Düzenleme: Paypal hesabımın sınırlandırılması kaldırıldı. Benden istedikleri 4 şeyi yerine getirdim ama Fatura ve Ürün teslimat bilgisi hakkında bilgi göndermeden Paypal desteğe mesaj atıp ürün satışı yapmadığımı doğal olarak bu bilgileri temin edemeyeceğimi tekrar gözden geçirilmesini istedim akşam 11 gibi kaldırmışlar sınırı.Neyse işin özüne geleyim hesabımın sınırlandırılmasının nedeni Life Network'ün ödeme yöntemi bize ürün ve hizmet karşılığı ödeme yapıyorum şeklinde gönderim yaptığı için Paypal hesabımı sınırlandırmış sizde dikkat edin buna.
Arkadaşlar az önce hesabıma giriş yaptım ve hesabımının ''Son satışlarınızdan bazıları hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacımız var.'' nedeniyle sınırlandırıldığını gördüm. 2 yıl önce bir kere daha sınırlandırılmıştı ama o sınırlamada istekler bu kadar fazla değildi.

Yukarıdaki şeyleri istiyolar benden tamam kişisel bilgilerimi gönderirim ama Fatura adresi,Teslimat ispatı vs gibi şeyleri nasıl sağlayacağım Paypal'a satış yapmadığımı söylesem durumu düzeltirler mi yoksa paraya el mi koydular?
Arkadaşlar az önce hesabıma giriş yaptım ve hesabımının ''Son satışlarınızdan bazıları hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacımız var.'' nedeniyle sınırlandırıldığını gördüm. 2 yıl önce bir kere daha sınırlandırılmıştı ama o sınırlamada istekler bu kadar fazla değildi.

Yukarıdaki şeyleri istiyolar benden tamam kişisel bilgilerimi gönderirim ama Fatura adresi,Teslimat ispatı vs gibi şeyleri nasıl sağlayacağım Paypal'a satış yapmadığımı söylesem durumu düzeltirler mi yoksa paraya el mi koydular?
Son düzenleme: