barsgultekin3
Yasaklanmış
Tor browser ile engellenmiş olan videolar izlenebiliyor.
engellenmiş derken silinmiş kapanmış kanalıda görüyo mu bari
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tor browser ile engellenmiş olan videolar izlenebiliyor.
işin garip tarafı şunu anamıyorum.. şimdi paypal diyor ya bize telif hakkından dolayı şirketler bizi sıkıştırıyor diyor.. hangi şirket benim google dan paypal aracılığıyla ödeme aldığımı bilebilir? gizlilik politikası diye bişi var..zaten paypal bile ödeme yaptığı halde benim içeriği bilmiyor ki.. farklı şeyler var bu işte![]()
engellenmiş derken silinmiş kapanmış kanalıda görüyo mu bari
Siz hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Paranızın kaynağı belli, en tepede parayı gönderen kuruluş Google. Paypal çalışanları belli ki Youtube işine başlamışlar. Malum o kadar blokeden sonra hepsi Quiz'i ve Youtube'u tanıdı. Birileri Youtube Paypal çalışanları tarafından yapılmış da Google sonra almış fln demiş. Öyle bir şey olsa bile şirket satılmış ve hakları yetkilerle beraber devredilmiştir. Paypal kesinlikle kapanan kanalınızın içeriğini göremez. Sizi denemişler. O sizi arayanlar tek tuşla hesap bloke edip, yine tek tuşla bloke kadırma yetkilerine sahip oldukları için kedinin fareyle oynaması gibi bizlerle oynamaya çalışıyorlar. Siz siz olun yaptığınız işi anlatmayın.
hocam yaptığımız herhangi bir şey yok yani sadece özgün kanal linki verdim.. ayrıca bu olaylardan PayPal genel merkezin haberi var özellikle irtibata geçtim onlarda aynı talebi yaptılar bana
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.