Paypal Kart Hakkında Sorularınız?

• Kullanıcı salim59yt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
hocam geçen sordum limit artırımı size ve aradım cevap limit artırmıyoruz bir şey daha öğrendim çekme limiti 2000 tl yanlış anlamadıysam eğer bu doğruysa 2014 4,950 -- 2015 yılından 800 tl toplamda 5750 tl bu durumda ben 4000 tl mi çekeceğim veya parayı tekrar paypala geri alabilirmiyim yardımcı olursanız memnun olurum

Her yıl limitler sıfırlanıyor hocam. Bu yıl sadece 2000 çekebilirsiniz nakit olarak.

Paypal karta aylık aktarım 4000 tl dir.Günlük 800 tl.Nakit çekim yıllık 2000TL'dir.

Arkadaşlar geldiği kadar bu konu altından Paypal kart ile ilgili sorularınıza cevap vermek istiyorum. Sorulacak soruları ve verilecek cevapları ilk mesaja ekleyerek aradığınız soruya daha hızlı cevap bulmanızı sağlayacaktır. Umarım herkese yardımcı olabilirim.

merhaba hocam ben paypal nakit karta para yolladım fakat çekme limitini 2000 tl olduğunu bilmiyordum şimdi paypal nakit karttaki paraları paypal hesabıma iadesini istesem olurmu

merhaba hocam ben paypal nakit karta para yolladım fakat çekme limitini 2000 tl olduğunu bilmiyordum şimdi paypal nakit karttaki paraları paypal hesabıma iadesini istesem olurmu

olmaz hocam ancak n11 gittigidiyor gibi sitelerden altın alışverişi yaparak nakite çevirirsiniz az bir kesintiyle.

quizde paypal % kaç kesinti yapıyor?

Hocam konumuz paypal kart Quiz ile ilgili bir bilgiye sahip değilim.

Paypal kart aldım onaylattım.Ancak hesabıma yüklediğim 25 tlyi göremiyorum.Neden?

Paypal kart hesabınıza giriş yaptinizmi. Paypal hesabınızda değil paypal kart hesabınızda görmeniz gerekmektedir.

Telefonla yetkiliye bağlandım chrome ve mozilladan paypal/nakit gir dedi girdim ikisinde de hata verdi.Bazen böyle hatalar olabiliyo dedi bişeyi arayıp kartın üzerinde sayıları verince onlar söylüyomuş.

Onu yaptım son kısmı tebrikler açılmadı.Sonra baktım e-maili onaylamamışım.Kapattım e-maili onayladım.Tekrar girdim kişiselleştirilmiş kart yazısı çıkıyor ileri geçmiyor.

onu müşteri hizmetleriyle çözmeniz gerekmektedir hocam.

Migroslardan alabilirsiniz hocam. Almak için ilk etapta 5TL kart ücreti veriyorsunuz ve en az 25TL'lik yükleme yapmanız gerekmektedir. Yada paypal nakit sitesinden adresine ücretsiz gelir. İlk yüklemende 5 tl kesilir.

Kartı internet sitelerinden alışveriş yapmak için kullanabilirsiniz. Paypal bakiyenizi 24 saat içinde paypal karta aktarabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 17:54 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

18 yaş ve üzeri herkes PayPal Nakit Kart satın alabilir, alışveriş yapmak ve para çekmek için kullanabilir.

Evet çekebilirsiniz belirli limitler dahilinde
arkadasım burda belirli limitler dahilinde demişssiniz bunu merak ettim ben o yüzden soru sormak durumunda kaldım şimdibu ay bana gelirse 1600 dolara yakın paypalıma para gelicek ben bu kartı netten sipariş ettim geldi kullanıma açtım vs normalde ben bakiyemdeki parayı 5 gün içinde anca banka hesabıma alabiliyorum ama gidip bankaya bakiyenin tümünü çekebiliyorum bu paypal kartta aylık günlük vs limit varmı varsa nedir bu limit nakit çekimler için konusyorum ayrıca normal kredi kartı posu olan sıradan dükkanlardada bu kart geçiyormu yoksa sadece internet üzerindenmi alısveriş yapbilioruz

arkadasım burda belirli limitler dahilinde demişssiniz bunu merak ettim ben o yüzden soru sormak durumunda kaldım şimdibu ay bana gelirse 1600 dolara yakın paypalıma para gelicek ben bu kartı netten sipariş ettim geldi kullanıma açtım vs normalde ben bakiyemdeki parayı 5 gün içinde anca banka hesabıma alabiliyorum ama gidip bankaya bakiyenin tümünü çekebiliyorum bu paypal kartta aylık günlük vs limit varmı varsa nedir bu limit nakit çekimler için konusyorum ayrıca normal kredi kartı posu olan sıradan dükkanlardada bu kart geçiyormu yoksa sadece internet üzerindenmi alısveriş yapbilioruz

Merhaba hocam,

Günde 300TL -Ayda 1000TL- Yılda 2000TL Çekebilirsiniz.

Paypal İşlem başına 800- Günlük 800- Aylık 4000TL para aktarabilirsiniz. Paypal kartı normal kart olarak kullanabilirsiniz. İnternet market vss..

Merhaba hocam. Zamanında farklı bir isimle paypal hesabı açmıştım. İsim ve Soyismi salladığım için kredi kartımla onaylayamamıştım. Bu bahsettiğiniz kart ile hesabımı teyitli yapabilir miyim? Yani bu kart ile paypalımı onaylatma imkanım var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri