Paypal Şifremi İSTİYOR !!!!

Tamam benimde dün öyleydi 1 saat içinde "Tamamlanan İşlemler" kısmına geçti sınırlama geldikten sonra para geldi hesaba çekim talebi verdim 20 saattir "Beklenen İşlemler" kısmında kaldı.

Demek ki sınırlama olmadan önceki parayı çekebiliyorsun.

Bu ışte iki çakal kurum var birisi partner birisi paypal. Quize wm geçilsin diye kasten adilik yapıyor paypal ise kimlik dolandiriciligina girişmiş şifre ve mail istiyor. Oldu bir de banka kart nolarimizi güvenlik kodlarını da verelim de iyice anasını satın milletin. Allahın belaları.

Arkadaşlar paypal ile iletişime geçebildim. Ana merkez ile

Hi Gurhan,

We're sorry to hear about this happening and would be happy to help with getting this resolved. Can you please send us a private message with your account email address so we can see what options are available?

Bakalım adresimi söyledim sonucu yazarım

Edit:Ben onlara şunları yazmıştım..
Türkiye temsilciliğiniz bizim hesaplarımızı sınırlandırdı
Sanırım nereden nasıl bu paraları kazandığımızı bulmaya çalışıyorlar. Onlarca insanın hesabı sınırlandırıldı, eğer onlar bu işleme devam ederse PayPal hakkında dava açacağım, benim para aldığım şirket Paypal tarafından onaylı bir şirkettir, acilen Türkiye temsilciliinizle irtibata geçin diye belirttim

Son düzenleme:
Az önce aynı mail bana da geldi. Sadece Life ve Quiz ödemeleri değil, mail satıp ödeme aldığım bir arkadaşın gönderdiği para hakkında da bilgi istemişler. Hem de 2,5 TL'lik işlem için. Yine uğraştıracaklar belli ki.

Hi Gurhan,

We're sorry to hear about this happening and would be happy to help with getting this resolved. Can you please send us a private message with your account email address so we can see what options are available?

Sanırım nereden nasıl bu paraları kazandığımızı bulmaya çalışıyorlar. Onlarca insanın hesabı sınırlandırıldı, eğer onlar bu işleme devam ederse PayPal hakkında dava açacağım, benim para aldığım şirket Paypal tarafından onaylı bir şirkettir, acilen Türkiye temsilciliinizle irtibata geçin diye belirttim

Helal olsun başkan :D

Paypal e güvenilmeyeceği ile ilgili internet te onlarca site var:

PayPal Complaints, PayPal Customer Service & eBay Suspension Complaints
NoPayPal UK

Bunun dışında şu aklıma geliyor. Yurtiçi bir banka hesabınıza para geliyor adamlar şüphelendiklerinde hesabına bloke koyar mı koyar; peki sonra ne olur? bir merci şikayet edildiği için sizinle irtibata geçer. youtube hesabınızın şifresini bankadan bir memurun istediğini düşünsenize? Neden paypal e bir şey diyemiyoruz? çünkü para onlarda? ne yapmak lazım? parayı onların eline düşürmemek lazım, yıllar öncesinden bu yana bu tür yaklaşımlarla binlerce doları heba olan insanlar tanıdım. Yapılacak en iyi şey paypal i büyük meblağlar için kullanmamak. Bir işle ilgili hesabıma 25 tl geliyor çekiyorum bankaya, başka bir gün 50 tl geliyor geçiyorum bankaya. bloke gelirse 25 tl ye gelebilir onu da münasip bir yerlerine soksunlar... :)

"no paypal no cry..."

Hi Gurhan,

Hangi mail adresine mail attın biz de atalım amerika ekibine birkaç mail.

arakdaşlar webmoney skype üzerinden her konuda yardımcı olmakta, bunun dışında ödeme yöntemini banka falan olarak ta değiştirebilirsiniz. Ben dahil forumdaki pek çok arkdaş bu konuda elinden geldiğince sorularınız olursa cevaplar.
Şu paypalı kullanmayın, kullandırtmayın. Buradan mail kanal bot satan arkadaşlara da duyurum, çok zor değil sizler de webmoney kullanın

Son aldığım cevaptır arkadaşlar..
Hello Gurhan - Thank you for contacting us. We have received your private message and our support teams will respond as soon as possible. We appreciate your patience while we address everyone's concerns.

Son aldığım cevaptır arkadaşlar..
Hello Gurhan - Thank you for contacting us. We have received your private message and our support teams will respond as soon as possible. We appreciate your patience while we address everyone's concerns.

Çözerler inşallah

Çözerler inşallah

valla gereken ayarı verdim.. bu cevabı üzerine yüzlerce müşteri kaybedeceğini, bu yaptıkları işin ikinci komplo olduğu, daha önceden de böyle bir şey yaptıklarını, 6 yıldır paypal kullandığımı felan söyledim.. bu işte kasıt olduğunu anlatmaya çalıştım bakalım

paypal kendı kafasına sıktı,burda bınlerce kısıyız.ufak delık gemi batırır arkadaslar ama bu arkadasın durumu ne oldu acaba salı gunu arıyacam paypalı dıyordu

---------- Spam Engelliyici 25.02.2015 00:01 ---------- Önceki Mesaj 24.02.2015 23:59 ----------

Adım adım anlatıyorum daha onceki konuda oldugu gibi once bu mail geldi.

aHCAd25.png

daha sonra buna istinaden paypal ile iletişime geçtim ve bununot filan aldı ve bu konuyu anlatan bir mail atmamı istedi.

J2nY7sa.png

daha sonra bekledim bekledim ve sonunda beklediğim cevap geldi !!

MPfLwKq.png

Unutmayın PayPal Kullanıcı Sözleşmesi
koşullarına göre "soruşturmada işbirliği yapmayı reddetmek" bir hesabın
sınırlandırılması için yeterli bir sebep teşkil eder (bakınız "Hesapları
Kapatma ve Hesap Erişimini Sınırlama").

demişler birde yani adamlar tehdit ediyorlar bildiğin.

Ben kanalınımın şifresini vermek zorundamıyım

Hemen az once aradım bana diyorki telefondaki eleman ben ne yapabilirim kısacası seve seve olamsada s*** s*** vereceksin dedi.Allah hepinizin belasını versin deyip kapattım telefonu.

Paypal kullanmıyorum zaten unuttugum 5-6 kanal kalmış bunlarda yoksa webmoney kullanmaktayım lanet olsun vazgectim 2000 dolardan allah belalarını versin bu laneti kullanmayın.

dostum sonuc ne oldu aradınmı paypalı

Sayın SEDAT BABÜR,

Hesabınızdaki sınırlama ile ilgili PayPal ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Maalesef hesabınızdaki sınırlama henüz kaldırılamıyor ve bu sınırlamaya ilişkin itirazınız reddedildi.

Lütfen bakınız:
- Websitesi /siteleri: QuizGroup YouTube Kanal listeniz
- Odemeler hakkina genis bilgi veremeniz gereklidir.

---------- Spam Engelliyici 02:48 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------

Saçmalık bana Quizden ödeme gelmedi ki

---------- Spam Engelliyici 02:49 ---------- Önceki Mesaj 02:48 ----------

Allah belanızı versin ya yarın küfür edecem

Sayın SEDAT BABÜR,

Hesabınızdaki sınırlama ile ilgili PayPal ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Maalesef hesabınızdaki sınırlama henüz kaldırılamıyor ve bu sınırlamaya ilişkin itirazınız reddedildi.

Lütfen bakınız:
- Websitesi /siteleri: QuizGroup YouTube Kanal listeniz
- Odemeler hakkina genis bilgi veremeniz gereklidir.

---------- Spam Engelliyici 02:48 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------

Saçmalık bana Quizden ödeme gelmedi ki

---------- Spam Engelliyici 02:49 ---------- Önceki Mesaj 02:48 ----------

Allah belanızı versin ya yarın küfür edecem

bunlar cakallıgın pesınde,kanal ıcerıgını ne yapıcaklar

bunlar cakallıgın pesınde,kanal ıcerıgını ne yapıcaklar

facebook sayfasında hakaret ettim üstü kapalı yarında tekrardan arayıp bağırıp çağıracam karaktersizler ödeme normal bireyden geliyor quiz den ödeme yok ki ne alaka lan quiz grup kanal linki salakmı bunlar

Paypal yüksek gelen ödemeleri kendinde tutuyor sonra o parayı bir güzel işletiyor en az 1 hafta sonra salıyor 1 haftada blokeli ve çekemiyeceğimizi bildikleri ve yasal prosedur dedikleri saçmalıkdan dolayı bekleyen para üzerinden kazanıyor ve o parayı serbest bırakıyor buna kanaat getirdim artık işin p..liğini öğrenmişler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri