Paypal Onaylama | Sanal Kart(VCC) | Fatura İşlemleri |Bankalar Arası Transfer|

• Kullanıcı Asterix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Forumda bir paypal isi yapan arkadasin olmasi bence iyi.Cunki cogu kizi partnerlerle calisiyor artik ve paypal kullanimi gittikce cogalacak ,alislar satislar vs gibi bu tur isler olacak.Ne kadar iyi is yaparsaniz o kadar cok referans ve forumun guvenini kazanip burda bu isi ilk yapanlar arasinda olarak hatta ilk olarak cok onde olabilirsiniz cogu kisiden.

Paypal alis-Satis'da yapiyorsaniz birlikde calisabilirzde.Aylik 5-30K dolar bozma kapasiteniz varsa detaylari komisyon oranlarini filan konusabiliriz.

.............

Son düzenleme:
Alış satış gerçekten problemli iş ancak çok güvenilir hatta tanıdıklarla yapılabilir,dispute ayrı dert,paypal ın hesap kapaması ayrı dert yapana Allah kolaylık versin.

Bu işlerin bu kadar hızlı olduğunu bilmiyordum ben cidden şaşırdım.. Arkadaşa mesaj yazmamla paypal hesabımın onaylanması arasında 5 dk geçmemiştir sanırım :)

Paypalda limitlere takılan arkadaşlar varsa bu arkadaşı tavsiye ederim..

-Yurtiçi ve Yurtdışı PayPal Ödemeleri Yapılır.

Yurtdışı 10 dolarlık bir ödeme söz konusu. Yapabilirmisiniz?
[MENTION=4876]Asterix[/MENTION]

Hocam Paypal onaylama işlemi için birim fiyat öğrenebilir miyim? (Ayrıca pm'den 10,50,100,300 adet için toplu fiyat öğrenebilir miyim? -not:arkadaşlık isteği gönderdim pm için kabul ederseniz) Teşekkürler iyi çalışmalar..

.....................

Son düzenleme:
arkadaşa paypal bozdurdum gayet hızlı ve güvenilir

[MENTION=4876]Asterix[/MENTION] windows azure için sanal kart lazım fiyatı ne olur hocam

Bugün arkadaşa paypal onaylattım.Gayet hızlı ve güveilirdir.Paypalda limitlere takılan arkadaşlar varsa bu arkadaşı tavsiye ederim.. :)

Her Zaman Beklerim Arkadaşlar :)

Güzel bir iştir. Zamanında yapmış birisi olarak paypal onaylarında ilerde sorun çıkmaması adına aldığınız sanal kart bilgilerinizi kaybetmemenizi öneriyorum.

Saygılar.

Güzel bir iştir. Zamanında yapmış birisi olarak paypal onaylarında ilerde sorun çıkmaması adına aldığınız sanal kart bilgilerinizi kaybetmemenizi öneriyorum.

Saygılar.

Teşekkürler Yorumunuz İçin (:

Denizli'nin Neresindensiniz (:

.......

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri