Paypal'den Rec ödemesine bloke!

bundan sonra olacak olanı söylüyorum, paypal yarın akşama doğru parayı iade edecek, rec ise panelde ödendi olarak göstermeye devam edecek ;) o para yanacak yani, geçen ay başıma gelen olay aynen aktardım :D
Kurtaramaz miyiz hicbir sekilde

Mobilden yazildi.

bundan sonra olacak olanı söylüyorum, paypal yarın akşama doğru parayı iade edecek, rec ise panelde ödendi olarak göstermeye devam edecek ;) o para yanacak yani, geçen ay başıma gelen olay aynen aktardım :D

Sizdemi gecen ay bloke yiyenlerdensiniz hocam benim iletişime geçtiğim 2 kişi blokeden sonra parasını aldılar geri iade olmadan bloke kendiliğinden kalkmış

Hiç ödeme almadım o yüzden soruyorum.. Paypal dısında partnerlerin baska ödeme yöntemi mevcutmu

hocam şubat ayının kesinleşmesi ne zaman olur ben şubat ayının kazancını bankaya almak istiyorum ne zamana kadar ödeme değişikliği yapmam gerekir

hocam şubat ayının kesinleşmesi ne zaman olur ben şubat ayının kazancını bankaya almak istiyorum ne zamana kadar ödeme değişikliği yapmam gerekir

geçmiştir hocam şubat.14-05 arası artık degişiklik yapılabiliyor sadece.creative ve recde degiştirmeye çalışın,hemen uyarı veriyor degiştiremezsin diye.

düzeltme :

"Updating of a payment method is not possible between the 5th and the 14th in the month." diyormuş hocam....

bu durumda tek karlı cıkan paypal,bloke koy paralar kalsın ıcerde

geçmiştir hocam şubat.14-05 arası artık degişiklik yapılabiliyor sadece.creative ve recde degiştirmeye çalışın,hemen uyarı veriyor degiştiremezsin diye.

"Updating of a payment method is not possible between the 5th and the 14th in the month."

diyor....

hocam şubat ayının ödemisini nisan ayında alıcam yani nisanın 5 ine kadar değişiklik yapamazmıyım

hocam o yadığınız ing yazıda sanırsam ayın 5 ile 14 ü arasında ödeme değişikliği yapılmaz yazıyor

aynen hocam,5-14 arası degişiklik yok.fakat bikaç gün sonra şubat kazançları kesinleşir.kesinleştikten sonra yapılan degişiklige uyarlar mı onu bilemiyorum.eger kesinleşme zamanındaki ödeme yöntemine gönderirlerse sıkıntı olur.mesela biçok arkadaş quiz,life da bu degişikligi yaptı ama ödemeler yine eski hesaba gitti yani paypala.

aynen hocam,5-14 arası degişiklik yok.fakat bikaç gün sonra şubat kazançları kesinleşir.kesinleştikten sonra yapılan degişiklige uyarlar mı onu bilemiyorum.eger kesinleşme zamanındaki ödeme yöntemine gönderirlerse sıkıntı olur.mesela biçok arkadaş quiz,life da bu degişikligi yaptı ama ödemeler yine eski hesaba gitti yani paypala.

15 inde ödemeyi bankaya almam lazım o zman fakat banka hesabımın dolar bazında olmasımı gerekir

15 inde ödemeyi bankaya almam lazım o zman fakat banka hesabımın dolar bazında olmasımı gerekir

Kesinleşmeler 20 sinden sonra oluyor ozamana kadar değişirsen sorun olmaz bankaya alırsın şubat kazancını hocam 150 dolar limit var ama

Kesinleşmeler 20 sinden sonra oluyor ozamana kadar değişirsen sorun olmaz bankaya alırsın şubat kazancını hocam 150 dolar limit var ama

hocam ödemeyi almam için banka hesabımın dolar olmasımı gerekiyor

hocam ödemeyi almam için banka hesabımın dolar olmasımı gerekiyor

Hocam o kunuda kesin bi bilgim yok tl hesabı olunca para havuzda kalıyor herhhalde dolar olması daha iyi benim dolar hesabı hiç bi sorun yaşamadım bugüne kadar

benim bir odeme geri iade oldu bile, sanırım rec studios dan pp ye odeme alamayacagız

..........

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri