Paypaldan Arandım

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
sadece kanal url istiyorsa o kanalın senin olduğunu nerden bilecek başkasının kanalını gönderdin diyelim..

Arkadaşlar merhaba.. paypaldan sınırlandırılmayla ilgili arandım.. ben yaptığım itirazda kanallarımın kapandığını ancak açık olan şu anki özgün oyun kanalımın bulunduğunu henüz yeni kanal olduğunu ve içeriğimin bununla alakalı olduğunu söyledim.. Şimdi aradılar kapanan kanallarınızdan 2-3 tanesini bize link olarak ve kanal adı olarak bize bildirirseniz inceleme alalım ondan sonra sınırı kaldıracaz dediler.. onlar görebiliyorlarmış içeriği yani böyle bişey söyledi tam muallakta gerçi orası, URL den göremiyoruz ama içeriği görebiliyoruz vs gibi biraz saçmaladı ben de üstüne gitmedim.. normal spamdan kapanan 3 tane kanal gönderecem url olarak sizce gerçekten görebiliyor mu içeriği? ya da neye bakacaklar sizce?

Hangi parnterdeydin

maili attım sonucu bildirecem.. kanala ulaşabilecek bir kaç yolu varmış onları tıkadım bakalım

hocam cevap verdiklerin sorun bi hele kapanan kanalıda actırabiliyorlarmıs..
ne paypalmıs arkadas bize ortak oldugu yetmedigi gibi bide kanallara göz dikmis :D

bu arada şu soruyu da sormuştu bana.. kanallarınız nasıl kapandı dedi.. sonuçta özgün ve kapanmaması lazım normalde.. ben de şunu öyledim yüklediğim videolar 3-4 gb lik videolar ve bunu kendi pccimle yüklemek zordur 1 günde anca biter ama sanal pcler var onlar ile yurtdışndan yüklüyorum 10 dakika sürüyor dedim.. bu nedenle de bazen IP çakışması oluyor ve kapanabiliyor dedim google un algoritması çok farklıdır dedim :) kendini çakal zannediyor aklınca beni sıkıştırmaya çalıştı

bu arada şu soruyu da sormuştu bana.. kanallarınız nasıl kapandı dedi.. sonuçta özgün ve kapanmaması lazım normalde.. ben de şunu öyledim yüklediğim videolar 3-4 gb lik videolar ve bunu kendi pccimle yüklemek zordur 1 günde anca biter ama sanal pcler var onlar ile yurtdışndan yüklüyorum 10 dakika sürüyor dedim.. bu nedenle de bazen IP çakışması oluyor ve kapanabiliyor dedim google un algoritması çok farklıdır dedim :) kendini çakal zannediyor aklınca beni sıkıştırmaya çalıştı

Aga öyleler evet :D Benimde paypalın sınırlandırıldığı zaman adamlarda bende suçumu biliyorlar. Ama ortada bi şey yok, arıyorlar ediyorlar söyletmeye çalışıyorlar. Ama emin ol neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar.. En son artık bastım ulan dedim başladım .... söyledim. Tabiki kalıcı olarak banlandım ayrı mevzuda, adamların amacı bu. Sana söyletmeye çalışıyorlar mevzunun aslını :)

beyler şimdiden her ihtimale karşı öyle boş boş 4-5 video çekin kendinize özgün kanallar yapın hepsine 1 er video atın sonra bir şekilde onları kapatın paypal istedi mi onu gönderin :D

arkadaşlar paypal paramı bloke etmiş. son durum nedir?

Yav kardesim bu adamlar ayaküstü bizi . . yapmaya calısıyorlar.
Senin görevin para transferlerini onaylamak senin ne isin var benim kanalımdaki videolar ile alakalı icerikten.
PayPal kullanmak artık iskence haline gelecek galiba.
Kimse kullanmasın, bu adamlar kendi ceplerine parayı koyma derdindeler.

WebMoney ve Banka kullanın ama PP gercekten bitmistir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri