Paypal Hesaplarınıza Bloke Koyuyor Dikkatli Olun

• Kullanıcı Creason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
En para tl hesabın olması yeterli otomotik tl ye sistem dönüştüyor artı para daha hızlı geliyor hesaba bozrudduğun zaman 3-5 tl zararın oluyor o şekilde daha iyi yani.. Direk dolar miktarını seç en parana parayı çek kardeşim :)

Enpara TL hesabım var fakat Paypal'dan dolar olarak Enpara'ya nasıl çekiliyor orasını anlamadım?

@daganuzun aciklama icin cok saolun hocam.. Acaba doger hesaplarada bu sekilde cekme imakni varmi. Yani aslinda odemeleri paypalla yapmamak en mantiklisi olacak. Yada mal odemesi secenegini secip oyle gondermek lazim. Ben bir en para hesabimi acsam ne yapsam :)

Dogan hocam diğer konuda yazdım kimse cevap vermedim benim paypalım yeni yani yeni açtım bu ay quizden 2 ödeme bekliyorum birisi xxx diğeri xx ödemeler bunların toplamı 4 hane paypal %50 onaylı kendi adıma açtım dogum tarihi vs.vs. paypal sınır veya bloke veyatta benden habersiz parayı geri quize iade edebilirmi bu durumda arayıp açtırabilirmiyiz ?

bloke olur hocam, bi banka hesabı bağlayıp hesabınızı teyitli yapın.

Enpara TL hesabım var fakat Paypal'dan dolar olarak Enpara'ya nasıl çekiliyor orasını anlamadım?

dolar olarak çekim yapabiliyorsunuz, en azından ben çekiyorum en para tl ye çevirip alıyor parayı.

@daganuzun aciklama icin cok saolun hocam.. Acaba doger hesaplarada bu sekilde cekme imakni varmi. Yani aslinda odemeleri paypalla yapmamak en mantiklisi olacak. Yada mal odemesi secenegini secip oyle gondermek lazim. Ben bir en para hesabimi acsam ne yapsam :)

evet hocam en mantıklı en para 3 günde kart geliyor, hesap işletim ücreti yok, parayı da dolar olarak hesaba çekebiliyorsun sistem TL ye çeviriyor. Hesapta teyidli olduğu için sıkıntı yaşamıyorsun.

Milleti bosuna heyecana sokmayin.

Paypalin belli kullanim sartlari vardir.Mesela paypaliniz eski,kredi karti banka onayli ama yillik 3-4ktl limiti gececek sekilde hic alisverisiniz vs olmadi.Suresi ne olursa olsun yillik limiti gectiginizde illaki bloke gelir.Buda gececi blokedir dogrulama isterler.Adres bilgisi kimlik filan filan.Bunu yaptikdan sonra istenilen belgeleri verdikden sonra 1 hafta 10 gun sonra bloke kalkar.

Yine yeni hesaplarda banka ve kredi karti onayli olsayda gelen paranizi direk beklemeye alir.Kimlik filan onaylayin beklemeler kalksin filan diye.

Yani olagan seyler bunlar cok ilginc yada surekli olan birsey degil.

paypal süper bir şirket yav 7/24 hızlı türkçe destek var daha ne olsun yaptığı blokelerde paranın üstüne yatmak için değil hesabınızı korumak için geçen senelerde deneme amaçlı farklı ipden ödeme yaptım anında blokeyi koydular yani paralarımız güvende ;)

Milleti bosuna heyecana sokmayin.

Paypalin belli kullanim sartlari vardir.Mesela paypaliniz eski,kredi karti banka onayli ama yillik 3-4ktl limiti gececek sekilde hic alisverisiniz vs olmadi.Suresi ne olursa olsun yillik limiti gectiginizde illaki bloke gelir.Buda gececi blokedir dogrulama isterler.Adres bilgisi kimlik filan filan.Bunu yaptikdan sonra istenilen belgeleri verdikden sonra 1 hafta 10 gun sonra bloke kalkar.

Yine yeni hesaplarda banka ve kredi karti onayli olsayda gelen paranizi direk beklemeye alir.Kimlik filan onaylayin beklemeler kalksin filan diye.

Yani olagan seyler bunlar cok ilginc yada surekli olan birsey degil.

Kesinlikle haklısınız hocam, anlatmak istediğim tamda buydu, paypal hesapları durup dururken bloke koymaz ki şüphelendiği durum olursa sizinde dediğiniz gibi hesabı sınırlandırır, adres bilgisi ve kimlik fotokobisi yollandıktan sonra sınırlandırma kalkar. Malesef ki forumda 3 kişinin adsensesi banlansın yada 3 kişinin paypalı sınırlandırılsın bütün forum galyana geliyor, herkes panik yapıyor.

Kesinlikle haklısınız hocam, anlatmak istediğim tamda buydu, paypal hesapları durup dururken bloke koymaz ki şüphelendiği durum olursa sizinde dediğiniz gibi hesabı sınırlandırır, adres bilgisi ve kimlik fotokobisi yollandıktan sonra sınırlandırma kalkar. Malesef ki forumda 3 kişinin adsensesi banlansın yada 3 kişinin paypalı sınırlandırılsın bütün forum galyana geliyor, herkes panik yapıyor.
+++++++++++

Edit : Yukardaki postta belirttim zaten post kastmayalım lütfen.

Paypal İyice Coştu Zaten Hem Kesiyor Hem Banlıyor Öyleme Vay *tler deli gibi para kazanıyor hala da doymadı şimdide paralarda gözü

paypal eski paypal değişen hiçbirşey olmadı eskidende böyleydi bunlar :) Fazla nakit vs. girişi olsun anında sınırlandırırlar.

Paypal açıklamış durumu, Türkiye üzerinden açılmış hesaba başka ülke IP'si üzerinden giriş olunca anında bloklar, ki bunu bütün online ödeme araçları yapar-müşteri güvenliği bakımından- ancak durum anlatılır ve işlemi yapanın kendiniz olduğunu söylerseniz olay halledilir ama tabi bir takım evrakları filan isterler rutin işlem olarak.

Geçmiş olsun..

sende büyük ihtimall zenmate vb programlar aktif olabilir. ben sürekli chrome kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.

bu maile bakarsak sınırlandırma sebebi proxyle falan bağlanıyorsunuz sanırım geçersiz etkinlikle sınırlandırıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri