paypaldan Son Dakika Mesaj Geldi

• Kullanıcı wareback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış :) paypalın bundan etkilenecegini mi saniyorsunuz? Saniyede 71 dolar kazanan bir şirketten bahsediyoruz dünyanın en çok kazanan 6. sitesi. paypalın kendi kuralları var yaptırımları normal. Burdaki eşeklik quizde. Paypal diger partner şirketlerine neden bloke koymuyor ? Paypali komple kapatmasi lazim quizin

bende saatte 2 $ kazanıyorum paypal uzerınden,benım gıbı bınlerce ınsan var,padişahtan buyuk allah var,siz benı dınleyın :)

---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:13 ----------

internet bankacılığından hesap açabilioyorsunuz hemen kendime dolar hesabı açtım paypal dan direk bankaya taşıdım ödeme şeklini 5dknızı almıyor

hangı bankayı kullanıyorsun dostum

bende saatte 2 $ kazanıyorum paypal uzerınden,benım gıbı bınlerce ınsan var,padişahtan buyuk allah var,siz benı dınleyın :)

---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:13 ----------

hangı bankayı kullanıyorsun dostum

ziraat bankası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri