Paypaldan Telefon Geldi...(Dublin)

en iyisi webmoney istediğin kadar cüzdan aç skypetan anında desteğide var. :)

Şimdi yarın arayıp ne diyelim bunlara?

Dün Dublin merkezden arandığını, youtube'den partner ile kazanç elde ettiğini özet geçerek son gelen ödemeye istinaden kanal url istendiğini, paypal böyle bir hakkının olup olmadığını sorabilirsin.Neden ödemelerin bloke konulduğunu farklı partnerlerin paypal ödemelerinde bloke konulmadığını sorup anlatabilirsin.Karşındaki kişi eğer bu konuda bilgili ise sana yol gösterecektir.

Eğer bilgisi yok ise; Klasik cümleler kurup " başka yardımcı olabileceğim konu varmı " gibi bir şey söyleyip görüşmeyi bitirmek istediğini tarafına iletecektir.

Dün Dublin merkezden arandığını, youtube'den partner ile kazanç elde ettiğini özet geçerek son gelen ödemeye istinaden kanal url istendiğini, paypal böyle bir hakkının olup olmadığını sorabilirsin.Neden ödemelerin bloke konulduğunu farklı partnerlerin paypal ödemelerinde bloke konulmadığını sorup anlatabilirsin.Karşındaki kişi eğer bu konuda bilgili ise sana yol gösterecektir.

Eğer bilgisi yok ise; Klasik cümleler kurup " başka yardımcı olabileceğim konu varmı " gibi bir şey söyleyip görüşmeyi bitirmek istediğini tarafına iletecektir.

Beni aramadılar hocam. Sadece hesabım sınırlandırıldı. Konuyu açan arkadaşla kullanıcı adlarımız benziyor karıştı sanırım :)

Yalnız bana gelen mailde incelenen (son) ödemelerin 2si mn 1i life ödemesi. Hangi partner sıkıntı oluyor karıştı iyice bir an evvel kapanan kanalların da parasını alıp kurtulabiliriz insallah

Beni aramadılar hocam. Sadece hesabım sınırlandırıldı. Konuyu açan arkadaşla kullanıcı adlarımız benziyor karıştı sanırım :)

Yalnız bana gelen mailde incelenen (son) ödemelerin 2si mn 1i life ödemesi. Hangi partner sıkıntı oluyor karıştı iyice bir an evvel kapanan kanalların da parasını alıp kurtulabiliriz insallah

hocam mn ayın kaçında ödedi şimdi mi düştü blokesi ? birde parayı çekmediniz mi çok ilginç şeyler oluyor onlar aile seçeneği tarzı yolluyorlar disputede açamazlar cok ilginç

Şimdi benim mesajımdan mn ödemeleri sorun çıkarıyor anlamı çıkarmayın arkadaşlar. Mailde yazan ödemelerde hem mn hem life ödemeleri var ama hangisi sorun çıkarmış sabah öğrenirim

Şimdi benim mesajımdan mn ödemeleri sorun çıkarıyor anlamı çıkarmayın arkadaşlar. Mailde yazan ödemelerde hem mn hem life ödemeleri var ama hangisi sorun çıkarmış sabah öğrenirim

dostum bı zahmet bızıde bılgılendır bence,sana tavsıyem fazla tavız vermemen sonucta yasa dısı bır ıs yapılmıyo,

hocam mn ayın kaçında ödedi şimdi mi düştü blokesi ? birde parayı çekmediniz mi çok ilginç şeyler oluyor onlar aile seçeneği tarzı yolluyorlar disputede açamazlar cok ilginç

6 şubatta geldi ödeme hocam. Mn ödemeleri düşüktü zaten hesapta tutuyordum. Lifetan gelen ödemeyi dün bozdurdum life ödemesinin büyük kısmı hesapta değildi. Dediğim gibi mn ödemeleri sorun çıkardı demiyorum gelen mailde mn ödemesi görünüyor sadece

haberleri yoksa TR dekileri bulaştırmamak lazım ay sonu haberleri olsun daha iyi şimdi galyana gelip bütün ödemelere salça olurlar. :mad:

5 gün süre vermişler, ay sonuna kadar mecburen bulaştıracaz hocam

dostum bı zahmet bızıde bılgılendır bence,sana tavsıyem fazla tavız vermemen sonucta yasa dısı bır ıs yapılmıyo,

Bilgilendiririm hocam saolasn

bana gelen ödeme yt den gelmedi beni niye sınırlandırdı bunlar :D

---------- Spam Engelliyici 04:07 ---------- Önceki Mesaj 04:07 ----------

Lütfen bakınız:
- Işlem 05W00002MR787881F , tarihi: 23 Şubat 2015, miktar: 250.00 TRY
- Işlem 35547070RD078983W , tarihi: 23 Şubat 2015, miktar: 250.00 TRY
- Işlem 16B80103AS9706441 , tarihi: 16 Şubat 2015, miktar: 12.00 TRY
- Işlem 9MD45716S4055631V , tarihi: 09 Şubat 2015, miktar: 10.00 TRY

Paypal kopya içerikler üzerinden yapılan ticareti ""sahibi olmadığınız ve kanunlara aykırı olarak ticaretini yapmaya çalıştığınız herhangi bir ürün yada markayı kopyalayıp satmak/pazarlamak"" tespit etmesi durumunda işlemleri kısıtlayarak paraya el koyabilmektedir.
Tıpkı yasa dışı olan herhangi bir şeyin posta aracılığı ile taşınmasının tespitinde, postaya el konulması gibi düşünebilirsiniz.
Daha önce bu tarz vak'a ile karşılan birisi daha vardı.

bana daha uğramadı paypal yurtdışına para transferi yapıyorum hep , Allahtan partner çalışmıyorum

demekki mn life vs alakası yok bunun samsung hocamın kanal ödemeleri olmadığı halde gelmiş parayı gönderen arkadaşlar açıklamalara alım satım ile alakalı birşey yazmışlar mı acaba ?

""sahibi olmadığınız ve kanunlara aykırı olarak ticaretini yapmaya çalıştığınız herhangi bir ürün yada markayı kopyalayıp satmak/pazarlamak"bu maddeyi bahane eder ödeme yapmaz münkünse elinde özgün kanalların varsa onların linklerini ver en kalıcı çözüm bu

ya bırakın şu paypalı boşverin
bunlardan hiçbişey olmaz
adsense web money tam gaz...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri