yani adsenseye ekleyemiyoruz
evet hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yani adsenseye ekleyemiyoruz
Şimdi hocam diyelim ki ben paypal kartı aldım ve partner kanala ekledim 4k lira kazanç geldi paypal bu paraya bloke koyabilir mi ? Bloke koyarsa bu blokeyi nasıl kaldırabiliriz...
Asıl olay ne biliyormusun. Hani bu banka kampanyaları varya vakıfbank örnek
11*100 alışverişe 100 tl worldpuan yada 10*100 alışverişe 100tl bonus.
İşte bunları yapınca baya bir karlı çıkıyor. Paypal bakiyeyi aktarmaktan ziyade
22 tl masrafla toplam 200 tl bonus![]()
Hocam bu durumda 1000 tl harcamış olmuyormuyuz.
100-200TL bonus için 1000tl harcamak hiç mantıklı gelmedi bana![]()
Paypal Karttaki Bakiyeyi ATM'den çekebiliyor muyuz? Evetse, Hangi Banka ATMlerinden
Karttaki bakiyeyi tekrar paypal hesaba aktarma seçeneği var mı?
Bu kartı herhangi bir siteden para çekimi için kullanabilir miyiz?
* Benim kartın kullanım süresi doldu ve henüz aktif etmedim tekrardan aktif edersem yine paypala tanımlamak gerekir mi.
* Partner kanallarıma sadece paypal mailimi yazmam yeterli mi illaki bir kredi kartı tanımlı mı olması gerekiyor paypal hesabıma partnerden para yatması için. Teşekkür ederim hocam şimdiden. [MENTION=9674]salim59yt[/MENTION]
Arkadaşlar geldiği kadar bu konu altından Paypal kart ile ilgili sorularınıza cevap vermek istiyorum. Sorulacak soruları ve verilecek cevapları ilk mesaja ekleyerek aradığınız soruya daha hızlı cevap bulmanızı sağlayacaktır. Umarım herkese yardımcı olabilirim.
hocam ben paypal nakit karta para yoladım 4 - 5 sefer 800tl son yolladığım para geri iade yapıldı paypala mail adım cevap yıllık limit 5000 tl imiş paypal nakit kartın numarasını verdi paypal temsilcisi limit artırmak için telefon açacağım bakalım eğer limit artırılırsa güzel yoksa hiç bir anlamı yok sizin bu konuda bilginiz varmı
Arkadaşlar geldiği kadar bu konu altından Paypal kart ile ilgili sorularınıza cevap vermek istiyorum. Sorulacak soruları ve verilecek cevapları ilk mesaja ekleyerek aradığınız soruya daha hızlı cevap bulmanızı sağlayacaktır. Umarım herkese yardımcı olabilirim.
Hocam migrosa gidip paypalkartı alınca paypal onaylanmış olucaksa onunda kredi kartı-banka hesabı olmadan para çekebilir miyim?
Paypal kart normal kredi kartı gibidir. Kendiniz onaylama yapacaksınız. Teb atmlerinden limitler dahilinde para çekebilirsiniz.
Hocam dün sordum bir arkadaş banka hesabın olması gerekir dedi.Kendim onaylamayı nasıl yapıcam?
Migroslardan alabilirsiniz hocam. Almak için ilk etapta 5TL kart ücreti veriyorsunuz ve en az 25TL'lik yükleme yapmanız gerekmektedir. Yada paypal nakit sitesinden adresine ücretsiz gelir. İlk yüklemende 5 tl kesilir.
Kartı internet sitelerinden alışveriş yapmak için kullanabilirsiniz. Paypal bakiyenizi 24 saat içinde paypal karta aktarabilirsiniz.
---------- Spam Engelliyici 17:54 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------
18 yaş ve üzeri herkes PayPal Nakit Kart satın alabilir, alışveriş yapmak ve para çekmek için kullanabilir.
Evet çekebilirsiniz belirli limitler dahilinde
PAYPAL NAKİT KART KULLANICI SÖZLEŞMESİ
4. maddeden alıntı yapıyorum.
15 yaş üzeri herkes PayPal Nakit Kart satın alabilir, MasterCardın geçerli olduğu tüm online mağazalar ve perakende satış noktalarında alışveriş yapmak ve Banka ile diğer banka ATM lerinden para çekmek için kullanabilir. .
Yani 15 yaş üstü alabiliyor.
Not: Amacım düzeltme. Yanlış anlamayın.
yok hocam sitede o şekilde yazıyor ama paypal kart kullanım kılavuzunda o şekil yazmıyor.Ben arkadaşlar mağdur olmasın diye 18 yazdım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.