Paypal Kart Hakkında Sorularınız?

• Kullanıcı salim59yt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
sorusu olan arkadaş varsa yardımcı olabilirim.

Şimdi hocam diyelim ki ben paypal kartı aldım ve partner kanala ekledim 4k lira kazanç geldi paypal bu paraya bloke koyabilir mi ? Bloke koyarsa bu blokeyi nasıl kaldırabiliriz...

Şimdi hocam diyelim ki ben paypal kartı aldım ve partner kanala ekledim 4k lira kazanç geldi paypal bu paraya bloke koyabilir mi ? Bloke koyarsa bu blokeyi nasıl kaldırabiliriz...

Paypal kart ile Paypal ikisi ayrı birşeydir.Paypal hesabınıza bloke gelebilir ama paypal karttaki paranıza bloke gelemez.Bloke kaldırma ilgili bir fikrim yok ama kimlik doğrulama işlemleri sonucu blokeyi kaldırabilirsiniz diye duymuştum.

Asıl olay ne biliyormusun. Hani bu banka kampanyaları varya vakıfbank örnek

11*100 alışverişe 100 tl worldpuan yada 10*100 alışverişe 100tl bonus.

İşte bunları yapınca baya bir karlı çıkıyor. Paypal bakiyeyi aktarmaktan ziyade

22 tl masrafla toplam 200 tl bonus :)

Hocam bu durumda 1000 tl harcamış olmuyormuyuz.
100-200TL bonus için 1000tl harcamak hiç mantıklı gelmedi bana :D

Hocam bu durumda 1000 tl harcamış olmuyormuyuz.
100-200TL bonus için 1000tl harcamak hiç mantıklı gelmedi bana :D

para harcamıyorsunki paypal karttan nakit çekiyorsun geri Teb atmlerinden en son masraf almıyordu.Şimdi mantıklı geldimi :)

Paypal Karttaki Bakiyeyi ATM'den çekebiliyor muyuz? Evetse, Hangi Banka ATMlerinden

Karttaki bakiyeyi tekrar paypal hesaba aktarma seçeneği var mı?

Bu kartı herhangi bir siteden para çekimi için kullanabilir miyiz?

* Benim kartın kullanım süresi doldu ve henüz aktif etmedim tekrardan aktif edersem yine paypala tanımlamak gerekir mi.
* Partner kanallarıma sadece paypal mailimi yazmam yeterli mi illaki bir kredi kartı tanımlı mı olması gerekiyor paypal hesabıma partnerden para yatması için. Teşekkür ederim hocam şimdiden. [MENTION=9674]salim59yt[/MENTION]

[MENTION=9674]salim59yt[/MENTION] teb atm sinden çekince vakıfbank falan nasıl kazanıyoruz onu anlamadım :)

Paypal Karttaki Bakiyeyi ATM'den çekebiliyor muyuz? Evetse, Hangi Banka ATMlerinden

Karttaki bakiyeyi tekrar paypal hesaba aktarma seçeneği var mı?

Bu kartı herhangi bir siteden para çekimi için kullanabilir miyiz?

Teb Atmlerinden çekilebilir

Karttan paypala aktarım yapılamıyor benim bildiğim.

Sanırım alışveriş için sordunuz. Evet alışveriş yapabilirsiniz.

* Benim kartın kullanım süresi doldu ve henüz aktif etmedim tekrardan aktif edersem yine paypala tanımlamak gerekir mi.
* Partner kanallarıma sadece paypal mailimi yazmam yeterli mi illaki bir kredi kartı tanımlı mı olması gerekiyor paypal hesabıma partnerden para yatması için. Teşekkür ederim hocam şimdiden. [MENTION=9674]salim59yt[/MENTION]

Yeni kart almanız gerekmektedir.Yeniden tanımlama yapın.
Paypal hesabınıza yüklü miktarlarda para alıp çekmeniz için paypal hesabınızın teyitli olması gerekmektedir.Teyitli olması için paypal kart yada herhangi bir kredi kartı tanımlı olması gerekmektedir.(Sanal kart kullanın.)Partnerlere sadece paypal mailinizi yazmanız yeterlidir.

Arkadaşlar geldiği kadar bu konu altından Paypal kart ile ilgili sorularınıza cevap vermek istiyorum. Sorulacak soruları ve verilecek cevapları ilk mesaja ekleyerek aradığınız soruya daha hızlı cevap bulmanızı sağlayacaktır. Umarım herkese yardımcı olabilirim.

hocam ben paypal nakit karta para yoladım 4 - 5 sefer 800tl son yolladığım para geri iade yapıldı paypala mail adım cevap yıllık limit 5000 tl imiş paypal nakit kartın numarasını verdi paypal temsilcisi limit artırmak için telefon açacağım bakalım eğer limit artırılırsa güzel yoksa hiç bir anlamı yok sizin bu konuda bilginiz varmı

hocam ben paypal nakit karta para yoladım 4 - 5 sefer 800tl son yolladığım para geri iade yapıldı paypala mail adım cevap yıllık limit 5000 tl imiş paypal nakit kartın numarasını verdi paypal temsilcisi limit artırmak için telefon açacağım bakalım eğer limit artırılırsa güzel yoksa hiç bir anlamı yok sizin bu konuda bilginiz varmı

hocam arttırılırsa ne ala ama arttıracaklarını zannetmiyorum. Yılbaşından önce yaptıysanız bu işlemi limitler sıfırlanır bu arada.

Arkadaşlar geldiği kadar bu konu altından Paypal kart ile ilgili sorularınıza cevap vermek istiyorum. Sorulacak soruları ve verilecek cevapları ilk mesaja ekleyerek aradığınız soruya daha hızlı cevap bulmanızı sağlayacaktır. Umarım herkese yardımcı olabilirim.

Hocam migrosa gidip paypalkartı alınca paypal onaylanmış olucaksa onunda kredi kartı-banka hesabı olmadan para çekebilir miyim?

Hocam migrosa gidip paypalkartı alınca paypal onaylanmış olucaksa onunda kredi kartı-banka hesabı olmadan para çekebilir miyim?

Paypal kart normal kredi kartı gibidir. Kendiniz onaylama yapacaksınız. Teb atmlerinden limitler dahilinde para çekebilirsiniz.

Paypal kart normal kredi kartı gibidir. Kendiniz onaylama yapacaksınız. Teb atmlerinden limitler dahilinde para çekebilirsiniz.

Hocam dün sordum bir arkadaş banka hesabın olması gerekir dedi.Kendim onaylamayı nasıl yapıcam?

Migroslardan alabilirsiniz hocam. Almak için ilk etapta 5TL kart ücreti veriyorsunuz ve en az 25TL'lik yükleme yapmanız gerekmektedir. Yada paypal nakit sitesinden adresine ücretsiz gelir. İlk yüklemende 5 tl kesilir.

Kartı internet sitelerinden alışveriş yapmak için kullanabilirsiniz. Paypal bakiyenizi 24 saat içinde paypal karta aktarabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 17:54 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

18 yaş ve üzeri herkes PayPal Nakit Kart satın alabilir, alışveriş yapmak ve para çekmek için kullanabilir.

Evet çekebilirsiniz belirli limitler dahilinde

PAYPAL NAKİT KART KULLANICI SÖZLEŞMESİ
4. maddeden alıntı yapıyorum.

15 yaş üzeri herkes PayPal Nakit Kart satın alabilir, MasterCard’ın geçerli olduğu tüm online mağazalar ve perakende satış noktalarında alışveriş yapmak ve Banka ile diğer banka ATM lerinden para çekmek için kullanabilir. .

Yani 15 yaş üstü alabiliyor.

Not: Amacım düzeltme. Yanlış anlamayın.

PAYPAL NAKİT KART KULLANICI SÖZLEŞMESİ
4. maddeden alıntı yapıyorum.

15 yaş üzeri herkes PayPal Nakit Kart satın alabilir, MasterCard’ın geçerli olduğu tüm online mağazalar ve perakende satış noktalarında alışveriş yapmak ve Banka ile diğer banka ATM lerinden para çekmek için kullanabilir. .

Yani 15 yaş üstü alabiliyor.

Not: Amacım düzeltme. Yanlış anlamayın.

yok hocam sitede o şekilde yazıyor ama paypal kart kullanım kılavuzunda o şekil yazmıyor.Ben arkadaşlar mağdur olmasın diye 18 yazdım.

yok hocam sitede o şekilde yazıyor ama paypal kart kullanım kılavuzunda o şekil yazmıyor.Ben arkadaşlar mağdur olmasın diye 18 yazdım.

hocam geçen sordum limit artırımı size ve aradım cevap limit artırmıyoruz bir şey daha öğrendim çekme limiti 2000 tl yanlış anlamadıysam eğer bu doğruysa 2014 4,950 -- 2015 yılından 800 tl toplamda 5750 tl bu durumda ben 4000 tl mi çekeceğim veya parayı tekrar paypala geri alabilirmiyim yardımcı olursanız memnun olurum

Neden bu paypal karti fransada yok ? Eminim var diyeceksiniz. Pekii neden hic Turkiyedeki paypal kartla hic alakasi yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri