Paypal hesabım ınırlandırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müdür zaten başladı başlıyacak diyor, yakındır bence

B- GELİR VERGİSİ KANUNUN 18. MADDESİNDEKİ SERBEST
MESLEK KAZANÇ İSTİSNASI:

Gelir Vergisi Kanunu'nun 18. Maddesinde Serbest Meslek kazançlarında. İstisna hükümlerine yer verilmiş olup, madde aynen aşağıya alınmıştır.

"Müellif, mütercim, heykel tıraş, hattat, ressam bestekâr, ve mucitlerin ve bunların kanuni mirasçılarının şiir, hikaye, roman, makale, bilimsel araştırma ve incelemeleri, röportaj, karikatür, fotoğraf, film, video, band, radyo ve televizyon senaryo ve oyunu gibi eserlerini gazete, dergi, radyo, televizyon ve videoda yayınlamak veya kitap, resim, heykel ve nota halindeki, eserleri ile ihtira beratlarını satmak veya bunlar üzerindeki mevcut haklarını devir ve temlik etmek veya kiralamak suretiyle elde ettikleri hasılat gelir vergisinden müstesnadır.

bu madde değişene kadar free :) değişince kaçışın :) spam özgün fark etmez.video girince işin içine işi bitiriyor :) ha illa tereddüt ederseniz. açın bi özgün kanal atın 3-5 video.nerden kazandın derlerse, ahaa burdan kazandım dersiniz. hani göstermiyo burda o kadar kazancı derlerse. eski kanalım kapandı dersiniz :P

şaka bi yana bu konuda baya bi esneklik var. tam netleştirmemişler.şimdilik bi sıkıntı yok ama

Son düzenleme:
devlet bütün bankaları görüyor.paypala kalsaydı sadece :) mesala ben ziraat bankasıyla çalışıyorum. ve devlet benim aldığm parayı düzenli olarak görüyor. yt işinde vergi sınırı 240 milyar.yıllık.diğer yanları şehir efsanesi.(ama web sitesinde öyle değil tabiki) yoksa rahat olun. devlet şimdiye kadar çökerdi tepemize :)

o zaman 1 ayda [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ye devlet inceleme yapardı :)

oğuzcum işte sıkıntı burda değişecek ve başlıyacak ne derse de inecek tepeye geçmişte aldıklarından da vergi isteyecek.

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:56 ----------

"Bunun sonucun da yurtdışında ki bankalardan sanal poslar ya da banka dışı kuruluşları önlemeye çalışmıştır. Sadece bunlardan vergi kaçağı olmamaktadır aynı zamanda yabancı kartlarla yurtiçinden ya da dışından yapılan alışveriş, banka havalesi ya da EFT ile yapılan alışveriş, yabancı bankaların Sanal Posları ile alışveriş, kupon, Pay-pal gibi ödeme türleri ile yapılan alışveriş, 2.el satışları gibi süreçlerden elde edilen bazı gelirler vergi kaçakçılığına girmektedir.

Birçok çalıma yürüterek maliye bakanlığımız bu vergi kaçaklarını tespit edip önlemler almaya başlamış ve tahsil işlemleri de başlamıştır. "

herhangibir sorunda. direk google un hesabınıza gönderdiği faturayı ve.google hizmet şartlarında ki vergi bölümünü gösterin. en fazla cıkarsa vergisini öderiz. ceza yazamazlar. en fazla uzlaşmaya gider.

aynen öyle.

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:08 ----------

hayırdır hocam kim kızıo. yanlış bişey söylediysem. hakkını helal et.

Olurmu oğuz hocam estf. sadece konuşuyoruz fikir alışverişi yapıyoruz da modlarhocam sadece bilgilendirme konusu açmıştım bu konu ile ilgili kilitlendi üstüne üstlük sonra baktım silinmiş.

aman boşver oğuz hocam neyse ne görüşürüz inş.

niye kapandı? başka birinin üstüne onaylama falan mı yaptın?

devlet bütün bankaları görüyor.paypala kalsaydı sadece :) mesala ben ziraat bankasıyla çalışıyorum. ve devlet benim aldığm parayı düzenli olarak görüyor. yt işinde vergi sınırı 240 milyar.yıllık.diğer yanları şehir efsanesi.(ama web sitesinde öyle değil tabiki) yoksa rahat olun. devlet şimdiye kadar çökerdi tepemize :)

hocam bu 240 milyar nerde yazıyor bende merak ediyorum bu vergi olayini

vergi olayını boş yere forumda tartışmak yasak.
bir anlayamadınız gitti.
ayrıca konuyu açan arkadaş neyden çekiniyor da telefon açmıyor anlamadım.
alış veriş yaptıyssan bunu belirt.burda neye cevap arıyorsun ki..

Sanıyorum arkadaş paypal bozma işlerine girmiş, yoksa herkes networklerden ödeme alıyor onun için sınırlandırma koyacaklarını sanmam.

arkadaşlar bu paypalda yüklü ödemeler alıp da sınırlandırmaya giren oluyormu anladıgım kadarıyla farklı ip ile paypala girmek veya çoklu hesap kullanmak gibi nedenlerden sınırlanıyor diye duydum

arkadaşlar bu paypalda yüklü ödemeler alıp da sınırlandırmaya giren oluyormu anladıgım kadarıyla farklı ip ile paypala girmek veya çoklu hesap kullanmak gibi nedenlerden sınırlanıyor diye duydum

Farklı ip değil hocam yurddışı ipsi vdsden girmek proxy kullanmak hepsi sınırlandırma sebebi.

Herkes ara demiş arkadaş paranın peşinde olsaydı arardı herhalde müşteri hizmetlerini çok zor olmasa gerek

PARA GİTMEZ HESABINIZA GİRİN. çözüm merkezini tıklayın sizden istenen belgeleri resim cekip siteye upload edin ve size geri dönüş sağlamasını bekleyin. endişelenecek birşey yok kimseden çalmadınızsa paranızı alırsınız.

konu sahibi,konunun silinmesini istedi.sorunu çözdü heralde.kilitliyorum konuyu o zaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri