Paypal Dolandırıcılığı (Lütfen inceleyin)

suhatuna

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bilindigi üzere TR de Paypal şuanda kullanımda değil ama bazılarınız birşekilde hala kullanbılıyorsunuz... O yüzden dün gece 00:30 civarı dolandırıcılardan gelen mail üzerine sizleri uyandırayım istedim...

Bu forumda bunu kolay kolay yiyecek kimse yok ama yine de zaafına gelen yada dalgınlıgına gelen birileri olur da yerse üzülürüm ...

Olay Şöyle Gerçekleşiyor ...

DÜN GECE 00:30 civarı bir mail geldi (SÖZDE PAYPALDAN) :

[ Statement Report Update ] : Order Confirmation Amount : $107.49 Transaction ID : 7YQU83391AQWE.

Şeklinde bir başlıkla geldi yani tahminim :

Açıklama Raporu Güncelleme: Sipariş Onayı Miktarı: 107.49 $ İşlem Kimliği: 7YQU83391AQWE.

Sanırım 107.49$ civarında bir para geldi gibi bişey diyor :)

Maili Açtıgınızda şu EKRAN ve şu ACIKLAMA yer alıyor ...

ER4LN8.png

Sanırım Ödeme alındı , Beklemede ve İşlem yapmanız gerekıyor tarzında bişey :)

Ve tabi işlem yapmak için bir LOGİN olun linki ve DOLANDIRICILARIN SİTESİ ne yönlendirme :) için TIKLAYIN diyor :)

Q7o5N3.png

Linke tıkledıgınızda da önce saçma bir yere , sonra da PayPalın LOGİN sayfasına benzer bir sayfaya atıyor , eğer tarayıcıdaki LİNK kısmına bakmazsanız bayagı bayagı PAYPAL sayfası yapmıs adamlar :) o yuzden bilgileri girip adamların eline vermek mümkün ...

Bu yuzden sizleri bilgilendıreyım ıstedım , sanırım linkte patlamıs ama yenı bır dolandırma yontemı ve bugun bana gelen maıl yarın sızlere gelebilir tuzaga düşmeyin ...

Bu arada MAİL gelen adres şu şekilde :

[FONT=Calibri, sans-serif]Gönderen: PayPal <no-replyed.clientupdate-ios.systematicupgrade@tandresetyouraccountpasswordapplesupportservicelimitedaccoutanupdateyourinformation.notice-live.mail.com> :D
[/FONT]

Merhaba arkadaşlar,

Bilindigi üzere TR de Paypal şuanda kullanımda değil ama bazılarınız birşekilde hala kullanbılıyorsunuz... O yüzden dün gece 00:30 civarı dolandırıcılardan gelen mail üzerine sizleri uyandırayım istedim...

Bu forumda bunu kolay kolay yiyecek kimse yok ama yine de zaafına gelen yada dalgınlıgına gelen birileri olur da yerse üzülürüm ...

Olay Şöyle Gerçekleşiyor ...

DÜN GECE 00:30 civarı bir mail geldi (SÖZDE PAYPALDAN) :

[ Statement Report Update ] : Order Confirmation Amount : $107.49 Transaction ID : 7YQU83391AQWE.

Şeklinde bir başlıkla geldi yani tahminim :

Açıklama Raporu Güncelleme: Sipariş Onayı Miktarı: 107.49 $ İşlem Kimliği: 7YQU83391AQWE.

Sanırım 107.49$ civarında bir para geldi gibi bişey diyor :)

Maili Açtıgınızda şu EKRAN ve şu ACIKLAMA yer alıyor ...

ER4LN8.png

Sanırım Ödeme alındı , Beklemede ve İşlem yapmanız gerekıyor tarzında bişey :)

Ve tabi işlem yapmak için bir LOGİN olun linki ve DOLANDIRICILARIN SİTESİ ne yönlendirme :) için TIKLAYIN diyor :)

Q7o5N3.png

Linke tıkledıgınızda da önce saçma bir yere , sonra da PayPalın LOGİN sayfasına benzer bir sayfaya atıyor , eğer tarayıcıdaki LİNK kısmına bakmazsanız bayagı bayagı PAYPAL sayfası yapmıs adamlar :) o yuzden bilgileri girip adamların eline vermek mümkün ...

Bu yuzden sizleri bilgilendıreyım ıstedım , sanırım linkte patlamıs ama yenı bır dolandırma yontemı ve bugun bana gelen maıl yarın sızlere gelebilir tuzaga düşmeyin ...

Bu arada MAİL gelen adres şu şekilde :

[FONT=Calibri, sans-serif]Gönderen: PayPal <no-replyed.clientupdate-ios.systematicupgrade@tandresetyouraccountpasswordapplesupportservicelimitedaccoutanupdateyourinformation.notice-live.mail.com> :D
[/FONT]
tesekkurler hocam

Bu nedir arkadaş bu yaşıma kadar hayatta bir sürü dolandırıcı bir sürü hırsız bir sürü şeref yoksunu bir sürü sadece kendını ve menfaatini düşünen şekli insan olan ama insana yakışmıyacak şekilde karektersız gördüm Bu tıp kişilerden olanların icadı olan bu dolandırıcılık yöntemıde epey kişinin canını yakmıstır Bu paypalla youtube harıcı bir sürü şirket insan iş yapıyor bunların çoğununda bilgisayar bilgisi webmaster sevıyesınde değil dalgın dıkkatısızde olabilir gerçek paypal diye ağa düş sonra tokadı ye Ondan sonra emeğin çoluk çoğcunun rızkı gitsin Dağın dibindekı tarlaya kavun karpuz kabak ektik hırısızın birisi 10dan fazla karbuz ayni şekilde diğerlerınden almıs Ben oraya sabahın 5 de gıdıyorum sulama yapıyorum Saat 3 de ayı gezıyor beşde ben gıdıyorum ayı denk gelse ayvayı yedık parasızlıktan sılah da alamıyorum Bunca urasıyorum biri gelip çalıyor aynı konuda olduğu gibi Uzun lafın kısası hayatın her alanında hırsız dolandırıcı kötü insan var her zaman dıkkatlı olmak lazım Cenabı Allah kötü kalpli insanlardan hepimizi bütün ytpara ailesini korusun

Bilgilendirme için Teşekkür ederiz, kıymetli üyemiz :)

Aynısının payoner versiyonu var bilginiz olsun. Sanırım orada virüs olan linke tıklatıyolar. Yöntem aynı para geldi mail i geliyor.

Emeğine sağlık Dostum Gerçekten çok faydalı bir konu olmuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri