Paypal Türkiye Bilgilendirmesi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
sanırım yakında paypal gibi biz de ülkeyi terk etmek zorunda kalacağız bu iş böyle olmuyor artık Skrillda ülkeden çekiliyormuş. bence ufak ufak bizimde tası tarağı toplama vaktimiz geldi.

çek adrese gelir çekide tüm bankalardan bozdurabilisiniz yanlız bazı bankalar alt limiti vardır en az 200 dolar gibi bazılarında yok ama komisyon ücreti 35 dolar ile 50 dolar arasında alıyorlardı bankaya göre değişiyor en son yurt dışı çeki geçen yl bozdurmuştum ondan biliyorum bi ara 98 dolarlık çeki bozdurmak için 2 ay uğraştım 90 gün süresi oluyor bildiğim kadarı ile son 5-6 gün kala bozdur banka çeki 35 dolar ücret aldılar her banka bozuyor ama bilmeleri gerekiyor bazen araştırlamarı 1-2 günü buluyor bilmeyen banka görevlileri araştırıyor sonuçta, gelmesi 3 hafta bozdurması 3 hafta bazen 5 haftayı buluyor ama alıyorsunuz sonunda.

merabalar. bi partner firması paypal kapandıktan sonra çekle yollamış parayı. bende bugun farkettim.ama adresim değişti.yurtdısı çekleri getiren kargo firmalarımı oluyor, yoksa ayrı firmalar mı var. bilginiz var mı.

merabalar. bi partner firması paypal kapandıktan sonra çekle yollamış parayı. bende bugun farkettim.ama adresim değişti.yurtdısı çekleri getiren kargo firmalarımı oluyor, yoksa ayrı firmalar mı var. bilginiz var mı.

Hocam herşeyi anlarım da gecenin bir vakti şu konuyu hortlatmanızı anlayamam. :)

Şu konuyu açmayın yaw :D Gece 4 saat bu paypal belasıyla uğraştım ... fransada açık paypak TR den açınca bloke oldu .. proxy kullanarak zorla açtım ..

inş açarlarda şu paypalı rahat ederiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri