Paypal Hesabım Tamamiyle Sınırlandırıldı, İçindeki Yüklü Bakiyemi Nasıl Alabilirim ?

Benimde başıma geldi bu olay ilk defa .Az önce paypalı aradım görüştüm. Hesabımdaki sınırlandırmanın farklı iplerden giriş yapılması ile alakalı birşeymiş.Son zamanlarda ip kırıcı kullandınız mı dedi evet dedim. O yüzden olmuş dedi şifre ve güvenlik sorularını değiştirin halledelim dediler. Değiştirdim dedim tamam hallediyorum bekleyin dedi hallettiler.

Merhaba arkadaslar 2 gundur paypaldan cekıyorum kredı kartı oldugu halde teyıt ettırmemı ıstedıler yaptım adres kanıtı ıcın ıkmaetgah gonder dedıler nufus mudurlugunden onuda aldım bır hevesle paypala gırdım tam gonderecektım kı karsımda 10 tane daha sey cıktı sacma sapan ıs yerı ruhsatı vs vs ılk defa basıma geldı boyle saatlerce hıc durmaksızın aradım ettım yerı geldı bagırdım cagırdım ama nafıle bu seferde hesabımı suresızce durdurmuslar benım ıcındekı parayı almam lazım kı almalıyım nasıl olacak bu ıs acaba dıyorum bakıyenın tamamı tek bır kısıden gelme ona ıade gonderme ıslemı yapsam para ona gerı gıdermı ? paypalı kurcaladım hesabım sınırlıyken onu yapabılıyoruz dıye anladım, ve su yazı hakkında mail geldı bana

mail:

PayPal ağında emniyet ve güvenliği sağlamak amacıyla, hesapları sık sık
potansiyel risklere karşı gözden geçiririz. Hesabınızı gözden geçirdikten
sonra, güvenlik sorunları nedeniyle kapatılmasına karar verdik.

Şirketinizin herhangi bir sorunla karşılaşma riskini en aza indirmek için
her türlü çabayı göstermekteyiz.

PayPal hesap bakiyeniz sıfırsa ve çözüme kavuşturulmamış hiçbir alıcı
şikayetiniz ya da ters ibrazınız yoksa, hesabınız sınırlı olarak kalacaktır.

-----------------------------------
İade seçenekleri
-----------------------------------

Seçenek 1 . Herhangi bir alıcınıza para iade etmeniz gerekiyorsa borcunuzu
ödemek için PayPal hesabınızdaki parayı kullanabilirsiniz.

Alıcılarınıza para iadesi yapmak için:
1. PayPal hesabınıza giriş yapın.
2. Tüm sayfaların altında bulunan "Bize Ulaşın" bağlantısını tıklayın.
3. "Müşteri Hizmetleriyle İletişim Kurun"u tıklayın.
4. "Konu Seçin"in altında"Para Gönderme/Alma"yı seçin.
5. "Alt Konu Seçin"in altında "Para İade Edin/Ödemeyi İptal Edin"i seçin.
6. "Devam Edin"i tıklayın ve para iadesini yapmak için talimatları izleyin.

Seçenek 2 . PayPal hesabınızdaki para 180 gün için bloke edilecektir. 180
gün sonra paranızı nasıl alacağınız konusunda size e-posta göndereceğiz.

Vermiş olabileceğimiz herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Teşekkürler,

PayPal

Lütfen bu e-postayı yanıtlamayın. Bu posta kutusu izlenmiyor; bu nedenle,
bir yanıt almazsınız. Yardım için, PayPal hesabınıza giriş yapın ve bir
PayPal sayfasının sağ üst köşesindeki Yardım bağlantısını tıklayın.

Onaylı Paypal Hesaplarını kaç kredi kartı ile onaylıyorsun ? Yada onaylama şeklin nedir ? Olur da sen aynı işlemler için aynı kredi kartı yada bir kaç aynı kredi kartı ile yapıyorsan, üzülerek belirtmek isterim ki sattığın arkadaşlarda dahil olmak üzere hesapları kolay bir şekilde açamayacağındır. Bütün bu işlemleri bir kredi kartı ile yapıyorsan, yapma. İnsanlar aldıkları paypal hesaplarında para beklerler ve para geleceği zamanlarda hesaba bir yaptırım uygulanırsa o zaman başın ağrır. Paypal'ı sıradan bir firma sanmayınız. Google gibi oda giriş çıkışları logları ipleri kendinde tutuyor. Ters bir durumda da çok güzel bir mesajla durumu sizlere bildiriyorlar.

Sorularımı cevaplarsan çözüm bulabilirmiyiz ? pek sanmıyorum ancak, buradan bir ders çıkarmakta yarar var. Dikkatli olunuz.

Onaylı Paypal Hesaplarını kaç kredi kartı ile onaylıyorsun ? Yada onaylama şeklin nedir ? Olur da sen aynı işlemler için aynı kredi kartı yada bir kaç aynı kredi kartı ile yapıyorsan, üzülerek belirtmek isterim ki sattığın arkadaşlarda dahil olmak üzere hesapları kolay bir şekilde açamayacağındır. Bütün bu işlemleri bir kredi kartı ile yapıyorsan, yapma. İnsanlar aldıkları paypal hesaplarında para beklerler ve para geleceği zamanlarda hesaba bir yaptırım uygulanırsa o zaman başın ağrır. Paypal'ı sıradan bir firma sanmayınız. Google gibi oda giriş çıkışları logları ipleri kendinde tutuyor. Ters bir durumda da çok güzel bir mesajla durumu sizlere bildiriyorlar.

Sorularımı cevaplarsan çözüm bulabilirmiyiz ? pek sanmıyorum ancak, buradan bir ders çıkarmakta yarar var. Dikkatli olunuz.
kendı hesabım kapandıktan sonra zaten ısleme devam etmeyıp yaptıklarımdan gerı ıadelerını verdım hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri