Paypal Türkiye Bilgilendirmesi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Paypalın yerini hiçbir alternatifi dolduramaz ama Olmuşla ölmüşe de çare yok.Bir şekilde tekrar Türkiyede aktif olacağını düşünüyorum.Fakar belirli bir süre elimiz kolumuz bağlanacak.

Kimbilir nasil bir sey yaptilarda adamlar tr den cekilmeye karar verdi, insan gercekten hayret ediyor!!

'İzinlerin alınması için çalışmalar sürecek'
PayPal'ın internet sitesinde yapılan açıklamada, gelecekte Türkiye'deki müşterilere yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönündeki çalışmaların süreceği belirtildi.

Hurriyetin haberinde bu yazıyor. Belki tekrar faaliyete gecebilir tamamen kapandı diye kestirip atmamak lazım

olay ilk duyulduğunda vergiden dolayı diye söylenmeye başlamıştı ama bddk'nın mevzuatında online para transferi firmalarının bilgileri Türkiye içindeki sunucularda da depolama zorunluluğunu içeren bir madde varmış, şimdi bu maddeden kaynaklı deniyor. eğer denildiği gibi sadece bu nedenli ise sorun kısa sürede çözülecektir diye umuyorum.

Arkadaşlar, İngilizcesi iyi olan bir arkadaş bu durumu anlatan az ve öz bir metin paylaşabilir mi? En azından çalıştığımız firmalara gönderelim de başka bir ödeme yöntemi eklesinler.

Eyvah Benim Ebay Mağazada Sakata Girdi,, Tamda Power Seller Olmuştum, Ne bo... Yicez şimdi bakalım..:(

merak ettiğim şey paypala ödeme gelirse bu para geri mi dönecek yoksa paypalda bekletilecek mi? geri dönerse gerçekten sıkıntı!

hala bir bilgi yok mu? paypala yurt dışından gelen paralar ne olacak? Geri mi döner sizce? sadece paypal çalışan partnerler var bunlara parayı ödemeyin, bekletiyn demek çok saçma. Bankaya da göndermezler.

Arkadaşlar troy diye birşey duydum türkiye nin galiba yakında hizmet verecek gibi ne dersiniz pp bu yüzden tr için kapatılıyor olabilir

Tiflis'e PayPal Banka Hesabı Açmaya Gidiyorum .. Çaresizce
20 kanal var freedom partner sadece PayPal ödeme var napalım başka..

Yabancı paypal açıp TR hesabınızdan o hesaba para gönderebilirsiniz 6 hazirana kadar. Ancak bakiyeyi gönderemezsiniz bağlı olan kredi kartından çeker. Ben amerika vdsden açtığım hesaba bu şekilde para gönderiyordum önceden.
Daha sonra yabancı paypal ile yurtdışı sitelerden alışveriş yapabilirsiniz.

Çzöüm olarak urtdışı vds si açsak ordan paypal hesabı açsak ve gelen paraları webmoney yada bitcoine çevirip çeksek olurmu acaba ?

Çzöüm olarak urtdışı vds si açsak ordan paypal hesabı açsak ve gelen paraları webmoney yada bitcoine çevirip çeksek olurmu acaba ?

Paypaldan webmoneye çevirme imkanımız yok diye biliyorum ben.Nasıl yapabiliriz sizin bilginiz varmı

en ufak bir doğrulama istendiğinde ikamet sunmak zorunda kalırsınız...
kural dışı davranmak zarar doğurabilir.

Son düzenleme:
Eksi bilgi dostum, ben taylandda 4 yıl yaşadım, ordan banka hesabımda var ama yaklaşık 7-8 sene önce aldım ben, şu anda çalışma izni olmayan yabancıya vermiyorlar hesap numarası.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri