Paypal ödemesi için 10.000$ sınırı varmış (Zoomin)

• Kullanıcı serdengeçti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
bu temiz olan kanalın parası. kapanan kanal vardı o blokede bekliyor.

Bende özellikle onu ögrenmek icin sormustum.Bloke icinde fazla umutlanma kardesim :)
Ben ticket attım birebir görüstüm fakat hep söyle söylediler, Paranız youtube tarafından bloklandı.Google bu parayı 12 aya kadar yatırmayabilir :)

Bende özellikle onu ögrenmek icin sormustum.Bloke icinde fazla umutlanma kardesim :)
Ben ticket attım birebir görüstüm fakat hep söyle söylediler, Paranız youtube tarafından bloklandı.Google bu parayı 12 aya kadar yatırmayabilir :)

vallahi 3 ay sonra bir umut öderlerse ki benim umudum yok 3 aydan sonra zaten hiç ödemezler zaten 12 aya kadar ödemeyebilirler diyerek siz bu paraları unutun demek istiyorlar belliki,bizim paraların üstüne bir bardak su içecegiz artık.

Bana 15 bin 20 bin kazıyorum falan diyenler biraz sıkıyormuş gibi geliyortoplam 5000 video var kanallarımda günlük kazancım 10 tl

demekki o kanallarda bi sorun var.100 video günde 10tl veriyor,1000 video atarsak günlük 100tl olur mantıgı pek dogru bi mantık degil.boş video atmak kanalı zengin etmiyor :)

Hocam banka hesabına çevirin ve alın. Öncelikli sınır paypalde 2.500 dolardır doğrulama sonrası 10.000 sınırına ulaşılır; ancak 15.000 doları 10.000 ve 5.000 şeklinde bölüp göndermek de mümkün değil. 10.000 öncelikle gönderilir, ardından paypal'den parayı istersiniz, paypal paranızı blocklar bir süre inceler sonra problem olmadığı için banka hesabınıza gönderir. O işlem bitmeden 5.000'i almanız mümkün değil. 10.000 geldi gelecek paypal blokladı bloklayacak 5.000'e ne oldu muhabbeti olmasın diye direk banka hesabınıza alın parayı gitsin.

ama hocam vergi diye bir sorun ortaya çıkacak. 10 bin tl ve üstü birden aktarımlar maliye bakanlığı tarafından incelenmeye alınır. ve eğer en iyi ihtimalle o banka hesabına girecek olan para yıllık 20 bini aştığındada gelir vergisi vermesi gerekir arkadaşın. ama paypaldan alabilseydi ilk parayı kısım kısım yollabilirdi işte ozaman vergi sorunu ortaya çıkmazdı

edit: şimdi gördüm arkadaşın parası paypaldan yatmış arkaşa önerim parayı banka hesapına aktarırken güvendiği 3-4 kişinin hesapalrını kullanmasını tavsiye ederim. vergi incelemesine girmese bile risk almasına değmez bence. tabi yine arkadaş kendisi bilir sadece bir öneri :)

ama hocam vergi diye bir sorun ortaya çıkacak. 10 bin tl ve üstü birden aktarımlar maliye bakanlığı tarafından incelenmeye alınır. ve eğer en iyi ihtimalle o banka hesabına girecek olan para yıllık 20 bini aştığındada gelir vergisi vermesi gerekir arkadaşın. ama paypaldan alabilseydi ilk parayı kısım kısım yollabilirdi işte ozaman vergi sorunu ortaya çıkmazdı

Teoride haklısın, pratikte sorun çıkan görmedim başına vergiden dolayı partner ya da google ödemesinden :)

Teoride haklısın, pratikte sorun çıkan görmedim başına vergiden dolayı partner ya da google ödemesinden :)

tabiki bende görmedim ama böyle bir vergi takibi var. amerikada 10bin dolar üstü ödemeler incelenmeye giriyordu. tabi her incelenen hesapada vergi cezası kesmezler.arkadaş riske girmesin diye söyledim tabi yine kendisinin bileceği
iş karışamayız.

Yalnız Tayyip baskan gecen gün YouTube gibi sitelerin hic bir vergi vermedigini fakat bunu ilerde halladecegiz dedigine bizzat sahit olmustum :)
Zaten cok kızgınlar su sosyal medya sitelerine bakalım neler olacak ilerde görecegiz :)

Sırf yüksek meblağlarda paralar kazananlara yardımcı olmak adına (güvendiğim insanlara) paypal adresimi verebilirim. Ticari hesap dilediğin kadar gelsin vergisinide insaniyet namına öderim. Meksikada yaşıyorum dileyene eldende teslim ederim paraları.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri