Pcmin ÖZelliklleri ( Siparişim Geldi ) :)

at çöpe gitsin :D az biraz kazık yemişsin gibi ama hayırlı olsun danışsaydınız forumda keşke ama hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Herkes 200-250tl fazla vermişsin demiş ama Psu+Kasa hesabını yapmıyorlar galiba. 80plus 700w bir psu şuan 200tlden aşağı değil.

Ekran kartına deyinmişken bende fikrimi belirtiyim 258 bit ekran kartı olmaz 128-256-512 vb.. diyerek gider, yanlış yazmışınız galiba.

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] Pcem Anakart ve işlemci bakımından iyimi ? siz iyi anlıyonuzda ?

Arkadaşlar şu 200 tl 250 tl fazla almış diyen arkadaşlar , kasa yı koydular mı işin içine ?
Hayırlı olsun.

Edit : [MENTION=12852]r1primo[/MENTION] yazmış zaten görmemiştim.

İşlemci ve ram hariç ÇÖP

Ekran kartı facia. R9 280 olsaydı en azından. Bence kullanmadı isen ekran kartını upgrade yaptır farkını vererek.

@sadik170 nasıl yani
@Samsung İşlemci Ve anakart İyimi Onu bana de :D ekran kartını zamanla iyisini taktırırım ? ama ekran kartı 256 bit ?

Son düzenleme:
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] yok hocam kontrol ettim wallahi 256 bit :D anakart nasıl peki hocam ( k.bakma sen iyi anlıyorsun diye soruyorum ) Yani oyun videoları rahatlıkla çıkarmı bundan ? sıvı sogutucuda entegre etmeyi planlıyorum

@sadik170 nasıl yani
@Samsung İşlemci Ve anakart İyimi Onu bana de :D ekran kartını zamanla iyisini taktırırım ? ama ekran kartı 256 bit ?

Hocam ısrarla 256 bit diyorsnuz yav :D 128 bit o kart + 256 bit olsa ne olur ki.Bit e göre kartmı alınır :D Ekran kartı alıcağınız zaman buraya yazın en azından elimizden geldiğince tavsiye veririz.

[MENTION=11020]aykut267[/MENTION] hocam dogrudur ama 256 bit programlada kontrol ettim 256 yazıyor :D anarkart ve işlemçi iyimi digerlerini boşverin ASUS ASUS diye internette herkes reklam yapıyodu ondan :(

Fp ürünü degil.İ7 yerine i5 alıp ekran kartını daha iyi yapardın.Fiyat normal ama fp ürünü degil iş görür.

[MENTION=11020]aykut267[/MENTION] :) sevindim ya oo yorumu yaptıgına . nasıl bi takıntılık yaptım ya :D

ama 256 bit oldugu için iyi sanki ? ssd alıcam tabiki:)

Bit önemli değil onun için ekran kartın zayıf. GTA5, farcry 4 gibi ağır oyunlar oynayacaksan GTX 970 seviyesinde bir kart alman gerekirdi. Onun yerine i5 4690k alıp ekran kartını daha iyi alabilirdin. Oyun için zayıf bir kart olmuş açıkçası.
Anakartı daha yeni gördüm. Çok kötü bir anakart olmuş, tam acemi işi bir sistem. 2 tane DDR3 slotu var, eski tip anakartların i7 desteklemiş haline benziyor. Geri verme şansın varsa ver derim ben. Bu kasa seni çok üzer.

Son düzenleme:
[MENTION=8375]KacaK[/MENTION] Nasıl Ettin Hocam Gta5 Rahatlıkla Kaldırıyor ? + Video Kaydındayım . Asus bu neden böyle dedinizki ? asusun tüm malları kalitelidir?

[MENTION=8375]KacaK[/MENTION] Nasıl Ettin Hocam Gta5 Rahatlıkla Kaldırıyor ? + Video Kaydındayım . Asus bu neden böyle dedinizki ? asusun tüm malları kalitelidir?

Asusla ne alakası var aldığınız işlemci 4790, ekran kartınız R7 240 çok komik kalıyor. GTX 750 Ti bile daha iyi o karttan. Yani 1920x1080 de gta 5 oynamanız çok zor demek istiyorum. Asusla, 256 bitle olcak iş değil yani

[MENTION=8375]KacaK[/MENTION] hea Demek İstediginiz Ekran Kartını Degiştirin dogrumu anladım ? onu diyorsanız zaten 2-3 ay içinde 700-900 bütçem arasından iyi bi tane almayı düşünüyorum zaten ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri