PC'den PC'ye Veri Aktarma?

reoanew

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bir pc'den diğerine veri aktarmak için alternatif yollar olarak ne önerirsiniz?
flasha veya hdd ye atıp aktarmak istemiyorum. Ethernet kablosu bağlantısıyla aktarmak istemiyorum. Aynı ağ üzerinden aktarmak istemiyorum. Bulut depolamadan aktarmak istemiyorum :D Bunun haricinde herhangi bir kablo bağlantısı ile aktarmak mümkün olur mu yada bir harici harddiski aynı anda iki farklı pc görür mü? Konuya ilişkin bilgisi olan arkadaşlar bilgi paylaşabilirse çok sevinirim

Aktarım yapmak istediğin pc'nin hdd'sini sök, ötekine tak ve istediğin dosyayı aktar en hızlı ve kolay çözüm

Aktarım yapmak istediğin pc'nin hdd'sini sök, ötekine tak ve istediğin dosyayı aktar en hızlı ve kolay çözüm

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam konuda detay vermeyi unuttum çünkü bu işlemi her gün yapıyorum render bilgisayarımda videoları hazırlayıp diğer pc'ye atıyorum (İki ayrı internet, iki ayrı pc iki ayrı kanalım var) sürekli hariciyi tak ana makineden al sonra diğer pcye atmak zahmetli oluyor :) Bunun için hani belki usb kablo bağlantısı gibi birşey olur mu diye düşündüm. Ethernet kablosu ile dosya paylaşımı yapayım dedim ama ana makine de tek ethernet çıkışı var

Ethernet kablosu ile dosya paylaşımı yapayım dedim ama ana makine de tek ethernet çıkışı var

Şöyle bir adaptor alıp ucuz yolla, alternatif ve hızlı aktarım yapabilirsin

HTB1Uo9aRVXXXXc2XpXXq6xXFXXXg.jpg

kullandığınız sistem üzerinden ağ bağlantısı sağlayarak karşılıklı ağ girişine izin verin ilk kurulumda verilen şifreleri saklayarak diğer pc den ağda bulunan diğer ps ye bağlanın bağlanma sırasında şifre isteyecektir ona bu aldığınız şifreyi ekleyerek pc ler arası ağ girişi sağlana bilir detaylı videolar youtube efendide mevcut

kullandığınız sistem üzerinden ağ bağlantısı sağlayarak karşılıklı ağ girişine izin verin ilk kurulumda verilen şifreleri saklayarak diğer pc den ağda bulunan diğer ps ye bağlanın bağlanma sırasında şifre isteyecektir ona bu aldığınız şifreyi ekleyerek pc ler arası ağ girişi sağlana bilir detaylı videolar youtube efendide mevcut

teşekkürler hocam öneriniz için ama ben iki pcnin de birbirinin internet ağını görmesini istemiyorum malum herşeyden nem kapar olduk yt yüzünden :D ama yine de yazdığınız için teşekkür ederim

herşeye ragmen,harici sürücü ile taşımak bana en iyi seçim gibi göründü.dosya boyutlarına göre flash disk olur,harici hdd olur yani bunda ne sorun var anlamadım :) zamanında dükkanda 3-4 pc arasında dosyaları hep bu şekilde taşıdım ben.

herşeye ragmen,harici sürücü ile taşımak bana en iyi seçim gibi göründü.dosya boyutlarına göre flash disk olur,harici hdd olur yani bunda ne sorun var anlamadım :) zamanında dükkanda 3-4 pc arasında dosyaları hep bu şekilde taşıdım ben.

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam zaten bu şekilde uzun zamandır taşıyorum bunda bir sorun yok, amacım zamandan tasarruf etmek, sürekli bilgisayar bileşenleriyle uğraşmamak :)

teşekkürler hocam öneriniz için ama ben iki pcnin de birbirinin internet ağını görmesini istemiyorum malum herşeyden nem kapar olduk yt yüzünden :D ama yine de yazdığınız için teşekkür ederim

Merhaba, pcde bir klasör oluşturup, o klasorude ağda paylaşıma açın şifreli şekilde. yani korkmayın, sandıgınız gibi bunun birbirinin internetini paylaşması ile bir alakası yok. yani birinde olan virus trojen veya başka bir uygulama, oraya giremez. google o klasorü bilmez içine girmez. kanalları biribiri ile bağdaştırmaz. Boşuna kablo ile vs eziyet çekmeyin.

Son düzenleme:
Bilgisayardan bir klasör açıp ağda paylaşıma açıyorum, modeme bağlı telefon, tablet, TV ağda ne kadar cihaz varsa bu klasörü ortak kullanıyor. Gayet basit ve hızlı, youtube da falan anlatan videolar vardır.

Bilgisayardan bir klasör açıp ağda paylaşıma açıyorum, modeme bağlı telefon, tablet, TV ağda ne kadar cihaz varsa bu klasörü ortak kullanıyor. Gayet basit ve hızlı, youtube da falan anlatan videolar vardır.

akla ilk gelen şey bu ama,ilk mesajda arkadaş özellikle bunu istemedigini belirtmiş hocam :)

akla ilk gelen şey bu ama,ilk mesajda arkadaş özellikle bunu istemedigini belirtmiş hocam :)

Uykulu gözle şimdi dikkat ettim :D Kolay ve rahat olan hiçbir şeyi istememiş hahaha

Bence en basiti harici disk

Ethernet kablosu ile çözeceğim bu işi :) Pclerde tek ethernet çıkışı olduğu için usb to ethernet siparişi verdim kargom gelince konuya görsel eklerim :) Zaman ayırıp önerilerde bulunduğunuz için ayrıca teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri