Paypal ödemeleriniz ve bozumlariniz % komisyonla yapılır.

• Kullanıcı ibrahimemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

ibrahimemir

Kayıtlı Üye
¤Paypal¤SKRILL¤TTNET 270¤ STEAM ¤ RAZER GOLD ¤5 hat Lira TRANSFER ¤Mobil ÖDEME ¤Papara¤Paycell Kart Bozum

yeni1.png

10.000 tl ye kadar %65 ile razer gold tl pin alınacaktır. En az 2 adet olmak üzere 500 tl lik pinler için geçerli

CEP BANK HİÇ BİR ŞEKİLDE YAPMIYORUM. Ödemeniz sadece banka hesaplarınıza yapılır.

13.png

ilgili alakalı anında 540 tl turkcell faturalı bozum işlemini yaptı ve hesabıma yatırdı güvenilir bir arkadaş teşekkürler. :)

Paypal Ödeme işlemi yapıldı. Hızlı sonuç. Teşekkürler.

Güvenilir ve hızlı bir şekilde yardımcı oldu arkadaş. Başarılı ticaret

Hızlı ve güvenilir işlem. Sorunsuz.

Daha önce alışverişim olmuştu güvenilir arkadaş.turkcell 200 TL Mobil ödeme bozuyormusun hocam

100 tl bozduruldu. 5 dk da. Güvenilir

Teşekkürler hızlı bir şekilde işlem yapıldı. .

Hızlı işlem teşekkürler.

Son derece guvenilir ve işlemler çok hızlıydı tşkler hersey için

Çok hızlı güvenilir tskler

50 tl turk telekom bozduruldu gayet güvenilir

Arkadaşla işlem yapıldı sorunsuz hızlı teşekkür ediyorum

Papara to İninal ve Papara to Enpara işlemleri yapıldı, güvenilir.

Paypal ödeme sorunsuz alınmıştır (Toplamda 1k+ TL üstü ödeme yapılmıştır)

Hızlı bir alisveris oldu teşekkürler

2 defa işlem yaptık güvenilir ve yardımcı bir arkadaş, son işlem 1k idi anında geri dönüş yapıldı

Teşekkürler

Son derece kibar ve saygılı.

Çok seri bir şekilde halletti işlemimizi önden ödeme göndermeme rağmen. Kesinlikle güvenilir anlayacağınız. Teşekkürler.

1 adet paypal ödemesi yaptırıldı memnun kalındı.

Güvenilir arkadaş, Sorunsuz hertürlü işlem yapılabilir.

Paypal odemesi yaptık. Güvenilir ve cok hızlı. Tekrar calisacagim.

Paypal ödemesi yapıldı, hızlı bir şekilde işlem tamamlandı. Kendisine teşekkür ederiz :)

Hızlı ve güvenli işlem teşekkürler..
100 Euro PayPal Alındı

Yurtdışı bir müşterimizin influencer için yapılacak ödemesini gerçekleştirdi paypal üzerinden. Kendisine teşekkür ediyoruz.

70 euro paypal ödemesini komisyonsuz hızlı bir şekilde halletti. teşekkürler.

hızlı işlem sağladı teşekkürler

250$ bozum yapıldı ödeme alındı kendisine teşekkür ederim.

Papara to İninal işlemi yapıldı. Güvenilir birisi. Sorunsuz ticaret oldu. Teşekkür ederim.

Paypal transferi gerçekleştirildi. Teşekkürler

Paypal işlemi yapıldı, teşekkürler

guvenılır hızlı tıcaret

Paypal ödeme işlemimizi hızlı bir şekilde hallettiği için kendisine teşekkür ederim.

hızlı ve ilgili paypal bakiyesi aldım teşekkürler

Enpara to ininal islem yaptirildi guvenilir bir arkadasimiz

Ebay ödemesi yaptırıldı. hızlı sorunsuz

Paypal Ödeme işlemi yapıldı. Hızlı sonuç. Teşekkürler.

Kendisiyle gerçekleştirmiş olduğum ticaretten memnuniyet duydum. Teşekkür ederim.

Link üzerinden ödeme için kendisiyle çalıştım. Bilginin bir kısmını bilmeyip eksik verdiğim halde sorarak problemi çözdü ve ödemeyi yaptı. İlgisine teşekkür ederim, gecenin 3'ünde ilgilendi.
Edit : 14:48 itibari ile 2 euro 1 adet daha işlemi hallettik. Teşekkürler.

Işlem başarılı geçti arkadaşa paypaldan ödenecek bir tutar gönderdim + komisyonu dahil arkadaş başarılı bir şekilde ödemeyi halletti teşekkürler gelecek işlemlerde de kullanacağım kesinlikle

Finansbank to İninal sağlandı hızlı işlem için teşekkür ederim.

Hızlı işlem teşekkürler.

Güvenli alışveriş için teşekkürler

ADIMIZI , SİTEMİZİ REKLAMLARIMIZI KULLANIP TAKLİTİMİZİ YAPANLARA FIRSAT VERMEYİNİZ TEK KONUMUZ VE WHATSAPP NUMARAMIZ MAİL ADRESİMİZ OLMADAN İŞLEM YAPMAYINIZ!
KİMSEYE REFERANS OLMAMAKTAYIZ.

Son düzenleme:
Neden komisyonsuz yapıyorsunuz, bu işten kârınız nedir

Herhangi bir kârım yok. Yurtdışından tekrar turkiyeye para istemek yerine sizin alisverisinizi yaparak banka üzerinden almamis oluyorum. Ve siz alisveris yaptığınızda zamandan tasarruf etmiş oluyorum. Sizde hızlı bir ödeme yapmış olup zamandan tasarruf etmiş oluyorsunuz

Son düzenleme:
Merhaba ebaydan digital olarak birşeyler almak istiyorum mail olarak atıcaksınız kargo gerektirmeyen ürünler size ödemeyi paym es den yapabilirmiyim?

Merhaba. eBay mağazamızın kazançlarını sizin Paypal'ınıza aktarırsak da sizden komisyonsuz alabilir miyiz?

Arkadaştan bozum yaptırdım. güvenilirdir. teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri