Paypaldan Telefon Geldi...(Dublin)

Benim de hesabım sınırlandırılmış, life ödemesi almıştım dün onun üzerine olmuş sanırım. Belge gönderin diyor ama gönderilecek belgeyi yazmamışlar. Kimlik mi istiyorlar şimdi bunlar? Yarın bir arayalım bakalım çözülür inşallah

arayan kişi dolandırıcı filan diyorsunuzda,adamların numarası ortada yani arayıp onaylaması 2dl sürmez.ayrıca zaten hesaplarda bloke yemiş,demekki gerçek.üstelik bu ilk kez olmuyor,geçen aylardada yaptı paypal bunu.bloke koydugu hesaplarla ilgili bu bilgileri istediler.adamlar daha önce bu sorunu yaşayan arkadaşlara açık şekilde belirtmişti,youtubeden gelen paraları paypala almayın diye.daha dogrusu özgün,size ait olan içerikte kanallardan gelmiyorsa paypala almayın demişlerdi.şimdi bişey yapmasan hesapları açmayacaklar,istedikleri bilgileri gönderseniz bu videolar size ait degil yani yok size para diyecekler...

Benim de hesabım sınırlandırılmış, life ödemesi almıştım dün onun üzerine olmuş sanırım. Belge gönderin diyor ama gönderilecek belgeyi yazmamışlar. Kimlik mi istiyorlar şimdi bunlar? Yarın bir arayalım bakalım çözülür inşallah

ödemeler hangi kanallar için yapıldıysa,o kanallardaki videoların size ait oldugunu ispatlayın diyorlar.mesela kanal d ye ait videolar var diyelim kanalınızda,o videolardan para kazanmak için kanal d ile aranızdaki sözleşmeyi istiyorlar.fakat bu konu onları neden ilgilendiriyor ben onu anlamadım bi türlü.

bunların yüzünden oturdum bütün kanalları wm ye taşıyorum.akşam akşam iş çıkardılar.ne zamandır üşeniyordum ,iyi de oldu.

Kapanan kanalların dashboad giremediğimiz için güncelleyemedik. Şimdi paypalla uğraşacaz bide.
Tüm ödeme alanlar bloke mi yedi?

Kapanan kanalların dashboad giremediğimiz için güncelleyemedik. Şimdi paypalla uğraşacaz bide.

ödeme almadıgım halde bloke yedim.

Ayrıca işin garibi paypal değilde arkadaşın yolladıgı parayda bloke yedim şakamıdır nedir bu koduklarım

Diğer networklarda niye olmuyor peki ? Niye çünkü paravan şirketler üzerinden göndermiyor herşeyi ortadı network ün. Açın gözünüzü paypal kara para aklanıyor diye bloke koyuyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende öyle diyordum ama geçen gün kapanan kanalların panellerine girip degişirdim hocam.kanallar kapalı,quiz paneline girmek isteyince cep onayı istediler ve cep onayı yapınca panellere girdim,degiştirip çıktım.

arayan kişi dolandırıcı filan diyorsunuzda,adamların numarası ortada yani arayıp onaylaması 2dl sürmez.ayrıca zaten hesaplarda bloke yemiş,demekki gerçek.üstelik bu ilk kez olmuyor,geçen aylardada yaptı paypal bunu.bloke koydugu hesaplarla ilgili bu bilgileri istediler.adamlar daha önce bu sorunu yaşayan arkadaşlara açık şekilde belirtmişti,youtubeden gelen paraları paypala almayın diye.daha dogrusu özgün,size ait olan içerikte kanallardan gelmiyorsa paypala almayın demişlerdi.şimdi bişey yapmasan hesapları açmayacaklar,istedikleri bilgileri gönderseniz bu videolar size ait degil yani yok size para diyecekler...

ödeme yöntemini değiştirdim zaten,eskiden gelen ödemeler için kapamışlar,Başka işler için kullanıyordum demekki hiç kullanmamak gerekiyormuş

bende öyle diyordum ama geçen gün kapanan kanalların panellerine girip degişirdim hocam.kanallar kapalı,quiz paneline girmek isteyince cep onayı istediler ve cep onayı yapınca panellere girdim,degiştirip çıktım.

Hocam bu ayın 27sinde ödeme alacağım kanallar var. Onların değiştirdim fakat yetişemedim. Mart ayında bu ödeme yöntemi geçerli olacak diyor. Bu ay kapananıpta gelecek aylarda alacağım kanallar zaten banka ve wm de.
Ben quize günde 10 mail atmama rağmen cevap atmıyorlar. Diyorumki değiştirdiğim kanalları martta değilde bu ay işleme alın. Paypalla hem siz hem ben uğraşmam. Ama cevap atmıyorlar.

Karapara aklama olayini ben de duymustum kedoo grubuna ait networkler icin ama paypalin bu konuda yaptirimi olacagini dusunmemistim, acikcasi ben cok farkli networklerden ayri ayri onlarca odeme aliyorum, hic sorun yasamadim, quiz ve life kullanmiyorum paypalda, kullanirsam sadece banka odemesi aliyorum. Quiz ve life disinda odeme alip paypaldan bu sekilde mesaj alan olmadi sanirim.

Diğer networklarda niye olmuyor peki ? Niye çünkü paravan şirketler üzerinden göndermiyor herşeyi ortadı network ün. Açın gözünüzü paypal kara para aklanıyor diye bloke koyuyor.

Bence düşündüğüm gibi life ve quiz paravan şirketler ile kara para aklıyor sırf paypal yasal sorunlarla uğraşmak istememek içinde bloke koyup geri iade yapıyor.Mutlaka bir iş var bunda.Türkiye üzerinden gerçekleşen büyük bir operasyon bu gibi geliyor.Yoksa avrupada abd kullanan vardır illa ki.Hem youtube de sözleşme feshi de yapardı

5000 kişi birden savcılığa suç duyurusunda bulunsa...
Paypal dolandırdı bizi diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri