pc bozuldu 280 tl para istiyorlar

istersen aşağıdaki özelliklerdeki bilgisayar kasasını sana 100 tl'ye verebilirim.

İşlemci : AMD Sempron 3000+
Ana Kart : Ecs 760gx-m2
Harddisk : 250 GB Seagate
Ram : 512 mb ddr 400
Ekran Kartı : 128 mb nvidia geoforce4 mx4000
Cd Okuyucu : LG

sc005.jpg

pqsfu.jpg

pqsfd.jpg

pqsc8.jpg

bende böyle bişey var almak istersen 400 tl bırakırım ....
[Resimler temsilidir. Satma nedenim yoktu konuyu görünce ekledim . ]
Laptop temiz kullanılmıştır..
TEKNİK ÖZELLİKLER

Ürün Kodu : DV2650 GY442EA
İşlemci : Intel® Pentium® Core2Duo T7500 2.2 GHz 4 MB
Bellek : 3 GB (2 x 1 GB) DDR2 667 MHz , max. 4GB
Ethernet : 10/100 Mbps
Modem : 56K modem
Mouse : Touchpad
Klavye : Türkçe Q
Harddisk : 160 GB 5400 rpm SATA
ODD Ürünü : DVD +/- RW SM LS
Ekran Kartı : Nvidia Geforce 8400M PCI Express® 64MB - 831MB
Ekran Tipi : 14,1 WXGA HD Parlak Ekran (1.280 x 800) / Webcam
Monitör Çıkışı : Var
TV-Out : S-Video
Wireless : Intel® Wireless LAN 802.11a/b/g
Bluetooth : Var
Usb : 2 x USB 2.0
IEEE 1394 : Var
PCMCI : 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34 support)
Ses Kartı : 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
İşletim Sistemi : Win7 Pro Yüklü
Boyutlar : 237 x 334 x 260 mm
Batarya : 6 Hücreli Li-Ion -- 90 W AC Güç Adaptörü
Ağırlık : 2,43 kg
Çanta : Var
Cache : 4MB
Card Reader : 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu

Web Kamera : HP Pavilion web kamera
:
Diğer : HP Mobile Uzaktan Kumanda, HDMI çıkış

[Dokunmatik Tuş takımı ve Parmak Okuyuculu]

2 adet yedek batarya ve laptop soğutucusu ile vereceğim

satma sebebim bilgisayar fazlalığından

Arkadas para yok diye yeni konu acmis :) bir zahmet ilk actigi konuya bakip sorularimi cevablarsa nasil bir yol izlemesi konusunda yardimci olacaktim ama, ikinci actigi konuyu gorunce vaz gectim..

Arkadasim kendi reklamlarina tikladigini soylemissin, ben bir adwors reklam vereniyim yani benim reklamimi yayinlamiyorsan bile benim gibi yuzlerce kisinin reklamini yayinliyorsun yaziktir.!! bizden dusen 3-5 kurus onemli degil ama senin bu hakka girmen nelere maal oldugunu umarim anlamissindir

ben o zamanlar bilmiyirdum zaten baskalarin hakkina girdigimi anlar anlamaz hemen biraktim bu isi ve bu forumla tanistim nasik para kazanacagimi burda ogrendim simdi normal yollardan kazanmak siyiyorum ama
.........

ben o zamanlar bilmiyirdum zaten baskalarin hakkina girdigimi anlar anlamaz hemen biraktim bu isi ve bu forumla tanistim nasik para kazanacagimi burda ogrendim simdi normal yollardan kazanmak siyiyorum ama
.........

ama is isden gecti...

yeni adsense acman skintilidir, farkli ip den farkli pc den herseyi farkli bir adsense hsabi kur, ve bu adsense ile sorun yasadigin kanallarida bos ver, yeni kanal yeni adsense eslestir ve durustce kazanma bak... birde size soyle birsey soyleyim, ister taktik ister tavsiye algilayin, ayin 25 den beri bein adsensede tuhaf bir durum var... tik sayilari size komik gelecek ama gercekten bu is icin para kazanmak isteyenler icin o rakamlari tavan yaptira bilirsiniz....

simdi benim youtubedeki ili**** az cok herkes tarafindan bilinmekte para kazaniyim tbm yukseltiyim daha cok tik aliyim video yukleyim hic umrumda degil, biri ihtarmi alti hangi videodan ? yukle birde bana atsin o mantikla youtubedeyim... bu yuzden gunde 1000 - 1500 izlenme olur 35-40 tik olur TBM utancindan 0 olmak istemez 1 olur :) kazanc en fazla 0.50 olur ki ben bu rakami gorunce bayram ederim :D 1 euro ya ne kalmis :) diye yani benim durumum bu fakat 3-4 gundur yani 24-25 gibi youtubeyle pek isim olmuyor is guc burdaki sorular derken ne denemek amcli ne is kanalima video yukleyemedim 25 den bu yana tiklarda bir yukselme var, 35-40 tik yerini 200-250 ler aldi safa TO su 11 altina dusmuyor ben bu durumu adsenseye bildirdim fakat az once skypede bir arkadasla bu konuyu tartisdik videolu reklamlardan oluyor o dedi...

TBM yukseltmeyle niye ugrasiyorsunuz ki ? 100 tik alip TBM 0.30 olacagina

1000 tik alin TBM 0.15 olsun.... video lu reklamlar 8 dk yi gecen videolarda gozukmektedir yapmaniz gereken tek sey 15 dk uzunlugunda bir video atip bir baslangica birde ortasina videolu reklam yerlestirmek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri