Paypal Hesabım Sınırlandırıldı

• Kullanıcı WeyliPreci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Düzenleme: Paypal hesabımın sınırlandırılması kaldırıldı. Benden istedikleri 4 şeyi yerine getirdim ama Fatura ve Ürün teslimat bilgisi hakkında bilgi göndermeden Paypal desteğe mesaj atıp ürün satışı yapmadığımı doğal olarak bu bilgileri temin edemeyeceğimi tekrar gözden geçirilmesini istedim akşam 11 gibi kaldırmışlar sınırı.Neyse işin özüne geleyim hesabımın sınırlandırılmasının nedeni Life Network'ün ödeme yöntemi bize ürün ve hizmet karşılığı ödeme yapıyorum şeklinde gönderim yaptığı için Paypal hesabımı sınırlandırmış sizde dikkat edin buna.

Arkadaşlar az önce hesabıma giriş yaptım ve hesabımının ''Son satışlarınızdan bazıları hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacımız var.'' nedeniyle sınırlandırıldığını gördüm. 2 yıl önce bir kere daha sınırlandırılmıştı ama o sınırlamada istekler bu kadar fazla değildi.

Yukarıdaki şeyleri istiyolar benden tamam kişisel bilgilerimi gönderirim ama Fatura adresi,Teslimat ispatı vs gibi şeyleri nasıl sağlayacağım Paypal'a satış yapmadığımı söylesem durumu düzeltirler mi yoksa paraya el mi koydular?

Son düzenleme:
mübarek istihbaratmı internet bankacılığımı belli değil o istekler nedir öyle

Ulan paypal kestiğin paralar yetmiyo bide hesaptaki paraya el koyuyosun paranın nerden geldiği belli yalandan yere ortalığı neden karıştırıyosun.

Arkadaşlar az önce hesabıma giriş yaptım ve hesabımının ''Son satışlarınızdan bazıları hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacımız var.'' nedeniyle sınırlandırıldığını gördüm. 2 yıl önce bir kere daha sınırlandırılmıştı ama o sınırlamada istekler bu kadar fazla değildi.

Yukarıdaki şeyleri istiyolar benden tamam kişisel bilgilerimi gönderirim ama Fatura adresi,Teslimat ispatı vs gibi şeyleri nasıl sağlayacağım Paypal'a satış yapmadığımı söylesem durumu düzeltirler mi yoksa paraya el mi koydular?
Gayet normal.Çok fazla alışveriş yaptığın zaman isterler.Aynılarını benden istediler teker teker verdim.Açtılar hesabı.Bence iyi bir şey bu özellik :)

Ara mşteri hizmetlerini hallederler ya. Adamlar çok yardımcı oluyor espri yapıyo gülüyolar fln baya sohbet ediyolar:D

Gayet normal.Çok fazla alışveriş yaptığın zaman isterler.Aynılarını benden istediler teker teker verdim.Açtılar hesabı.Bence iyi bir şey bu özellik :)

Hocam herşeyi hallederimde o fatura şeyleri falan onları açıklayınca istemezler mi yoksa onlarıda mı göndermek lazım

Ara mşteri hizmetlerini hallederler ya. Adamlar çok yardımcı oluyor espri yapıyo gülüyolar fln baya sohbet ediyolar:D

Biliyorum hocam gördüğüm en iyi müşteri hizmetleri Paypal'da bi de şu sorunlar olmasa çok iyi olacak inşallah problem çıkarmazlar :D

Hocam herşeyi hallederimde o fatura şeyleri falan onları açıklayınca istemezler mi yoksa onlarıda mı göndermek lazım

Biliyorum hocam gördüğüm en iyi müşteri hizmetleri Paypal'da bi de şu sorunlar olmasa çok iyi olacak inşallah problem çıkarmazlar :D
hocam yok.Ben internetten aldım eksteleri falan.Kimliğin fotoğrafını da webcam ile arka ve ön yüzünü çekip koydum.Ekstreleri internetten ayarlarsınız.

Hocam basıma böle bir durum gelmedi ama fatura dekontu zaten paypalın elinde siz mal değil hizmet değil kazanc saglıyorsunuz yani sizinki faturalandırılıcak bir iş değil paypal sizden ödemediğiniz verginin hesabını soramaz hangi partnere baglısınız bilmyiorum ama normalde benim kadarıyla her partner bir fatura kesip bu parayı bize yatırıyor yani bunu baglı oldgunuz partnerlerden saglıyabilrisiniz diye düşünüyorum

Hocam sende de bu fatura,ürün teslimat bilgilerini istemiş miydi?

yok ben son işlemim hakkında belgeler gönderdim kendim, özel isim ile belge istemedi.

Paypal desteğe mesaj at Türkçe onlar yönlendirir.

Hızlı çözüyorlar, gerekli belgeleri gönder, açılıyor benim 2 dk da açılmıştı.

inş senin de açılır.

yok ben son işlemim hakkında belgeler gönderdim kendim, özel isim ile belge istemedi.

Paypal desteğe mesaj at Türkçe onlar yönlendirir.

Hızlı çözüyorlar, gerekli belgeleri gönder, açılıyor benim 2 dk da açılmıştı.

inş senin de açılır.

Tamamdır hocam Pazartesi arayıp konuşuyım diyodum ama şimdi bi mesaj atıyım belki kısa sürede hallederler eyvallah çok teşekkür ederim

İstediklerini gönder, 1 güne açıyorlar. Aynısı 3 gün önce başıma geldi, istediklerini gönderdik 24 saat içinde açtılar

Paypal hesabımın sınırlandırılması kaldırıldı. Benden istedikleri 4 şeyi yerine getirdim ama Fatura ve Ürün teslimat bilgisi hakkında bilgi göndermeden Paypal desteğe mesaj atıp ürün satışı yapmadığımı doğal olarak bu bilgileri temin edemeyeceğimi tekrar gözden geçirilmesini istedim akşam 11 gibi kaldırmışlar sınırı.Neyse işin özüne geleyim hesabımın sınırlandırılmasının nedeni Life Network'ün ödeme yöntemi bize ürün ve hizmet karşılığı ödeme yapıyorum şeklinde gönderim yaptığı için Paypal hesabımı sınırlandırmış sizde dikkat edin buna.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri