Paypala İş Bankası , Banka Kartı Ekleme?

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

zack

Platin Üye
Arkadaşlar kredi kartım yok. İş bankası banka kartımı paypal eklemek istiyorum ama şu hata ile karşılaşıyorum :

''Kartınızı çıkaran banka bu işlemi onaylamadı. Sorularınız varsa lütfen kartı çıkaran bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Dilerseniz farklı bir kart girerek devam edebilirsiniz.''

Bunu halledebiliyormuyuz?

bilgisi olan arkadaşlar yazarsa iyi olur hacım çoğu kişide öğrenmiş olur

Bendede aynı problem var ama gerek ytpara daki arkadaşlardan gerekse diğer forumlardan öğrendiğim kadarıyla garanti bankasının sanal kartı ile paypal onaylatılıyormuş

İlk önce kredi kartı ile teyitt etirliyor ondan sonra banka kartı ekleyebiliyorsunuz

İnternetten yaptığım alışverişlerde kartımı kullanabiliyorum. VISA - ELECTRON kart. Banka ile görüşülüp birşeyinin felanmı açtırılması gerekiyor acaba.

bankaların paypal ile anlaşması yoksa banka kartı ekleyemessin.

örnek olarak enpara nın anlaşması vardır enpara kartını paypala ekleyebilirsin

Hocam ben paypal hesabı açtım.Şu anda hesabıma para gelse çekebilir miyim?Hiçbirşey onaylatmadım vs.. yapmadım (daha önce hiç paypal kullanmadım).Bana yardımcı olun

Hocam ben paypal hesabı açtım.Şu anda hesabıma para gelse çekebilir miyim?Hiçbirşey onaylatmadım vs.. yapmadım (daha önce hiç paypal kullanmadım).Bana yardımcı olun

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum .Bende finansbank maaş kartını denedim bankanız izin vermiyor dedi. kartla onaylatmadan ödeme gelir mi :)
birde banka olarak finansbank olarak ekledim ama onayını başka bankanın kredi kartıyla yapsam sorun olur mu ?

Hocam bende banka falan da eklemedim.Normal atmden çekilir mi?Hiçbişey bilmiyorum bilen bir arkadaş yazarsa sevinirim?

Banka kartı eklenmeden kullanamıyomuz?

orasını bılmıyorum konuya istinaden yazdım

Arkadaşlar kredi kartım yok. İş bankası banka kartımı paypala eklemek istiyorum ama şu hata ile karşılaşıyorum :

''Kartınızı çıkaran banka bu işlemi onaylamadı. Sorularınız varsa lütfen kartı çıkaran bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Dilerseniz farklı bir kart girerek devam edebilirsiniz.''

Bunu halledebiliyormuyuz?

Garanti banka kartı ve Garanti sanal kart işledim Paypala.
Sorunsuz çekiyorum paramı hesabıma.

Bir hesabıma En para ekledim. Sorunsuz çekiyorum.

Diğer bir hesabıma Finans kredi kartı ekledim sorunsuz çekiyorum.

Çok eski bir paypal hesabıma bir sürü evrak göndererek İş bankası hesabımı ekledim ve sorunsuz çekiyordum. UZun zamandır kullanmıyorum.

Hocam bende de kredi kartı yok. Şu an en iyisi Enpara gibi. Kredi kartı olarak da kullanabilirsin. Sen ek kredi açmadığın sürece, kartındaki para kadarını harcayabilirsin. Bir araştır. Kart çıkarma, eft, falan da ücretsiz. Kullanan çok arkadaş var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri