Paypaldaki Parayı Nakit Karta Aktarma?

• Kullanıcı t366
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

t366

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim paypal $ . Para birimi dönüştürücü ile parayı TL 'ye çevirdiğim halde Nakit kartta görünmüyor bakiye .Yani ben Nakit karta parayı nasıl geçirebilirim ? Sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor birtürlü . Teşekkürler .

Arkadaşlar benim paypal $ . Para birimi dönüştürücü ile parayı TL 'ye çevirdiğim halde Nakit kartta görünmüyor bakiye .Yani ben Nakit karta parayı nasıl geçirebilirim ? Sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor birtürlü . Teşekkürler .
eger bakıyenız paypal hesabında ise, paypal nakıt karta bakıye olarak yuklemek ıcın http://paypal.com.tr/nakit yerınden gırıs yapılarak "Para Çekin" kısmından ıstedıgınzı tutarı cekersınız 24 saat ıcındede kartınıza gecer.

Yok hocam olmuyor . Kullanılabilir PayPal TL bakiyen: 0,00 TL yazıyor.
Para birimine dönüştürdüğümde ise Kullanılabilir bakiye: TRY (ana): 0,00 TL
Toplam bakiye (tüm para birimlerindeki kullanılabilir ve bekleyen tutarlar) şuna dönüştürüldü: Türk Lirası: xxx TL yazıyor . [MENTION=6251]cecenistan[/MENTION]

biraz konu dışı ama paypal hesabımı teyit etmem için kayıt olduğum banka kartını giriyorum fakat hata veriyor.
Sonra abimin kredi kartı ile onaylamak istedim ama o da hata verdi. ( Kredi kartını başka bir hesap için onaylamada kullanmıştım. 2. defa onaylama olmuyor sanırsam aynı kredi kartı ile)

biraz konu dışı ama paypal hesabımı teyit etmem için kayıt olduğum banka kartını giriyorum fakat hata veriyor.
Sonra abimin kredi kartı ile onaylamak istedim ama o da hata verdi. ( Kredi kartını başka bir hesap için onaylamada kullanmıştım. 2. defa onaylama olmuyor sanırsam aynı kredi kartı ile)
aynı kart bılgılerıyle asla baska bır hesaba tanımlayamazsınız ancak kredı kartınızdan sanal kart olusturarak teyıtlı hale getırebılırsınız.

Yok hocam olmuyor . Kullanılabilir PayPal TL bakiyen: 0,00 TL yazıyor.
Para birimine dönüştürdüğümde ise Kullanılabilir bakiye: TRY (ana): 0,00 TL
Toplam bakiye (tüm para birimlerindeki kullanılabilir ve bekleyen tutarlar) şuna dönüştürüldü: Türk Lirası: xxx TL yazıyor . @cecenistan

Paypalı arıyarak hesabınızdakı doları kura gore turk lırası olarak cevırmelerını taleb edersenız onlar donusturur hocam sızde rahatlıkla cekebılırsınız

Ekli dosyayı görüntüle 1639

Bahsettiğiniz ekran bu şekilde ise, herhangi bir sıkıntı yok. Sonuçta sizin paypal hesabınıza yatan para birimi TL değil. Ne zaman TL yatar o zaman ana para TL kısmına düşer. Dolar yattığı için ana TL kısmı şu anda boş. Ama para birimini dönüştürdüğünüz için TL olarak kullanabilirsiniz.

meseleyi çözdüm arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler . Bakiyenin TL olması için şu ekranda çevirmek gerekiyor .

sanırım komisyon alacak 8 yada 10 tl olsa gerek.. normal hesaba aktarımda yanılıyormuyum ? benım paypalda para var oyle kaldı alışverş yaparım artık...

paypal kartı günlük limit 300 tl peki 300+ bakiyeyi teb bankası şübelerinden çekebilen oldumu arkadaşlar

teb şübesinden çekebilirmiyiz acaba bn müşteri hizlmetlerini aradım 25dk bekle de bekle sonra kapattım rezalet müşteri hizmetleri

Başka konu açmak istemedim sorunumu buraya yazmak istiyorum.

Arkadaşlar paypalda ki parayı nakit karta bir iki sefer sorunsuzca aktarmıştım fakat paypal nakit kart sitesi yenilendiğinden sonra para yükle bölümüne tıklayıp miktarı yazmama rağmen bir türlü parayı nakit karta aktarmıyor sorun ne olabilir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri