pc bozuldu 280 tl para istiyorlar

harekir

Yasaklanmış
arkadaslar pc bozuldu ve 280 tl para istiyorlarmis yapmaya babam konusmus ama sanirsam ana kartla islemcide sorun oldu ve yeni kasa fiyatini 600 tl demis bende bu bozulan kasayi ve ekranini satip laptop almayi dusunuyorum sizce bu sekilde kasa ve ekran fiyati nekadara satarim

Özelliklerini söyle. Toptan sat ya da tek tek sat.
Özelliklerini söyler misin Ekran Kartının, Ram'in HDD'nin(HDD Kaç GB?)

ozellikler 2 gb ram 250 gb hard disk ekran karti yok heralde onboard seklinde olmasi lazim dvd si falan filan ekraniyla 300 400 tl etmezmi pc

ben parca parca satamam kardesim ben direk satip parayi nakit alip bir tane laptop almayi planliyorum sizce ne kadara satilir boyle bir pc ucuza vermeyelim simdi ne kadar cok olursa o kadar rahatlayacagim almak icin

sahibinden.com'a ilan ver işe yarayan parçaları sonrada ordan 2.el bilgisayar al

ikinci el almak falan beni bozar ben gidip sifir alacagim ama bu kasa ile ekran ne kadar eder bana onu soylerseniz sevinirim ortalama bir fiyatla

2. el alım satım dükkanında çalışıyorum bu özellikte bi kasayı monitörüyle birlikte 150 200 e alıyoruz kardeşim yani masaüstlerinin 2.el piyasası çok düşük

ben 300 e satsam yeterli bana ya o kadarda olsun zaten 2 gb ram 60 70 tl 250 gb 100 tl falan olur diyelim dvd 50 tl ekranada 150 tl desen zaten 360 tl eder daha diger seyleri haric ben 300 e satsam yeter diyebilirim

Sıfır olarak;

2 gb ram satış fiyatları 100-120 arasında.
250 gb hard disk 100-180 tl arası.

İkinci el olarak;
15-17 inc monitörler 30-60 tl arasında değişiyor.

Bilgisayarının 300-400 gibi bir fiyata satılacağını pek sanmıyorum ama yine de araştırabilirsin.

toplami 300 tl olsun bana yeter gibi ya

İnternet kafelere gidip fiyat isteyebilirsin, onlar diğer bilgisayarcılardan biraz daha fazla para verir.Baktın istediğin fiyatı vermiyorlar, parça olarak internetten satman daha mantıklı, daha çabuk müşteri bulursun.

burada tanidik internet kafeler var en iyisi onlara sormak onlar icin ne kadar pc o kadar kazanc buyuk ihtimalle istedigim parayi verirler onlar

Ben 1 gb Ati radeon ekran kartı almıstım 300 Tl ydi fiyatı
4 çekirdek işlemci amd fx 4100 220 tl
gigabytle anakart,4 g ram kingston ve gigabyte kasa bunların fiyatını hatırlamıyorum ama tüm parçaların toplamı 920 Tl tutmuştu.Alalı 5 aymı ne oldu.

ben leptop almayi planliyorun kardesim saatlerde sadece bir yerde takilip kalmaktan biktim balkonda bahcedede takilmakniatoyorum

ben leptop almayi planliyorun kardesim saatlerde sadece bir yerde takilip kalmaktan biktim balkonda bahcedede takilmakniatoyorum
memelek neresi ? nerde yasiyorsunuz ?

bilgisayarini 300 etmez..

anakart arizalanmis ise ama islemci ve anakart arizalnmasi ben ilk defa duydum ikisi ayni anda ariza yapmaz.!!! siz once neler yaptiginizi ve suanda pc den nasil tepki aldiginizi anlatirsaniz arizayi tahmin edebilir tahmini bir fiyat verebilirim birde sehirnizi soylerseniz varsa tanidiklar yonlendirebilirim, tum bunlaribir kenara birakip pc niz nekadar eder ??

monitor kac inc markasi ne ?
ram nekadar ?
harddisk nekadar ?
yaninda aksesuar olarak ne var ? hoparlor kamera microfon gibi...

alacak kim ise kasaya zaten para vermez diger parcalar icin bir fiyat veriri ve tahmin ettiginizde cok dusuk olabilir yukarda ki sorduklarimi cevap larsaniz verebileceginiz rakamlari soyleyim en azindan cok ucuza vermeyin...

2gb rem 100 120 demişiniz gelin ben 50tl vereyim hemen, hdd 60 tl zor eder
satamassın heleki bilgisayarcıya,ama ist da isen ben sana yardımcı olayım pcnin anakartmı cpu mu arızalı yaparız,hallederiz,elimde anakart cpu rem vs var fazladan, maksat işin görülsün,he dedigin fiyatlara satabikirsen hiç durma sat
etc nin dedigi gibi ya anakart arıza yapar ya işlemci işlemci ama ikisi birden arızalanmaz aynı zamanda
bu arada asus 775 pin anakart pentium 3.0 cpu 1gb ddr 2 rem 250 gb sata hdd 100 tl isteyene verebilirim

arkadaşım hiç boşuna uğraşma, o bilgisayara 100 tl bile verirlerse gözün kapalı ver. Çünkü artık internet cafeler bile 2.el bilgisayar almıyor. adamlar sıfırını 600 tl ye üstelik 12 ay taksitle veriyorlar. çok zor satarsn

bir arkadaşım ikinci el bir masaüstü bilgisayar aldı özellikleri seninkinden çok çok daha iyi monitör hoparlör kamera mikrofon full özelllikli 400 e aldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri