¤Paypal¤SKRILL¤TTNET 270¤ STEAM ¤ RAZER GOLD ¤5 hat Lira TRANSFER ¤Mobil ÖDEME ¤Papara¤Paycell Kart Bozum
10.000 tl ye kadar %65 ile razer gold tl pin alınacaktır. En az 2 adet olmak üzere 500 tl lik pinler için geçerli
CEP BANK HİÇ BİR ŞEKİLDE YAPMIYORUM. Ödemeniz sadece banka hesaplarınıza yapılır.
ADIMIZI , SİTEMİZİ REKLAMLARIMIZI KULLANIP TAKLİTİMİZİ YAPANLARA FIRSAT VERMEYİNİZ TEK KONUMUZ VE WHATSAPP NUMARAMIZ MAİL ADRESİMİZ OLMADAN İŞLEM YAPMAYINIZ!
KİMSEYE REFERANS OLMAMAKTAYIZ.
10.000 tl ye kadar %65 ile razer gold tl pin alınacaktır. En az 2 adet olmak üzere 500 tl lik pinler için geçerli
CEP BANK HİÇ BİR ŞEKİLDE YAPMIYORUM. Ödemeniz sadece banka hesaplarınıza yapılır.
ilgili alakalı anında 540 tl turkcell faturalı bozum işlemini yaptı ve hesabıma yatırdı güvenilir bir arkadaş teşekkürler.![]()
Paypal Ödeme işlemi yapıldı. Hızlı sonuç. Teşekkürler.
Güvenilir ve hızlı bir şekilde yardımcı oldu arkadaş. Başarılı ticaret
Hızlı ve güvenilir işlem. Sorunsuz.
Daha önce alışverişim olmuştu güvenilir arkadaş.turkcell 200 TL Mobil ödeme bozuyormusun hocam
100 tl bozduruldu. 5 dk da. Güvenilir
Teşekkürler hızlı bir şekilde işlem yapıldı. .
Hızlı işlem teşekkürler.
Son derece guvenilir ve işlemler çok hızlıydı tşkler hersey için
Çok hızlı güvenilir tskler
50 tl turk telekom bozduruldu gayet güvenilir
Arkadaşla işlem yapıldı sorunsuz hızlı teşekkür ediyorum
Papara to İninal ve Papara to Enpara işlemleri yapıldı, güvenilir.
Paypal ödeme sorunsuz alınmıştır (Toplamda 1k+ TL üstü ödeme yapılmıştır)
Hızlı bir alisveris oldu teşekkürler
2 defa işlem yaptık güvenilir ve yardımcı bir arkadaş, son işlem 1k idi anında geri dönüş yapıldı
Teşekkürler
Son derece kibar ve saygılı.
Çok seri bir şekilde halletti işlemimizi önden ödeme göndermeme rağmen. Kesinlikle güvenilir anlayacağınız. Teşekkürler.
1 adet paypal ödemesi yaptırıldı memnun kalındı.
Güvenilir arkadaş, Sorunsuz hertürlü işlem yapılabilir.
Paypal odemesi yaptık. Güvenilir ve cok hızlı. Tekrar calisacagim.
Paypal ödemesi yapıldı, hızlı bir şekilde işlem tamamlandı. Kendisine teşekkür ederiz![]()
Hızlı ve güvenli işlem teşekkürler..
100 Euro PayPal Alındı
Yurtdışı bir müşterimizin influencer için yapılacak ödemesini gerçekleştirdi paypal üzerinden. Kendisine teşekkür ediyoruz.
70 euro paypal ödemesini komisyonsuz hızlı bir şekilde halletti. teşekkürler.
hızlı işlem sağladı teşekkürler
250$ bozum yapıldı ödeme alındı kendisine teşekkür ederim.
Papara to İninal işlemi yapıldı. Güvenilir birisi. Sorunsuz ticaret oldu. Teşekkür ederim.
Paypal transferi gerçekleştirildi. Teşekkürler
Paypal işlemi yapıldı, teşekkürler
guvenılır hızlı tıcaret
Paypal ödeme işlemimizi hızlı bir şekilde hallettiği için kendisine teşekkür ederim.
hızlı ve ilgili paypal bakiyesi aldım teşekkürler
Enpara to ininal islem yaptirildi guvenilir bir arkadasimiz
Ebay ödemesi yaptırıldı. hızlı sorunsuz
Paypal Ödeme işlemi yapıldı. Hızlı sonuç. Teşekkürler.
Kendisiyle gerçekleştirmiş olduğum ticaretten memnuniyet duydum. Teşekkür ederim.
Link üzerinden ödeme için kendisiyle çalıştım. Bilginin bir kısmını bilmeyip eksik verdiğim halde sorarak problemi çözdü ve ödemeyi yaptı. İlgisine teşekkür ederim, gecenin 3'ünde ilgilendi.
Edit : 14:48 itibari ile 2 euro 1 adet daha işlemi hallettik. Teşekkürler.
Işlem başarılı geçti arkadaşa paypaldan ödenecek bir tutar gönderdim + komisyonu dahil arkadaş başarılı bir şekilde ödemeyi halletti teşekkürler gelecek işlemlerde de kullanacağım kesinlikle
Finansbank to İninal sağlandı hızlı işlem için teşekkür ederim.
Hızlı işlem teşekkürler.
Güvenli alışveriş için teşekkürler
ADIMIZI , SİTEMİZİ REKLAMLARIMIZI KULLANIP TAKLİTİMİZİ YAPANLARA FIRSAT VERMEYİNİZ TEK KONUMUZ VE WHATSAPP NUMARAMIZ MAİL ADRESİMİZ OLMADAN İŞLEM YAPMAYINIZ!
KİMSEYE REFERANS OLMAMAKTAYIZ.
Son düzenleme: