmediysem de kayitlari da mevcuttur bende.. Paypal'i ariyorum, itiraz geri cekilebilir diyor.. Kusura bakmayin ama benim hakli oldugum konuda siz bu kadar ilgisiz olursaniz ben de size dolandirici derim. Bir gun soylediginiz diger gun soyledigini tutmuyorsa hata bizde degil, sizdedir... Ayrica Paypal neden diger kisilerin paralarini tutsun? Siz odemenize sikayet ettiyseniz diger insnalarin sucu nedir?

Iki dakikada yag gibi uste cikmissiniz helal olsun.. Hem suclu hem guclu tabirinin tam karsiligisiniz..

paypal ın çalışma şeklini fazla kullanmadığımdan bilmem. [MENTION=2393]Incubus[/MENTION]

kendiyle uzaktan yakından hiçbir alakası olmayan konulara karışmamayı ve burnunu sokmamayı ne zaman örenecek bizim insanımız acaba çok merak ediyorum.

Siz ilk once bana haberim yok dediniz, ben yapmadim oyle bisey dediniz.. Ertesi gun yanlislikla olmus dediniz. Yanlis okumus olamam heralde? Eger silmediysem de kayitlari da mevcuttur bende.. Paypal'i ariyorum, itiraz geri cekilebilir diyor.. Kusura bakmayin ama benim hakli oldugum konuda siz bu kadar ilgisiz olursaniz ben de size dolandirici derim. Bir gun soylediginiz diger gun soyledigini tutmuyorsa hata bizde degil, sizdedir... Ayrica Paypal neden diger kisilerin paralarini tutsun? Siz odemenize sikayet ettiyseniz diger insnalarin sucu nedir?

Iki dakikada yag gibi uste cikmissiniz helal olsun.. Hem suclu hem guclu tabirinin tam karsiligisiniz..

Bakın sizinde söylediğiniz gibi ilk önce ben yapmadım öyle birşey dedim. ( Çünkü ilk önce şikayet ettiğim ödeme dışındaki diğer ödemelerin bloke olduğunu bilmiyordum,ertesi gün hesabıma 10 larca mail yağdığında anladım ve size söyledim. Geri çekilebilir diyorsunuz ben bügün tekrardan bakacağım.

Ve yine ayrıyatten paypal parayı neden tutuyor sorusuna : Bankaya şikayet edildğinde banka tüm üstünde Paypal yazan ödemeleri blokeye almış bu yüzden paypal blok koyuyor yani.

Bir sonraki konuşmanızda cümlenizin içinde dolandırıcı geçmemesini rica ediyorum. Teşekkürler.

paypal ın çalışma şeklini fazla kullanmadığımdan bilmem. [MENTION=2393]Incubus[/MENTION]

Emin değilim ama sanırım Yardım kısmındada yazıyor hocam.

Siz kimsiniz bana dolandırıcı diyorsunuz onu anlayabilmiş değilim. İbrahim bey ile skype üzerinden uzun süre konuştuk kendisine onun hakkında bilgim olmadığını söyledim. Daha sonra hata olduğunu gördük zaten.
Yapma ya parana el koydular demek o yüzdenmi ''ters ibraz'' diyor birde zeytin yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor.
[h=2]Ters ibraz ile ilgili bilgiler[/h]Alıcının kredi kartı şirketinden, işlem tamamlandıktan sonra iptalini istemesi sonucu kredi kartı şirketi işlemi iptal eder ve parayı satıcının hesabından alıcının hesabına geri çeker. Satıcı bu sürede ürünü göndermiş ise hem ürünü hem de alması gereken ödemeyi kaybeder.

Yapma ya parana el koydular demek o yüzdenmi ''ters ibraz'' diyor birde zeytin yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor.
[h=2]Ters ibraz ile ilgili bilgiler[/h]Alıcının kredi kartı şirketinden, işlem tamamlandıktan sonra iptalini istemesi sonucu kredi kartı şirketi işlemi iptal eder ve parayı satıcının hesabından alıcının hesabına geri çeker. Satıcı bu sürede ürünü göndermiş ise hem ürünü hem de alması gereken ödemeyi kaybeder.

İyice okumayı öğren konuyu;

"Bakın sizinde söylediğiniz gibi ilk önce ben yapmadım öyle birşey dedim. ( Çünkü ilk önce şikayet ettiğim ödeme dışındaki diğer ödemelerin bloke olduğunu bilmiyordum,ertesi gün hesabıma 10 larca mail yağdığında anladım ve size söyledim. Geri çekilebilir diyorsunuz ben bügün tekrardan bakacağım."

[MENTION=2435]Depents[/MENTION], ben seni anladım; ancak şuan için yapman gereken iki arkadaşa da (zaten miktarlar küçük demişsin) gerekli miktarları ilet, eğer paypal sorunu çözerse (75 gün içinde vs) ve tekrar ödemeler yapılırsa kendilerine, kendileri size ödemeyi iade ederler. Şuan sizin çalışmış olduğunuz bankanın yapmış olduğu bir durum nedeniyle arkadaşlar sıkıntı yaşamışlar. Sizi de anlıyorum; ancak ödemeleri kısa süre içinde tekrar yapmazsanız uzaklaştırmak zorundayım sizi.

[MENTION=2435]Depents[/MENTION], ben seni anladım; ancak şuan için yapman gereken iki arkadaşa da (zaten miktarlar küçük demişsin) gerekli miktarları ilet, eğer paypal sorunu çözerse (75 gün içinde vs) ve tekrar ödemeler yapılırsa kendilerine, kendileri size ödemeyi iade ederler. Şuan sizin çalışmış olduğunuz bankanın yapmış olduğu bir durum nedeniyle arkadaşlar sıkıntı yaşamışlar. Sizi de anlıyorum; ancak ödemeleri kısa süre içinde tekrar yapmazsanız uzaklaştırmak zorundayım sizi.

Gerekli kişiler ile konuştum. Bunun hakkında tekrardan bankaya fax yollanacaktır. Gecikme için özür diliyorum arkadaşlara. Bana dolandırıcı dedikleri için onlardanda beklerim tabiki :)

Ve yine ayrıyatten Selçuk Akkuş adlı arkadaş bana birşey söylemiş buraya eklemek istedim dün skype giremediğim için görememiştim.

SeLÇuK AkkuŞ:karaktersiz verip o hesapların şifresini değiştirmiş olabilirsin
[4/28/2014 9:31:05 PM] SeLÇuK AkkuŞ: ama bendeki kayıtl ıtelefon numaralarını ne yapacaksın
[4/28/2014 9:31:16 PM] SeLÇuK AkkuŞ: şimdi ben şifreleri geri almazmıyım zannediyorsun

Gerekli kişiler ile konuştum. Bunun hakkında tekrardan bankaya fax yollanacaktır. Gecikme için özür diliyorum arkadaşlara. Bana dolandırıcı dedikleri için onlardanda beklerim tabiki :)

Ve yine ayrıyatten Selçuk Akkuş adlı arkadaş bana birşey söylemiş buraya eklemek istedim dün skype giremediğim için görememiştim.
paypal ödeme bilgilerini gönderiyorum eğer göndermezseniz bende o dediğimi yaparım ister doğru olsun ister olmasın ben sana inanmıyorum. Madem mağdurdun bir mesaj atabilirdin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri