Paypaldan Arandım

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
işin garip tarafı şunu anamıyorum.. şimdi paypal diyor ya bize telif hakkından dolayı şirketler bizi sıkıştırıyor diyor.. hangi şirket benim google dan paypal aracılığıyla ödeme aldığımı bilebilir? gizlilik politikası diye bişi var..zaten paypal bile ödeme yaptığı halde benim içeriği bilmiyor ki.. farklı şeyler var bu işte :)

Hocam paypal politikalarını bir ara okumuştum. Duruma göre başkasının içeriğiyle para kazanmak açıkça belirtiliyor. İşte bu durumu paypal çalışanlarınada zaten bizim m....lar söylerse durum böyle olur. İlerde sıkıntı yaşamamak için böyle bir yaptırıma girdiler. Zor değil geçin webmoneye.

google+ dan felan bakıyor olabilirler mi arkadaşlar? çünkü kanal adını da istiyordu özellikle

İyi ki hiç bulaşmamışım şu paypala neymiş bu böyle arkadaş kuruttu forumu :)

Arkadaşlar şimdi spamdan kapanan 3 kanalıma giriyorum ve o özgün kanalımın adıyla aynı yapıyorum google+ dan.. görürse de bunu görecek sorun kalmıcak sanırım :)

forumda bazı şeyler yasaklanmazsa. Derseniz çizgi film yüklüyorum, dizi yüklüyorum böyle olur. Bide 4 hane 5 hane yazmaya devam edin.

engellenmiş derken silinmiş kapanmış kanalıda görüyo mu bari

Telif, topluluk ya da spam nedeni ile görüntülenemiyor uyarısı veren tüm videolar izlenebiliyor. Kendim denemedim o yüzden kanal içeriği gözüküyor mu bilmiyorum. Bunun nasıl yapıldığıyla ilgili birkaç video izlemiştim. Link bulursam atarım.

Siz hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Paranızın kaynağı belli, en tepede parayı gönderen kuruluş Google. Paypal çalışanları belli ki Youtube işine başlamışlar. Malum o kadar blokeden sonra hepsi Quiz'i ve Youtube'u tanıdı. Birileri Youtube Paypal çalışanları tarafından yapılmış da Google sonra almış fln demiş. Öyle bir şey olsa bile şirket satılmış ve hakları yetkilerle beraber devredilmiştir. Paypal kesinlikle kapanan kanalınızın içeriğini göremez. Sizi denemişler. O sizi arayanlar tek tuşla hesap bloke edip, yine tek tuşla bloke kadırma yetkilerine sahip oldukları için kedinin fareyle oynaması gibi bizlerle oynamaya çalışıyorlar. Siz siz olun yaptığınız işi anlatmayın.

Siz hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Paranızın kaynağı belli, en tepede parayı gönderen kuruluş Google. Paypal çalışanları belli ki Youtube işine başlamışlar. Malum o kadar blokeden sonra hepsi Quiz'i ve Youtube'u tanıdı. Birileri Youtube Paypal çalışanları tarafından yapılmış da Google sonra almış fln demiş. Öyle bir şey olsa bile şirket satılmış ve hakları yetkilerle beraber devredilmiştir. Paypal kesinlikle kapanan kanalınızın içeriğini göremez. Sizi denemişler. O sizi arayanlar tek tuşla hesap bloke edip, yine tek tuşla bloke kadırma yetkilerine sahip oldukları için kedinin fareyle oynaması gibi bizlerle oynamaya çalışıyorlar. Siz siz olun yaptığınız işi anlatmayın.

hocam yaptığımız herhangi bir şey yok yani sadece özgün kanal linki verdim.. ayrıca bu olaylardan PayPal genel merkezin haberi var özellikle irtibata geçtim onlarda aynı talebi yaptılar bana

benide aramışlar bu sabah uykuda olduğum için açmadım ve mail gelmiş kapanan kanalın bilgilerini verdim bakalım nabıcaklar şimdi

maili attım sonucu bildirecem.. kanala ulaşabilecek bir kaç yolu varmış onları tıkadım bakalım

Paypal kaybettiği o kadar müşterinin hıncıyla saldırıyor başka bir şey değil. Muhtemelen zaman içerisinde Türkiye yöneticisinin alırlar aklını. O kadar müşterisini webmoney denilen ilk kez bu sene duyduğum bir firmaya kaptırdı, bunun elbet bir günah keçisi olacaktır. Sizleri tek tek aramalarının sebebi de tepeye sunacakları raporlarda bak adamlar illegal şekilde kazanıyorlar gibi bir savunma yapmaya çalışmalarından başka bir şey değil. Quiz'den Türkiye'ye gelen paralar öyle göze çarpmayacak rakamlar değildi. Paypal Türkiye dışında bloke yapmışsa da bilemem, ben bir tek Türkiye'de diye biliyorum.

hocam yaptığımız herhangi bir şey yok yani sadece özgün kanal linki verdim.. ayrıca bu olaylardan PayPal genel merkezin haberi var özellikle irtibata geçtim onlarda aynı talebi yaptılar bana

o merkez,daha önce görüşen arkadaşlarada kesinlikle hiçbi paypal çalışanı sizin kanal şifrenizi filan isteyemez demişti ama istiyorlar...

Hadi diyelim kanallar kapanmadı açık ben adama hangi kanalı gönderirsem göndereyim o kanalın bana ait olduğunu anlıyamaz paypalın böyle bi imkanı yok kapalı kanalı görmenin yüzden birşeyler karıştırıyorlar bende son olarak bu ayki ödememi alıp webmoneye geçicem.

Ne şifre verin ne mail ne de link böyle saçmalık olmaz. Yatırmasa google yatırmaz paypal bu işe nasıl karışır google ile çözecekler aralarındaki mevzuyu. Amaç hırsızlık dikkat edin. İyice hırsız olmuşlar.

5 Yıldır paypalı bilirim Filehostingler paypalla çalısırken ABD bir ultimatonla kes bunlarla ilişkini dedi.. Aynı ay içersinde Paypal Tüm filehostinglerle bagını kopardı ve filehostinglerin içerde olan paralarına 6 ay el koydu bahaneler kısıtlamalar... Paypalın Boşluğunu Webmoney Kapatmaya çalısıyor ve 2 yılda webmoney oldukca ilerleme katetti..Paypal işine geldiği gibi kısıtlıyor kapatıyor canı sıkılıyor birilerini arıyor arattırıyor Paypal kadar Lanet bir kurum varmıdır acaba... Adam hesabımı kapatmış Efendim siz bu parayı neeye harcadınız diyor bende dedimki Karıya gittim... Sanane kardesim.. neye harcadıysam harcadım Allah allah

arkadaşlar zaten quiz de dashboard toplu yapılıyor. Bankaya alın işte ödemeyi niye paypalla uğraşıyorsunuz?

Paypal bu kafa ile daha çok arayacak bizleri..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri