Pc Format Atıcam Ama Hangisini Atsam

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Home Basic,Home Premium,Professional,Ultimate

Arkadaşlar benim bilgisayarım özellikleir şunlar:
İntel Pentium [email protected] İşlemci hızı 1.81 ghz
Ram:4.00 GB RAM
Ekran Kartı:Aöd radeon Hd 5550 1 GB 128 BİT
Hardisk:80 GB
Power:400 watt
Anakart:Asus P5DL2

Arkadaşlar özelliklerim bunlar windows 7 kullanmak istiyorum.Sizce hangisini atmam lazım.Windows 32 bit mi 64 bit mi atmam lazım.Bunu karar verdikten sonra bu sisteme göre en hızlı kullanacağım hangisidir.

32 bit kurarsan ram den tam verim alamazsın 3 gb kullanır en fazla 32 bit ama şöyle bişey var gider 64 bit kurarsan bu sefer işlemci iyi değil o yüzden 32 bite talim

32 bit hocam. 4GB üstü ram için 64 bit ideal ama daha düşükler için 32 bit üzmez

tamam hocam 32 bit atıcam

---------- Mesaj saat 09:49:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:48:28 civarında gönderildi. ----------

Windows xp'den şaşma 32 bit kur. Kısa zamanda imkanın olduğunda değiş hocam bilgisayarı.

hocam inş youtube para kazanırsam daha doğrusu kazanıyorum şansım yaver giderse halledicem

---------- Mesaj saat 09:50:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:49:10 civarında gönderildi. ----------

32 bit kurarsan ram den tam verim alamazsın 3 gb kullanır en fazla 32 bit ama şöyle bişey var gider 64 bit kurarsan bu sefer işlemci iyi değil o yüzden 32 bite talim

evet hocam 32 atmak demek daha mantıklı evet hocam benim işlemci çok eski
32 bit atıcam

---------- Mesaj saat 09:52:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:50:59 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar 32 karar kıldık ama benim asıl sorum Home basic,Premium,Professional,Ultimate bunlardan hangisi atarsam daha fazla yarar sağlarım hem benim işletim sistemime hangisi daha iyi uyar ve hızlı çalıştırır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri