Pc nin Yön Tuşları Sorunu

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

daralll

Guest
marka-model:casper nirvana nb

benim yeğenin px sinde yön tuşları çalışmıyor,neden olabilir...
sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim ama sorun aynen devam ediyor...
gerçi pc nin açılıp tozdan temizlenmesi gerekir diye düşünüyorum ama donanımsal mı değil mi kontrol etmenin başka yolu var mı?

hocam klavyeye sıvıteması oldumu yada kalvyeyi komple sokun tekrar takın kablosunu tam takdığınızdan eminolun hiç birşey yapmayıp eğer istanbul mecidiye köy e akınsanız getirin bakayım cihaza casper bayisiyim

Driver ve Toz ile alakası yoktur. Sıvı teması olmuş mu buda önemli tabi. Sorunu en ince detayın akadar anlatmaz iseniz bu şekilde çok fazla gerçeğe yakın sonuç alamazsınız.

Oyun oynarken mi çalışmıyor ?
Sayfalarda gezinirken aşağı yukarı mı yapmıyor ?

Gibi... Klavye arızası veya sadece o tuşların temas ettiği nokta ile alakalı olabilir veya oyunda ise oyun ayrlarından olabilir. Anakar üzerinde klavye okuyucularından da olabilir.

Yani açıp toz falan almaya kalkmayın iyce bozarsınız. Teknik Servie götürük inceletmenizde fayda var eğer klavye bozuk teşhisi konarsa Kendiniz değiştirmeyi tavsiye etmem ama fiyat yönünden kendinşz değiştirmeniz daha iyi olur :)

25-30 TL ye bulabilirsiniz klavyesini.

hocam klavyeye sıvıteması oldumu yada kalvyeyi komple sokun tekrar takın kablosunu tam takdığınızdan eminolun hiç birşey yapmayıp eğer istanbul mecidiye köy e akınsanız getirin bakayım cihaza casper bayisiyim

Hocam siz sdece caspermı tamir ediyorsunuz :D FOrmat fiyatları ne kadar

Hocam siz sdece caspermı tamir ediyorsunuz :D FOrmat fiyatları ne kadar
hocam istanbul içi ise ve mecidiye köy yada perpa ticaret merkezine yakınsanız size yardımcı olayım ücretsiz buarada size
@condomjr format atarken arkadasın pcye keylog at hocam da ne yapıyormus bır bakalım :D :D :D
hocam onlardan hiç anlamıyorum botnet rat trojenmiş keylogger onlarda ney öyle yararlı şeylere benziyor :D

hocam istanbul içi ise ve mecidiye köy yada perpa ticaret merkezine yakınsanız size yardımcı olayım ücretsiz buarada size
hocam onlardan hiç anlamıyorum botnet rat trojenmiş keylogger onlarda ney öyle yararlı şeylere benziyor :D

ahaha hocam kım ney ne oluyor olayına donmus :D

konu dışı [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] kardeşim pm at sana eve geçince bir güzellik yapayım uzakdan eğer yaparsan getirmene gerek kalmaz ;)

konu dışı [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] kardeşim pm at sana eve geçince bir güzellik yapayım uzakdan eğer yaparsan getirmene gerek kalmaz ;)

bana uzaktan uzaktan hıc dokunmadan falan filan yapıyorsun şşş noluyor :D :D

---------- Mesaj saat 18:20:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:19:49 civarında gönderildi. ----------

10 da neymiş torrentten indir çek dvdye 1 dvd 50 kuruş :D

mübarek microsoft kul hakkına girmeyek :D :D

hocam öncelikle tşk ederim dün bir sorun olustu pcde:D 7*8 saat ugrastıkda ondan sordum aklımızda olsun ben güvenemiyorum her adama pcyi bırakmaya oyüzden eski kafalıyım yani hala :D acaba içindeki paraçayımı değişiyorlar:D kafasıs ondan sordum tanıdık biri iyi olur ben pc düzelmesse Size pm atar adresi alırm :D

bana uzaktan uzaktan hıc dokunmadan falan filan yapıyorsun şşş noluyor :D :D

---------- Mesaj saat 18:20:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:19:49 civarında gönderildi. ----------

mübarek microsoft kul hakkına girmeyek :D :D
hocam isimler karış tı @mixnewss e yazacaktım san yazmısım kusura bakma :D

misnewss kardeşim istediğin zaman pm at beraber atalım formatı sende gör ne nasıl oluyor tekrardan dediğim gibi pm at eve geçince sana bir güzellik yapayım kendi formatını kendin atarsın eğer yapa bilirsen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri