Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Takip etmek devletin görevidir ben paypal olarak müşterilerimi ifşa etmem diyor.
kaynak var mı hocam bakabilir miyim çünkü benim paypal hesabım 2 defa yüksek para girdi diye sınırlandırıldı xxxx parayı geçince vergi bilmem nesi diye ve kimlik adres dogrulaması istendi benden fransada yaşıyorum dediğiniz gibiyse bi oh çekicem de![]()
sen kaç tane ülke hakkında bilgi sahibisin ki böyle bişey söylüyosun ?
Televizyondan vergi alan ülkeler var![]()
Durumlar sıkıntılı gibi gözüküyor umarım sorun çözülür.. Partnerlerinde olası sorunlar için alternatif sunmaları gerek..
Kaynağı kendin söylemişsin adamlar kural dışı diye sınırlandırmış bilgini paylaşmış olsaydı 2 gün sonra maliyeden badem bıyıklı amcalar kapında belirir gel hele sen bi şöyle ne ki bunlar açıkla bakalım diye titretirdi adamı.
Kanıtında zaten mesajının içinde.
veletlerin yüzünden işler tepe takla oluyor işe bak.
Yüzlerce ülke varken Fransa dedin sadece. Hükümet harcamaları arttıkça vergiler de artar.İktisadi modelde böyledir bu. bilmem anlatabildim mi ?
Ya da şöyle bir örnek vereyim Türkiye'de üretilen Türk rakısının yurt dışında daha ucuz olması.
cok bilen arkadaşlar okusun olay tamamen devlet politikası daha diğer ülkeleri bilmeden kendi ülkesine ''çok vergi alıyolar yav diyenler özellikle''
OECD ülkelerinin vergi yükü sıralaması - Ekonomi Haberleri
Olayın iç yüzünü bilmeden yine devlete sallamaya başlamışlar.Görünce sinir oluyorum.
haber 7 den ne beklersin ki hocam???
Bende herşeye eyvallah diyenlere sinir oluyorum onları görünce
haber 7 den ne beklersin ki hocam???
Bende herşeye eyvallah diyenlere sinir oluyorum onları görünce
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.